Pika Pikica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Matr, bi te na gobec, T!!!!! Zakaj si tak kreten? Kaj hudiča bi spet rad! Pust me na miru in se že spoki iz mojga življenja, če se ne znaš ustalit in ne znaš cenit tega, kar ti lahko nudm... SPIZDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 PEZDE GRDO NAGNUSNO! SAMOVŠEČNEŽ PRTILKAU!!! DEBIL IDIOT CEPEC! KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ne govor čez kmete in kmetavzarje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 KDO GOVORI ČEZ KMETE? KMET! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Kmet zame ni psovka in se me glih v dobro voljo spravla. Cukrček Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 me veseli. pa še kdaj! unga bom pa u tri poslala.... mah kaj u tri.... u STO!!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ma toooooooooo, pa rukn ga kje u ksiht, če bo težil. Sam ne mu rečt, da je kmet , lahko nedonošenček, otrok asfalta al pa kj tazga. Pa ne sekiraj se, saj bo drug pršu, pa veš kakšen, velik boljššššššššš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 DEB JO MUCA U PESEK ZAKOPALA..... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 no tko. zdej sm se mau pomirila. me bo en cepec klelele tkolelelelelelele.... pha... ok očitno se nisem še čist. grem mal DIHAT. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 jao kok ste vsi hudobni KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 zazmirej Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>đizs, aiwa ... tebe pa ni dobro imet za sovražnika. BLAGOR MU, KI JE SHEL MIMO.....IN JE NE OPAZIL.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 sej nobenga ne sovražm. sam en mi je po živcu pobrenku. je že mim... ki je šel mimo in me ni opazil?? me zanima kok je takih spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej nobenga ne sovražm. sam en mi je po živcu pobrenku. je že mim... ki je šel mimo in me ni opazil?? me zanima kok je takih mene tut....k...al je biu slep, al pa za kero drugo gledal zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 ...lemon grass... ..limonovec ima dva nova bela cvetova ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> mene tut....k...al je biu slep, al pa za kero drugo gledal zlomk spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :xx!: :!!: Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne bom težila...samo ne maram, ko Ljubljančani vihajo nos nad primorščino... npr: da primorščina ni slovenščina in take fore. bljak. :xx!:Ahhh, sonarodnjaki, kdo pa prav, d je lublanscina slovenscina?? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 damn you vohljači! Koji *piiip* morte vedt kaj počnem pa kaj ne počnem, it's my life and it's all MY fucking business as I'd say for me to know - you to never find out 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ooo Mick sam mal jezo stresam na vohljače....sosedi pravmo mi temu 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 sam tale tema je bla pa res posrečena. taka faj... lih taprava... za dat kej ven kdaj k te teži... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Mick...ti kar skurcaj Mnja jst se trudim da je nebi uporabljala kaj preveč, danes je bil tukile moj prvi vpis....no drugi....in zdaj tretji Res je luštna temica...samo je narejena prav tako da se nisem mogla zadržat da nebi preklinjala zraven...me je čist razkurlo Ampak....sej lahko tut kako lepo stvarco rečemo... npr. danes je tako lep dan :xx!: :xx!: :xx!: hehehe hja seveda - je rekel svizec in zavil čokoljad v folijad 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa te Jih mam jst tud enih par za skurcat, sam ne sosed, pa se bom zadržal.... Kur., kje si pa bil v soboto, ko smo šli malo na Lent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Poln k***** mam ljubljančanov, ki vse bolj mislijo, da ne živimo na istem planetu... :xx!: nekaj zadnjih dogodkov... v lj me fine lj gospe hvalijo...joj, kako ste pa vi korajžni, ko v ENEM dnevu pridete v lj in še NAZAJ v mb... :xx!: me je gospa iz lj vprašala, če tut v mb lahko kupimo Pečjakove izdelke, če imamo to v naših trgovinah... :xx!: gospod iz lj, ki so mu to naročili šefi...je prišel v hotel Habakuk, ki je mimgrede eden najboljših v slo...da pripravi večerjo za 50 ljudi..in se je prišel pozanimati,če v tem hotelu to zmorejo... :xx!: itd, itd...hkrati pa vse bolj opažam, da je to neka ponarejena noblesa, večje bisere nosijo dame, večje neumnosti govorijo... :xx!: :xx!: :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kurc vas gleda x!x Hehehehe, zdaj si mi naletu Bi me lohk opozoril, se ve, da jst to rad spregledam........Tak da......banda lunatovska , sam da vas v roke dobim, zlasti tvojo asistentko Katero Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts