Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

EJ, rečva tkole. Zdej me cew mesc ni blo gor in sm ti zihr ene 500 postov pršparala. Tko da me zdej ene dva tedna ne smeš nč kregat, če se bom pregrešila, jst se bom pa potrudla, da se bom čim manjkrat. Če se bom, bom pa pol, k bo konc heca, zbrisala poste. Kva sm fer, ej! x:Dx
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Nekomu, ki si je vzel veliiiiko časa zame in mi naredil res izčrpen, natančen in podroben horoskop, bi se rad iskreno, od srca zahvalil.  :palec:  :flower:  xsrcbumx  xrosex  xvrtcx  xflowx

uf kdo pa to ;) a lahk se meni? :inocent:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

men se bo zmesal

aaaaaaaaaaa

haha

jaoj

LUDO I NEZABORAVNO

zdej pa se INDIJA al kaj pa to ni res a kam je grem matr xrolleyesx

velike sanje malega vesolcka

Ena beybika nej mal mn klaftra, pa nej usta uporab za bl donosn opraviu kt je blebet x:px fajn paše tistmu k je počaščen z nenimi usti, pa še blažn mir je! x:px xDDx :vragec: :palec:
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

No sem se že hotla nekaj pikolovsko vmešat v debato Marsa - Pika, češ o komentarjih, ki ne sodijo... pa naj vama bo, sta si izpraznili dušo. x:Dx

No to je pa sedaj to:

Imam te zelo rada, preživela sva veliko srečnih let skupaj, stala sem ti ob strani in ti meni in si še. xsrcx

Samo nekaj te prosim, vem da si sedaj v kritičnem stanju, vse bo še v redu, verjemi. xsrcx Naredi samo to česar te je strah, to moraš narediti. Druge ti ni, preveč si se že zapletel, energije nimaš več, vsaj ne v tem okolju kjer si.

Prosim te, vem da stvari tako delujejo.

Pojdi dol iz mene, mojega življenskega kanala. Na ta način jaz ne morem funkcionirat in tudi ti ne boš mogel prav dolgo. Včeraj si me čisto sesul. Taka ti sigurno ne bom mogla pomagati. Bom s tabo še vnaprej, dovajali ti bomo energijo, kolikor je boš rabil, zdravili te bomo, uspelo ti bo. Samo to te prosim, raje me pokliči, ko ti bo hudo, povej kar čutiš. Hudo mi je zate, samo lahko bi se rešil že prej, to tudi sam veš. Prosim, ne mi več tega delat. Me totalno sesuje. :o|o: xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

Nej ti bo jasn: bom prišla, ampak ne zarad tebe, ampak zarad sebe, da naredim tako, da bo od mene res vse korektno... Itak pa bom potem videla kok je ura.... :palec:
Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Nej ti bo jasn: bom prišla, ampak ne zarad tebe, ampak zarad sebe, da naredim tako, da bo od mene res vse korektno... Itak pa bom potem videla kok je ura....  :palec:

Bravo tinal :palec: tko se govori:!:

Uspeh je drznim zagotovljen!

Življenje je sestavljeno iz tisoče koščkov. Vsak, prav vsak ima posebno mesto v naših srcih. Če izgubimo samo en drobcen košček, izgubimo delček sebe in noben drug kos sestavljenke ga ne more nadomestiti.

:detelca:

Ja, je to povedano točno tako, da se ne da ugovarjati.

Je pa treba hkrati priznati, da ti lečki še zdaleč nimajo enakih

vrednosti; kaj šele vpliva. In enega izgubiti je mogoče, drugega

hudo težko! In kadar že, takrat sem iskren in upam in želim,

da tudi pravičen!

<{POST_SNAPBACK}>Ja, je to povedano točno tako, da se ne da ugovarjati.

Je pa treba hkrati priznati, da ti lečki še zdaleč nimajo enakih

vrednosti; kaj šele vpliva. In enega izgubiti je mogoče, drugega

hudo težko! In kadar že, takrat sem iskren in upam in želim,

da tudi pravičen!

:palec: xyesx x^x

Proklet dripec, a nimaš tolk jajc, da bi mi povedal v faco, kar mi gre! :vragec: Ampak nekaj mutiš :xx!: Mar bi se držala škorpijonov, druga moška vodna znamenja so pičkin dim! :vragec: x:px

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

You're beautiful. You're beautiful.

You're beautiful, it's true.

I saw your face in a crowded place,

And I don't know what to do,

'Cause I'll never be with you.

You're beautiful. You're beautiful.

You're beautiful, it's true.

There must be an angel with a smile on his face,

When he thought up that I should be with you.

But it's time to face the truth,

I will never be with you...

Goodbye past!

...good morning present, welcome future x:)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Svaka ti čast, res si nezrel, da mi ne upaš povedat v fris, da se morm razpizdit... no sej, bolje pozno kot nikoli! Ampak sej boš tudi ti dojel, kaj si imel in kaj izgubil.... Ma nisi me bil vreden... Sej boš dojel.... Uživeeeeej!
Scio mi nihil scire

Ne da se mi več živet, bolš je kar umret x:Dx življenje je kot kurja lojtra kratek in posran....jaz bi te, jaz bi te...poljubila do smrti x:px

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

saj vem, saj je sploh brez veze da se sem vtikamo, saj je jasno postavljeno v naslovu... da je za praznit... kar je ok.

sam - hecno se mi je zdel, pa sem se vtaknila (pa se ker nisi problematicen clovek v tem smislu, da bi se pol v solate rabila pregovarjat s tabo x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pa kaj sem jaz teb, skoz neki letam za tabo, ti skuham, nogavice pobiram za tabo, pospravlam...res je to moj dom, sam če si pr men tolk kr dost časa mi pa lahko mal pomagaš! :o|o:

Poln drobnih uslugic, k se teb zdijo samoumevne :xx!:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

:2src: tenks....ker si tak cukr x;)x čeprov iz tvoji ust ni čut nekih osladnih ljubezenskih izlivov, mi taka drobna dejanja povejo vse......da je tvoja ljubezen huda.....res huda x:Xx srečna sem da te imam.....lupčka

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...