astra 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 inmoškegapredjutrom.ha Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, nizkotlačnice, še ena tukaj... :xx!: Mal sem popustila zadnje čase, spet nisem znala reči NE...kr naprej razmišljala o čustvih in počutjih drugih, pa mal nase pozabila v vsem tem...potem pa mi je bilo učeri dost x!x ...in sem naglas povedala, ne grem se več..ne bom več vedno jaz tista, ki je pozorna, ki vse razume, ki je na razpolago, ki je uvidevna in vse to... :xx!: Astrao glej glej, kot bi sebe brala, s tem, da se danes ne počutim nič bolje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 in vijolic pred razcvetom ----------- inmoškegapredjutrom.ha free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 a sam enga ------Niagara Selene in tudi drugim,kateri potrebujejo! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, žal tudi ...se mi kar meša od tega...tiso ko se popolnoma zavedaš, da funkcioniraš samo na pol....preskok informacij med nevroni poteka s hitrostjo...pol si lahko misliš.... :xx!: no, če bom še mal besnela, se mi mogoče še pritisk dvigne..... ja pol pa nekteri mislijo da smo leni, da se nm nč ne ljubi, pa butli ne vejo da je pritisk kriv KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Dost mam tega, da je kr neki narobe-Z MANO...kot da sem kanta za vse piz...sem za dialog, samo se ga grem samo z zdravo in odraslo osebo...podtikanja in vzbujanje občutka krivde-ne hvala :xx!: reši s sabo in ugotovi, kaj želiš in nehaj mene obtoževat za vse kar se ti "slabega " zgodi...problemi so za to da se rešijo in se iz tega kaj naučiš, ne pa da iščeš krivca...če hočeš pobegnit-ti kar, samo ne misli, da se da zbežat pred samim sabo ČE MISLIŠ; DA TI BO KARIERA PRINESLA SREČO-JUST GO FOR IT!!!!!!!!!! Se vidimo čez dvajset let na kavi..... fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nehvalidnevapredvecerom.heh<{POST_SNAPBACK}>inmoškegapredjutrom.ha spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 MA POUHN KURAC MAM TE LUNE V RAKU zlomk :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 dobrodošel v klubu in jaz sem eno kozlarijo ušpičila, jeb... :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>dobrodošel v klubu in jaz sem eno kozlarijo ušpičila, jeb... :xx!: kozlarije je treba stalno shpichiti....drgach so tope zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 lalawlalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rosana 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 ...Saj ne vem, ali spada to sem ali ne...Ampak...moram dati to ven iz sebe...vso to bolečino v srcu in duši, ki me mo zdaj zdaj zadušila...Ze dolgo, dolgo mi ni bilo tako hudo, kot mi je zdaj...zdi se mi, da tega ne bom mogla preživeti...bojujem se sama s sabo ze nekaj dni, tednov, pa ne gre...vedno znova se vračajo spomini... lepi spomini, zaradi katerih mi je se bolj hudo...ker to pogrešam...ker pogrešam tebe... ...ne razumem te, nikoli ne bom razumela, kako si lahko naredil kaj takega...pa si govoril, da me imaš rad...Tolažim se s tem, da vse lepo mine, a vendar...boli pač. Ker sem te ljubila...ja ljubila! Govoril si, da ti ta beseda ni všeč...pa si mi jo vseeno izrekel večkrat kot jaz tebi...le zakaj? Bile so te same besede...obljube...in nenazadje tudi laži...ampak kljub temu ti ne zamerim...skušam razumeti, da pač nisem bila več tisto, kar si iskal in želel ti...Ne vem sicer kako si predstavljaš, to da bi še vedno bila prijatelja...da me kljub temu nočeš zgubit...da me imaš rad, a ne več toliko... Ja, glava razume...srce pa ne...in ko bi vedel koliko gorja je v mojem srcu sedaj...ko se kar naprej vračajo spomini, trenutki, ki sva jih preživela skupaj... Kričala bi od bolečine...razbijala, norela...ko bi mi pomagalo...a vem, da ne bo nič lažje...tako pa le jočem, kadarkoli se spomnim nate...in, ja...pravijo, da čas zaceli vse rane...Bo tudi te...ampak... Ves čas sem si želela, da bi ostala prijatelja...a zdaj ne vem več, ali bi bilo to prav. Mislim, da ne bom zmogla...ne morem biti tvoja prijateljica, se šaliti s tabo in se smejati tako kot prej...ker te imam rada bolj, kot se ima prijatelja...In vem, da bi tako trpela...še bolj, kot sicer. Rabim vsaj nekaj časa...da prebolim vse to...pa potem morda... Ostali pa bodo prijetni spomini...na tvoje prelepe tople rjave oči...in lep nasmeh... Zdaj, se še prikradejo solze v oči....morda se bom čes čas vsemu smejala... morda bom čez nekaj časa spet srečna...morda bo tudi v moje srce posijalo sonce...morda...nekoč, nekje... Ko bi lahko odšla v to črno luknjo jaz in se nikdar več vrnila...ja, to bi bilo pa še najbolje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 tu notri mečem svojo nesposobnost da bi ljubil....najbolj žalostno dejstvo...Rosana, ne glede na to, kar se ti je zgodilo, imaš neverjetno sposobnost, in ta je, da ljubiš...bodi hvaležna zanjo...ker jaz je nimam... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rosana 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Ja, cashy, tudi mene zanima, kaj misliš s tem, da si nesposoben ljubiti? Tega skorajda ne morem verjeti...vsakdo ljubi...le da eni ljubijo, pa jim to ni vrnjeno v isti meri...drugi pa imajo srečo in jim je ljubezen vrnjena... Včasih razmišljam, da bi bilo bolje ko bi ne ljubila, da ne bi vec trpela. Rada bi bila neranljiva, neobcutljiva, trda in neusmiljena...Zgradila okoli sebe zid, ki ga nihče ne bi mogel prestopiti...Ja, včasih si želim tega. Ja, ko pride "prava" boš ljubil...toda kako veš, katera je prava? Vsaka ljubezen se nam zdi prava, dokler pač traja...ko pa se kaj zalomi...nam je pa hudo... Tudi jaz ne vem, kaj se je tebi hudega zgodilo...ampak življenje gre naprej...z ali brez ljubljene osebe... Luštn dan, tebi cashy...vsem.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Včasih razmišljam, da bi bilo bolje ko bi ne ljubila, da ne bi vec trpela. Rada bi bila neranljiva, neobcutljiva, trda in neusmiljena...Zgradila okoli sebe zid, ki ga nihče ne bi mogel prestopiti...Ja, včasih si želim tega. Rosana Komentar še na zgornje...tud jst velikokrat tko mislim, ampak pol pa ko se spomnim, koliko lepih trenutkov sem zaradi tega, ker sem ljubila, doživela, si pa premislim...če bi bili brez občutkov, bi bilo življenje pusto. Tudi če bi bili non-stop srečni, bi bilo pusto, ker se sčasoma ne bi več zavedali, da smo srečni, ker bi bilo vedno isto in kako veš, da je to sreča, če ne poznaš še žalosti, jeze, nesreče....???? Za vsakim dežjem posije sonce....veseli se sončka, ki prihaja! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Hvala ti za tvojo pomoč in za to, da se je vse tako srečno končalo...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Can i love u...can i can i....don't hurt me.... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Iiiiiii, Apolonči, a si zaljubljena? Good luck! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Hvala Pikica... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>-------------------------------------------no moje iluzije splavale po vodi.ah , bo ze. Ja, kaj se ti je pa zgodilo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>smrc smrc smrc (malo slane vode)... saj ves (tisto cesar je zivljenje polno)... Ti ga je katera speljala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Žalost, žalost, obup a bo kdaj konec? Dober si me zdelal, vsaka ti čast, dobro si opravil svojo nalogo. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 punca, sej bo mogoče pa ni vse tako črno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts