Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

Matr, bi te na gobec, T!!!!! Zakaj si tak kreten? Kaj hudiča bi spet rad! Pust me na miru in se že spoki iz mojga življenja, če se ne znaš ustalit in ne znaš cenit tega, kar ti lahko nudm...

SPIZDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

PEZDE GRDO NAGNUSNO! SAMOVŠEČNEŽ PRTILKAU!!! DEBIL IDIOT CEPEC!

KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!

spet se mi je na bolš poslabšal

Ma toooooooooo, pa rukn ga kje u ksiht, če bo težil. Sam ne mu rečt, da je kmet , lahko nedonošenček, otrok asfalta al pa kj tazga. x:o)x

Pa ne sekiraj se, saj bo drug pršu, pa veš kakšen, velik boljššššššššš x:Ix xsrcx

no tko. zdej sm se mau pomirila. me bo en cepec klelele tkolelelelelelele.... pha...

ok očitno se nisem še čist.

grem mal DIHAT. x:Dx xwizardx

sej nobenga ne sovražm. sam en mi je po živcu pobrenku. je že mim...

ki je šel mimo in me ni opazil?? xscratchx me zanima kok je takih

<{POST_SNAPBACK}>sej nobenga ne sovražm. sam en mi je po živcu pobrenku. je že mim...

ki je šel mimo in me ni opazil??  xscratchx me zanima kok je takih

:vragec:

mene tut....k...al je biu slep, al pa za kero drugo gledal x:Dx

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrr :xx!: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :O: :O: :V: :!!:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>ne bom težila...samo ne maram, ko Ljubljančani vihajo nos nad primorščino... :8): npr: da primorščina ni slovenščina in take fore. bljak. :xx!:

Ahhh, sonarodnjaki, kdo pa prav, d je lublanscina slovenscina?? x:Dx

:sniky: damn you vohljači! Koji *piiip* morte vedt kaj počnem pa kaj ne počnem, it's my life and it's all MY fucking business :vragec: as I'd say for me to know - you to never find out :sniky: :sniky: :sniky:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ooo Mick x;)x sam mal jezo stresam na vohljače....sosedi pravmo mi temu x:px x:Dx

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Mick...ti kar skurcaj :palec: :palec: :palec: x;)x

Mnja jst se trudim da je nebi uporabljala kaj preveč, danes je bil tukile moj prvi vpis....no drugi....in zdaj tretji x:Dx x:Ix

Res je luštna temica...samo je narejena prav tako da se nisem mogla zadržat da nebi preklinjala zraven...me je čist razkurlo :vragec:

Ampak....sej lahko tut kako lepo stvarco rečemo... npr. danes je tako lep dan :xx!: :xx!: :xx!: hehehe x:px hja seveda - je rekel svizec in zavil čokoljad v folijad x:Dx

Poln k***** mam ljubljančanov, ki vse bolj mislijo, da ne živimo na istem planetu... :xx!:

nekaj zadnjih dogodkov...

v lj me fine xrolleyesx lj gospe hvalijo...joj, kako ste pa vi korajžni, ko v ENEM dnevu pridete v lj in še NAZAJ v mb... :xx!:

me je gospa iz lj vprašala, če tut v mb lahko kupimo Pečjakove izdelke, če imamo to v naših trgovinah... :xx!:

gospod iz lj, ki so mu to naročili šefi...je prišel v hotel Habakuk, ki je mimgrede eden najboljših v slo...da pripravi večerjo za 50 ljudi..in se je prišel pozanimati,če v tem hotelu to zmorejo... :xx!:

itd, itd...hkrati pa vse bolj opažam, da je to neka ponarejena noblesa, večje bisere nosijo dame, večje neumnosti govorijo... :xx!: :xx!: :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Kurc vas gleda  x!x Hehehehe, zdaj si mi naletu  :sniky: Bi me lohk opozoril, se ve, da jst to rad spregledam........Tak da......banda lunatovska x:Dx , sam da vas v roke dobim, zlasti tvojo asistentko  :vragec:  x:px  x:Dx

Katero :8): x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...