Michelle 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne daj se, Mystica........ Saj sama praviš.....tako pač je v lajfu, povsod Se strinjam z Mickom Ne pusti se jim, ker je brezveze. To so pac frustracije Kmal bo spet soncek, bos vidla <{POST_SNAPBACK}>Sem jezna sama nase nosečnost me ubija A dej no Kolikor jaz slisim, ko enkrat dobis dete v roke, pozabis na vse te nosecniske probleme Sej bo Evo, jaz sem prevec dobre volje, da bi sploh opazila, kaksne zaplete na forumu in sicer. Naj traja Sam da je patrikkolenc nehu Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem jezna sama nase nosečnost me ubija Razpoloženje mi niha za popizdit, sovražim to! Hormončki delajo...... Eh, saj bo....... Na koncu vse pozabiš Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Hvala Michelle Nikoli si nisem mislila, da bom nihala iz depresije v euforijo, kot da niso dovolj vse telesne spremembe! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hormončki delajo...... Eh, saj bo....... Na koncu vse pozabiš Saj vem, samo moram do tja prit! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 mater folk je pun dreka... nem se sikiral ne :> Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Katrina ne vem, a si prebrala knjigico Devet stopnic? Mogoče ti bi bila pa všečna... pa boš videla, pridejo takšni in drugačni dnevi. Potem bo vse drugače... inaš pa možeka ki razume ta stanja (vsaj upam, a res ), marsikateri ne in potem še poslabša...drži se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 katrina.... ....sej bo bolš. je pa res zoprno dokler traja. sicer pa, kako naj se ženska počuti, če ji v telesu divja hormonska revolucija. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Katrina, fantje tudi držimo s tabo, vse bo v redu... xrosex ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Čas je za lekcijo!!! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čas je za lekcijo!!! Kermu boš podkurla? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kermu boš podkurla? Uh,ne vprašaj,revčku se bo kar svetilo! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uh,ne vprašaj,revčku se bo kar svetilo! Pravš, da nou rabu baterije! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem jezna sama nase nosečnost me ubija Razpoloženje mi niha za popizdit, sovražim to! Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 ... sva ze dva :xx!: (moja kuhna tud premajhna za ta razkos ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> sovražim pomivanje posode!!!!!!!!!!!! :xx!: Sm si mal dušo spraznil..... Ja, vem, kupi si pomivalni stroj.......jok, premala kuhna stric mick, najprej pazi mal kaj kuhaš pa probi vse v enem loncu, pa še poješ tam pol je pa mir enga že zmoreš pomit.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 pa sej si je itak plasticne kroznike kupil, ce se jaz prav spomnim... men je pa pomivanje posode se najbolj fajn stvar kar se gospodinjskih opravil tice ok, poleg kuhanja... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>če bi bla tip, bi rekla, da si za ožent. Ja jaz bi jo ze kar zdaj Dobra gospodinja zmer prav pride Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 hehe wrong! sem pozabla dodat pomivanje posode enkrat na teden, ko se dost nabere in ko se mi zalušta ( kaka beseda..), pa kuhat tud takrat, ko sem frej in se mi da.. pa da ne pozabim - pri teh dveh stvareh se moje gospodinjenje neha - sesanje, pomivajne, pranje, ... ostane vama WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> sovražim pomivanje posode!!!!!!!!!!!! :xx!: Sm si mal dušo spraznil..... Ja, vem, kupi si pomivalni stroj.......jok, premala kuhna Omoži se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Omoži se To mu nau nč pomagal.... raj nej se oženi! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 pa da ne pozabim - pri teh dveh stvareh se moje gospodinjenje neha - sesanje, pomivajne, pranje, ... ostane vama Sesala in likala bom jaz, druge dve pa mysti Pa smo one big happy family Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Nekomu: Če misliš, da bom ceu lajf čakala, kdaj se bo teb dal bit z mano, se pošten motiš!!!!!! Veš kok sm prejokala zarad tebe!!!!!! Kok se preživcirala!!!!!! A zdej pa spet .... Ojla miška, kakšna miška?!?!?!?!? U rit pejt, k mi non-stop mešaš glavo!!!! :!!: ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>huh, sam da mi likat ni treba. kdaj se vselimo skupaj? Mimogrede, srajic ne likam Ja, kmalu, komaj cakam <{POST_SNAPBACK}>Nekomu: Če misliš, da bom ceu lajf čakala, kdaj se bo teb dal bit z mano, se pošten motiš!!!!!! Veš kok sm prejokala zarad tebe!!!!!! Kok se preživcirala!!!!!! A zdej pa spet .... Ojla miška, kakšna miška?!?!?!?!? U rit pejt, k mi non-stop mešaš glavo!!!! :!!: Go, go girl Ne daj se! Stran s takimi! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Srajc ne likaš? Kdo pa rabi srajce, sej ne bo tipov. moji možgani so danes odfuk Danes je mal cuden dan, ja. Ne skrbi. Jaz, ko se ne ucim, mi gredo same cudne stvari po glavi ***Pol pa sploh ni problema Potem imamo pa use poslihtano Se aliancy se more strinjat pa je Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sesala in likala bom jaz, druge dve pa mysti Pa smo one big happy family <{POST_SNAPBACK}>huh, sam da mi likat ni treba. kdaj se vselimo skupaj? Punci, jaz bi vaju najprej enkrat vidla.. pa tko kak vikend testirala (kaj pa ce mi sploh nauta vsec ), pol pa OK, se lahk vselmo sicer mam en tak deal ze narjen (happy family 3 bejbe pa nobenga tipa), sam sta mi pobegnile v tujino.. pa nic ne kaze, da kaj kmalu prideta nazaj.. Ma sicer.. sej pol pa lahk se v eno velko hiso preselmo, pa mamo komuno WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts