wanesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti pa si res blond tudi prav Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tudi prav hudo blond, še sama sebi se zdi smešna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Sej ni, je pa iz centra! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 hehehee.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tudi jaz se to sprašujem, Triple X nehaj že! p.s. wanesa tebi bom pa jošk odgrizno .....mmmm, stric Moreno, kako pa kaj tvoj bratec, Satan? Dolg se ze ni oglasu, da ni bolan? Al sta zmenjena, da ce eden manjka, da ga drugi nadomesca? Sam v tem primeru, nista glih uigran tim, ker je bla zdele kr neki casa fejst velka lukjna... Sam vprasam, pa ne se jezit, k me je hitr strah! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potem ko so pred tednom dni dvojno črto potegnili po treh priročnih ravninah, kjer se je dalo po tej neprijetni dolenjski cesti še malo potegniti in se znebiti kakega tovornjaka pred seboj, so včeraj popoldne potegnili črto še čez ves poljanski klanec vse od parkplaca za tovornjake pa do dna. Tako ostane še en majhen delček pod Hmeljčičem (ki pa je bil že prej črna točka) in trebanjska ravnina. Upajmo, da se še tam v prihodnjih letih kdo ne ubije, ker bodo črto potegnili tudi tam in bomo vozniki takoj, ko bomo pred seboj zagledali prvega Bugara ali Romuna, obsojeni na vožnjo za njim vse do avtoceste, kjer ta pač trenutno bo. Tako smo zdaj vsi vozniki "kaznovani" za napako, ki jo je zaradi telefonarjenja med vožnjo (ali pa - bojda uradno - zaradi brisanja nosu) napravil šofer kombija in povzročil osem zoglenelih žrtev, pri čemer pa se je to zgodilo na mestu, kjer je bila itak POLNA črta in prehitevanje NI BILO vzrok nesreče!! In še vedno bomo vdano plačevali 420 SIT oziroma toliko, kolikor bo pač potrebno, za TAKO vožnjo. Bravo, Slovenija!Hrvati so potegnili 400 km avtoceste v treh letih, meščani Gornje Radgone pa so morali z zaporo izsiliti od vlade, da jim je (lani) obljubila, da obvoznice ne bo zgradila do leta 2013, ampak do leta 2008. Štiri leta za eno kurčevo obvoznico! V Sloveniji imamo VSEH ŽIVIH IN PREDVIDENIH avtocest manj kot 400 km. Pa kdo se zdaj tu iz koga dela norca?! Te popolnoma razumem in se strinjam, da so odlocitve cestnih inspektorjev dostikrat neracionalne.Vendar pa ima vlada s tem (vsaj direktno) bolj malo. Ce ze, potem je to mestna uprava, v kolikor je podrocje se v pristojnosti mesta (Ljubljane, na primer). V prvi vrsti, se moras obrniti (ali pritoziti) na inspekcijsko sluzbo - direkcija za ceste (cestno prometna inspekcija), oziroma, ce gre za drzavno cesto na DDC (direkcija drzavnih cest). Tam ti bodo postregli z vsemi odgovori in v vsakem primeru zapisali tvojo pritozbo, ce to seveda zelis. Vec ko je pritozb, prej se kaj stori. Je pa ponavadi tako, da vsi ljudje samo tarnajo (tudi jaz), poklicejo pa ne. In tako se zgodi, da ko pride do kake nesrece, se zacno izvajati radikalni ukrepi, da lahko javnost vidi; aha, pa so le nekaj ukrenili...pa ceprav ne najboljse.No, ce gre za podrocje, ki je v pristojnosti mesta, pa je seveda lazje in morda hitreje, ce poklices osebno gospo zupanjo in ji poves in razlozis, v cem je problem. To je se najboljsa resitev. In kolikor vem (tudi iz lastnih izkusenj), bo naredila vse, da izboljsa polozaj. Vsaj, kar se prometnih situacij tice, je bla vedno clovek dejanj (kot tudi Vika, pred njo).Ce je se vedno ista zupanja, se velja obrniti kar na njo.Sicer se pa ne splaca dosti sekirat okrog prometa, ker je se veliko drugih neumnosti, ki bi jih moral nujno popravit, pa cakajo na nesreco... Pa srecno in varno voznjo! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Mick... dej se no mal skuliri!!! A ne mores enga dneva zdrzat, da ne bi pogrevu stare zupe?? Sicer bi pa vse stiri jezdece LNF apokalipse (Mick, aakhut, Bobnar in se jr. dr. moreno) obvestil, da tale temu ni namenjena filanju ega in prosim da si najdete eno temu primerno... Hvala za razumevanje! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick... dej se no mal skuliri!!! A ne mores enga dneva zdrzat, da ne bi pogrevu stare zupe?? Sicer bi pa vse stiri jezdece LNF apokalipse (Mick, aakhut, Bobnar in se jr. dr. moreno) obvestil, da tale temu ni namenjena filanju ega in prosim da si najdete eno temu primerno... Hvala za razumevanje! dobr si nas okrcu...si si mal ego nafilu zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick... dej se no mal skuliri!!! A ne mores enga dneva zdrzat, da ne bi pogrevu stare zupe?? .... tale temu ni namenjena filanju ega in prosim da si najdete eno temu primerno... Hvala za razumevanje! Lepo od tebe, cenim da skrbis, samo - nikar si ne delaj kaksnih utvar. sicer pa, saj ves kako je - vsaka temA SE lohk izkorist za filanje ega in se marsikaj.Odvisno kaj ma kdo za povedat v lajfu pa za dat od sebe. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 jah, Marsa, imaš čisto prav, zraven pa dodajam da smo taki ko računalnik...tisto s čimer se filamo, kar dajemo vase, samo to lahko spravimo iz sebe...torej, če ven iz sebe "mečemo smeti", kaj smo potem predhodno sprejeli vase?nasvet: proč z tv dnevnikom, nasilnimi filmi, Jerry Springerjem, časopisi in negativnimi sodelavci in sosedi....pa čeprav boste ostali sami....saj imate LNF ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Potem pa: O le naprej, o le naprej, dokler je se vetra kej... napnite jadra boysi (oz. dokler kapitan(ka) dovoli)!! Kaxne utvare to, Marsa?? N's pa ze ni tak...kaj boste govorila, kaj so ta s5 za 1 insinuacije??? @aakhut: Ego ni vec spljoh tulje, ker hljadiljnik ne delja... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 joj cashy, pazte se, jaz sem vceraj gledala war of the roses. napnite jadra boysi! Ej Samson, ti mene tolk zabavas! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Navada je zelezna srajca, tezko je iti iz svoje koze, a ne? "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 S temle trapastim ignoriranjem, ko dobesedno skoz mene gledas in ne vrnes pozdrava, cist samo sebe delas smesnega in totalno nezrelega Ma ne morem verjet, no... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Hvala,da sem bila izigrana........ Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ej Samson, ti mene tolk zabavas! A, res, mene tudi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala,da sem bila izigrana........ Kdo te je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 zatlač si un kruh nekam Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 noče mi upoštevat če pritisnem nove objave.kr neki kao do napake je prišlo pa kao da nism prjavlena.bl očitno prjavlena že ne morm bit Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 hvalaaaaaaaaa za vse kar si mi dal!!!! xrosex im sooooo happy!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 oj misti.sem čist spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>noče mi upoštevat če pritisnem nove objave.kr neki kao do napake je prišlo pa kao da nism prjavlena.bl očitno prjavlena že ne morm bit se vcasih zgodi. tud men. in vsem... se kaj zablokira... mogoce se pa res nisi prijavila, ce nisi avtomaticno prijavljena takoj ko se pojavis gor... bogve kaj je--- vse sorte je, kot bi rekla vrba. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 sj sm šla na drug comp,sm v službi pa majo eni compi omejitve za ineternetsm se znašla thanx anyway Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sj sm šla na drug comp,sm v službi pa majo eni compi omejitve za ineternetsm se znašla thanx anyway Priporocam, da uporabljas kak drug iskalnik, namesto explorerja (napr. mozila), ce pa se temu ne mores izogniti, pa imas spodaj (malo desno od sredine) neko simpaticno ikonco, ki ti sporoca, da imas vkljucen ristrikcije za dolocene elemente, ki se pojavljajo na straneh. Klikni gor in spremeni opcijo, ali pa pojdi v nastavitve v explorerju in si malo zvisaj nivo, ki ga imas verjetno precej nizko (zaradi varnosti)....Lahko mas pa problem tud s kakim firewall-om ali kakim drugim programom, ki je instaliran na compu in skrbi za varnost internetnih protokolov. Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 cakam... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts