natalie 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala za vsak trenutek, za vsak poduk, za vsak nasvet, za vsak prijateljski pogled in skrb... hvala za vsak nasmeh ki se sprehaja se sedaj po moji hrbtenici, vsak pogled, ki mi je dal ljubezen, hvala za vse besede hvala za vse lazi, hvala ze vse prevare, hvala za vse ljudi... velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 hihihi, trpi :!: Aja, to je pa za T.Tenkju da si tak fajna frenda in sory zaradi fanta, res mi je žal, in tudi oprosti da sva imela tak butast razred (no vsaj tiste ki so bili), ki so bili vsi ljubosumni na naju Sory, ti še boš 4 leta z večino, jaz bom sam z uno samomorilko in saro tako da ni panike, tu v Mb bo super, tebi pa pošiljam lepe misli. Zdaj ko me nebo boš imela vsaj tino da ti bo v oporo kot sem prej jaz bil Saj bi napisal ti sms samo nimam denarja Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Ja, nekomu bi res rada marsikej povedala in ga poslala nekam, pa itak nima smisla, po mojem. :xx!: Pač, sprjazn se. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Hvala še enkrat...sjvešzakaj pa sorry za 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 mah KR NEKIIII...tale crna lukna mi pa res prow pride velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> sorry mal mi varovalke vn mece definitivno ob skorpionih Ne sekeri se, sm že vajn! Sam nismo vsi glih, to bod kr prpričana! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Rada bi ti samo povedala, da bolj sebične, slaboumne, debilne, kretenoidne osebe še nisem spoznala.... žal mi je da si bil del mojega življenja, si mi ga uničeval, mojo samopodobi ti debil p...ka, ti materina , gnoj od človeka, budala jedna! Tebi bi mogli prepovedati stike z ljudmi, ker si bolan tja u uno mejhno betico! Da ne omenjam tvojih drugih mejhnih delov telesa, ki ne bi nikol mogli zadovoljiti nobene ženske še posebaj ne s tehniko - jack-rabbit sex! Upam da boš enga dne videl kakšna budala si, in boš stopil s svojega prestola kateremu pričakuješ da se bodo prav vsi klanjali... khm zakaj že?! Torej FUCK OFF GLUPANE! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rada bi ti samo povedala, da bolj sebične, slaboumne, debilne, kretenoidne osebe še nisem spoznala.... žal mi je da si bil del mojega življenja, si mi ga uničeval, mojo samopodobi ti debil p...ka, ti materina , gnoj od človeka, budala jedna! Tebi bi mogli prepovedati stike z ljudmi, ker si bolan tja u uno mejhno betico! Da ne omenjam tvojih drugih mejhnih delov telesa, ki ne bi nikol mogli zadovoljiti nobene ženske še posebaj ne s tehniko - jack-rabbit sex! Upam da boš enga dne videl kakšna budala si, in boš stopil s svojega prestola kateremu pričakuješ da se bodo prav vsi klanjali... khm zakaj že?! Torej FUCK OFF GLUPANE! trinity....pa ti micka poznash zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 heheeheeeee trinity si ze zdrava vidm velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 aja tole sm pa jest da se predstavim velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja tole sm pa jest da se predstavim mah ne znam plept slike velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> trinity....pa ti micka poznash zlomk <{POST_SNAPBACK}>mah ne znam plept slike KomentirajBrowse ( pod okencem kamor napišeš sporočilo)izbereš slikicoObjavi komntar mislim da gre nekako tako Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Jihaaaaaaa(kot bi rekel bratec),a sem te prizadela?! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bunnyJ 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 hvalaaaaa.... za vse lepe trenutke, ki jih preživljava skupaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Pa zakaj hudiča morate toliko težit in nakladat.....v prazno-to ti je tak kot, da bi tulil v polno luno Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 no da idm ce mi bo zdej ratal velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>no da idm ce mi bo zdej ratal pojma nimam heh no ja back to incognito ze more bit tko ))) velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Laž ima kratke nogice! Dobro blago je hvaljeno ,slabo se mora pa samo! (ja,shit si,kaj naj rečem) Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Hehehe, všeč mi je tvoj podpis Drgač povedan, če zajebš z mojo švestr, najprej najebeš, pol pa odjebeš! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, všeč mi je tvoj podpis Drgač povedan, če zajebš z mojo švestr, najprej najebeš, pol pa odjebeš! skratka...che je ne jebesh....ne najebash podpis:Kiss my ess!mash pa svetskikaj pa je to ESS?? zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, všeč mi je tvoj podpis Drgač povedan, če zajebš z mojo švestr, najprej najebeš, pol pa odjebeš! Ja,tako je,saj hudokurčneži,kakršni so,itak ne pokapirajo! Jej,jej,malo manj s kurcem razmišljat! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> skratka...che je ne jebesh....ne najebash podpis:Kiss my ess!mash pa svetskikaj pa je to ESS?? zlomk Pol je pa sploh kažin, če ne jebeš! Ess je pa namest Ass! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol je pa sploh kažin, če ne jebeš! Ess je pa namest Ass! a dej no...a namest ass de je zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja,tako je,saj hudokurčneži,kakršni so,itak ne pokapirajo! Jej,jej,malo manj s kurcem razmišljat! Kva češ, včas nm ne daste druge, kt sam s ta spodno glavo razmišlat! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva češ, včas nm ne daste druge, kt sam s ta spodno glavo razmišlat! to zato, de se prlagodimo njihoumu mentalnmu nivoju pa de se lohk pol zgovarjamo z njimi zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts