Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pfej :xx!: kakšna nesramnost. S frendico sva včeraj šopingirale v Red shopu, ko pride bruderjev frend in me vpričo nje svinsko zaliže! :eek: Čist sem bla paf, kaj si upa :vragec: ona pa zaprisežena homoseksualka. Je bila skoraj skregana z mano, komaj sem jo prepričala, da je tip naredil nekaj na svojo roko. Matr jo je fasal u jajca, x:Dx :vragec: sploh ne vem, če jih še ma, ali sem mu jih zabila do želodca. x:px Hehehehe, drugič pa ne tikaj tist kar se te ne tiče! x:px x:Dx

Bratec daj mu vetra! x:Dx :vragec:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Pfej :xx!: kakšna nesramnost. S frendico sva včeraj šopingirale v Red shopu, ko pride bruderjev frend in me vpričo nje svinsko zaliže! :eek:  Čist sem bla paf, kaj si upa :vragec: ona pa zaprisežena homoseksualka. Je bila skoraj skregana z mano, komaj sem jo prepričala, da je tip naredil nekaj na svojo roko. Matr jo je fasal u jajca, x:Dx  :vragec:  sploh ne vem, če jih še ma, ali sem mu jih zabila do želodca. x:px  Hehehehe, drugič pa ne tikaj tist kar se te ne tiče! x:px  x:Dx

Bratec daj mu vetra! x:Dx  :vragec:

Ker bimbo te je tikal? :vragec: :o|o:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

A ga lahko pustis pri miru?! :sniky: Ce ga nisi mogla po 9ih letih obdrzat pr seb ga zdej pust da clovek normalno zazivi!!! Baba grda ko smrtni greh, kdo te je delu?! A das lah mir?! :!!: :!!: :!!:
Uspeh je drznim zagotovljen!

Hvala!!! :2src: Nisem pricakovala, ampak je bilo zelo pozorno in me je se bolj razveselilo :palec: x:Xx

Pa se za nekoga: Vem, da beres, kar pisem na tem forumu. Ni mi zal, da sem ti povedala, ampak kot vidis ni nic takega, kar tebi ne bi bilo vsec. Ce pa slucajno je, se bos moral pa s tem sprijazniti. :sori:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Vidiš, kaj naredi laž in neizkrenost?? to, da se moraš skrivat, si res "usmiljenje" vredeno bitje! Ko boš postal odgovoren do sebe (in ostalih), razčistu sam s seboj! ti bodo odprta tudi moja vrata...... do takrat pa, žal ne....... Adijo mače

Pod moj post si pisala pa sem sklepala ( ocitno napacno, ceprav dvomim, ampak vseeno). Zakaj sorry, k zvim? Ce si ti slabe volje, je ne znasaj nad mano, ker ti niti slucajno nic slabega nocem, prej nasprotno.

Kar se pa tice nicka, pa spet globoko opravicilo, ceprav se mi zdi brezveze.

Ta tema je pa "bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?", kar lahko interpretiras na slab in dober nacin, vsaj jaz sem tako razumela. Ce pa ni tako, bom pa pac nehala pozitivne stvari pisat vanjo, velja tinal?

Ne morem verjet xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>

Ta tema je pa "bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?", kar lahko interpretiras na slab in dober nacin, vsaj jaz sem tako razumela. Ce pa ni tako, bom pa pac nehala pozitivne stvari pisat vanjo

NE Michelle, ne nehaj pisati pozitivnih misli, ker prav pašejo med kopico negativnih misli. x:((x .....pravi balzam...... xDDx

Tudi sama kdaj napišem kaj pozitivnega pa mi je ravno kaj si drugi mislijo o tem

:mezik: :fiju: :fiju: :fiju: :fiju:

Smisel življenja je največja sreča

...zaskruzbuh... ne mene morit s temi forami, k jih mam že celo večnost dost...dejte sami to rešittttt!!!!....bljak...bedno...pa takle egotrip.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>Pod moj post si pisala pa sem sklepala ( ocitno napacno, ceprav dvomim, ampak vseeno). Zakaj sorry, k zvim? Ce si ti slabe volje, je ne znasaj nad mano, ker ti niti slucajno nic slabega nocem, prej nasprotno.

Kar se pa tice nicka, pa spet globoko opravicilo, ceprav se mi zdi brezveze.

Ta tema je pa "bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?", kar lahko interpretiras na slab in dober nacin, vsaj jaz sem tako razumela. Ce pa ni tako, bom pa pac nehala pozitivne stvari pisat vanjo, velja tinal?

Ne morem verjet  xrolleyesx

Ja, sej vem da je luna...

Scio mi nihil scire

ja, pomlad, pazi, da ne postaneš preveč posesivna in da ne postane tvoj "cucek", ki mora mrdati na vsako tvojo besedo...jemlješ mu svobodno voljo. :o|o: :vragec:
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>ja, pomlad, pazi, da ne postaneš preveč posesivna in da ne postane tvoj "cucek", ki mora mrdati na vsako tvojo besedo...jemlješ mu svobodno voljo. :o|o:  :vragec:

Veš kaj. To pa sploh ni res. Ta teden je bil en dan z mano, pa še to pravzaprav ne :o|o:

Pa mi ni panika, ker vem, da ma druge stvari. Sam ne ti men, da sem posesivna. Fora je, da se ne drži dogovora :!!:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...