Kreativa 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ko obupaš ti ostane samo še upanje Natalie, zvezde še zmeraj obstajajo, čeprav je pot dolga in na gosto posuta s trnjem ... Lia ti je tako lepo napisala Drži se, bo enkrat mimo xrosex ... ob pravem času. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Ko pade tema na oči, poberi se, ne krili z rokami. ko padeš in ko si čisto brez moči, poberi se in vstani. Ko težko pri srcu je, ko te nekdo močno rani, vedi, obstaja nekdo, ki lahko te brani. Ko se sonce skrije, ko tema pokaže zobe, dovoli, da ti Mesec sije, dovoli, da ti pokaže žarke svoje. Ko si sam in ko te kdo prizadane, pa čeprav veliko stane.. Živi dalje.. živi za svoje sanje. ...niso moji verzi, so pa kot pisani zame.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomi7 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Kako lahko je podreti lepoto, ki je bila dolgo grajena!Kako lahko je uničiti, kar je bilo v srce vsajeno.Kako prekleto težko je ne biti bedak in tega ne storiti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomi7 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Ja to kar zgoraj piše, tudi po premisleku drži in naj bo bebavosti čim manj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 aaa... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 evo enkrat po dolgem času je moja duša napolnjena in nič ne leži gor, vse povedu... tk da en skromen tenkju... bo edina stvar dones.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Sam tok da veš.... včasih si prav naporen.... ampak bo že... because I love you. Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 aaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaa kok je lajf zanimiu!!! hihihi love it!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 tole gre vsem, ki me poznajo.....nism taka k mislte, da sm...sm čiiiist normal...upam, da vam bo čim prej jasn...k bom kmal obupala....zlo kmal... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Nekomu, ki si je vzel veliiiiko časa zame in mi naredil res izčrpen, natančen in podroben horoskop, bi se rad iskreno, od srca zahvalil. xrosex ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 še ena zahvala, samemu sebi in vsemu Stvarstvu, da sem se prebudil iz polletne lenobe in se spravil mal delat...čeprav plača ampak vsaj nekaj počnem, si nabiram izkušnje, reference in poznanstva ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 čestitke cashy...sam to bi bolj pasalo u kakšno drugo temo, se mi zdi... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 sem se nekaj razburjala sama pri sebi....sam je čist brez veze...kaj me briga, če so eni čist zblojeni.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Eni tečni babi! Ne morš mi sikat glede stavri, ki jih sama tud počneš! Glupača jedna! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 opa....na koga pa tole leti KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 haha! glupaca pa ti sporoca, Pika Pikica, da ji gre totalno na jetra 100 milijonov komentarjev brez vsebine...in da to jemlje kot onesnazevanje.ja, sama pa svinja doma lohk kolkr ce, ker ne pospravljas ti. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Ej! To ni nate letel, čeprov, če zdej pogledam, bi pa lohk. V službi mi je ena zasikala. Kva s tečna!? Babe! Pa glede teh komentarjev: tolk forumovcev skos krši pravila, da včas mislm, da brez veze zgubljaš živce zarad tega, ker ful težko, da se bo kej spremenil. Pa ti tud to počneš. Klinc, taki smo. Redko kej nardimo, če se res to ne tiče direktno nas. Sej je svinjsko, ampak na žalost je tko. Pa nis glupača. No, ne vedno. Sej smo vsi včas, a ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 ja saj ti nisem nic zamerila, nisem zamerljiva... tko da to me ne gane, jasno. sam me pa, kar sem rekla.tko da pliz upostevajte to, vsaj sem pa tja.. jaz ne morem krsit pravil, ker jih ni oz. jih sama postavljam.ostalo so vase predstave, 'kako naj bi kaj bilo'.Tu. smo pa tu, v ril lajfu se ne poznamo, nasa 'pravila' nimajo nic skupnega in nam je vseeno... torej ce nam marsa zatezhi, nima zveze z nami, nas ne more prizadeti. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 u pikica tole si pa čist po dvojčevsko politično speljala saj ne da ti ne verjamemo no...... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 sej te štekam, sej jst tud velikrat vidm dva, k neki v tri dni nabijata, pa direkt pomislm, da boš šizila. Mogoče ne naglas, ampak vsaj doma zakolneš, pa se živinsko zadreš. Sam včas te pač zanese. Zdi se ti, da si duhovit, al pa koga mal zezaš nazaj in pol kr naenkrat opazš, da si postnu ene 50 brezpomenskih postov. Ti se morš pa zavedat, da tega ne delamo ZNALAŠČ, da bi te jezil! Lepo te prosm, no, kje se mi pa da kle težit zato, da boš ti pizdila name. Grem raj na burek. Pa res je, da si ti ta forum postavla in da so pravila tvoja. Ampak. Če so pravila, pol se jih mora tud ta glavn držat, k s tem daje zgled. Pa s tem ne govorim, da se jih morš ti. Kaj me briga, če z aakhutom celo stran v dnevniku razpravlata, kakšn je bil žur, pa kdaj bo nasledn in podobno. Prvošč si. Sam prčakuj, da ti bo kdo to naprej vrgu, k boš rekla, da nej neha. Drek, k se vse v krogu vrti, a ne? PA NISM HOTLA BIT PAMETNA!!!!! Kot poznavalka znamenj, to preber v dvojčkovskem stilu, pa boš vidla, da ni blo nč mišljen kot žalitev al pa graja. Važi, bejba? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej jst tud velikrat vidm dva, k neki v tri dni nabijata, pa direkt pomislm, da boš šizila.ja, vem, saj vem to... zato so pa vcas tud zamere, ces onemu pa nisem rekla in zdaj tega zato ne maram.No, resnica je taksna, da jaz ful tem ne berem...pa ne opazim... al je pa ze pase'...pa se en dejavnik - tud ce opazim, se mi jasno vcasih ne da rect. pa tud... kar mal 'chakam', kdaj bosta pac... se navelicala tadva. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 pa tud... kar mal 'chakam', kdaj bosta pac... se navelicala tadva. Potrpežljivost je lepa čednost. No, bom nehala, da ne bova pristale tm, k ne smeva! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj me briga, če z aakhutom celo stran v dnevniku razpravlata, kakšn je bil žur, pa kdaj bo nasledn in podobno. hehe... sam ves kaj je, a ves da prav z aakhutom veckrat SAMA zbriseva za sabo svoje poste?je pa to res, imas prav, in tud sama na to pomislim... sam se mi zdi da to zelo redko pocnem in ne kar vsevprek (v stevilnih temah), kot vcas vidve z aiwo in se kdo. No tole sem morala komentirat, prej niti ne opazila...sicer imas pa prav, boljs da nehava. ja, saj vem, da te zanese, dalec od tega da bi mislila da nalasc delas, halo? se hecas?zato pa tud recem, ker vcas rabis pac to... tud jaz jasno ne mislim nic slabega s tem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts