Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Bejbika, te štekam. Strah te je, čutiš nemoč, potem pa sekaš vse naokrog, spet sem na tapeti jaz, kot vedno. Samo če misliš, da boš na ta način obdržala mojega brata, se motiš. Pa če ti rata na ta način, da boš med nama naredila razkol, ker čutiš da sva tu šibka pa ok. Sem jezna nate in nase. Bolj šokirana in zelo žalostna. Sem spet kot ponavadi bila srčno odprta, tako kot sem do vseh ljudi, pa sem spet fasala. Pa me še ni izučilo, pa me verjetno nikoli ne bo. Samo nekaj še bolj vem. Da sem res malo drugačna od drugih, da veliko bolj čutim in občutim, in ja boli me srce, ker je tako. Samo tako na zemlji je in bo še en čas. Poleg vsega lepega tudi bolečina, boj za prevlado. Ne bom usekala nazaj, čeprav en del mene to želi, samo ne bom, ker se ne mislim spet spuščati v boje brez zmage. Zaenkrat prevladuje pamet. Če pa boš še naprej posegala vame, govorila čez mene indirektno, me obsojala za hrbtom, meni se pa prilizovala in se mi smehljala, pa verjemi da boš zadnjič, ti ne bom dala več te možnosti, nič več podpore, nič več tolaženja, ko se bo tebi zahotelo. Ker ko mi pride preko, je preko. Hudo mi je ker je tako, sploh da smo ljudje taki, da moramo se iti skoz ene vojne, neke zahrbtnosti, premalo poguma, da bi govorili to kar čutimo, naredili to kar čutimo. Bila bi bolj vesela, da mi poveš v obraz, če ti kaj ni všeč, swamo toliko sem se že naučila, ljudi ne morem naučiti nekaj, kar za njih ni vrednota. Zoprno pa je da zame je. O tem sva že govorili, povedala sem ti, da imam najraje okoli sebe ljudi, ki so odkriti, pošteni. Ti pa si mi povedala, da če se ti kdo zameri, ga preprosto zbrišeš, zate ne obstaja več. Ali je to resnica ali je to le tvoje varovalo, ali te res nič ne zaboli, ko te nekdo prizadane?

Morda sem rojena v napačnem času, morda pa ne. Boli me ko vidim, kaj se dogaja, boli me ko ljudje niso odkriti, boli me ko je življenje vzeto nasilo, boli me če vidim mučenje, boli me ko vidim da ljudje trpijo, še bolj me boli, da sem v tem sama. Nikogar nimam ki bi me štekal, upam da pride kdo v fizični obliki, hvala vam tistim, ki mi pomagate od vzgoraj, sploh tebi E, J in oči.

Bog prosim te pomagaj mi da mi bo ratalo, da ne padem v ta način, da ohranim srce za najvišjo vrednote in da bom v tem močna, če je pa to ta moč, čeprav boli pa naj bo tako, samo dajte mi potem pogum, ogromno poguma in vere, predvsem vase. Da me ne omaja ta način. Ali obstaja možnost tu na zemlji zame, da bi bila srečna, res notranje izpopolnjena, ali tu na zemlji lahko najdem kaj kar bi me res osrečilo. Če si edino kar je zame ti, potem mi pomagaj, prosim, to kar imam sedaj v srcu še ni to, še čutim da moram iskati, moje srce še hrepeni po nečem, išče, samo kaj išče? Popolno ljubezen. Jo bo tu našel? Če obstaja tu, naj pride, mi pripada ali pa naj zginem od tu in grem domov. Tu potem nimam več kaj iskati. Povej mi prosim, kaj naj naredim. Vstopi vame in me vodi. Jaz ne zmorem več tega načina, ne več sama. Tukaj sem.

Kako čemo? Lako čemo.
Deli na socialnih omrežjih

Sigurno ima. Ampak to je moje trenutno stanje. Sicer je pa zdaj ze sla x!x x:)x In v hisi je mir x;)x

Pri njej je problem, ker tudi ce ji stvar dokazes, se vedno trdi svoje in je pri tem zelo zaljiva. Kar jo naredi antipaticno. :o|o:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

fak an, kok je en folk upokan! dobr pa sej sm mogoč zajeban človek pa preveč picajzlast, sam slabga srca pa nisem in nikoli nism bil! ma kurac, dobrota je sirota! vidm, da moram res postat taprav prasec in začet pometat s folkm!!!
honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>meni do zdaj še ni uspelo....    x;)x

Bolje, da ti ne :palec: ....dobrota ni vedno sirota.....če je človek dober, mu je ta dobrota, ki jo oddaja vedno poplačana :palec: .....hudobec pa enkrat sigurno najebe x:Dx x:Dx ..... :vragec:

Zato pa, imejte se radi in bodite pridkani :2src: x:Xx

p.s. packa, spet si osladna :inocent: :vragec: x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Sama pa še vedno težko verjamem, da je med sodelavci toliko zavisti, neprijaznosti, foušije ... tokrat nisem bila žrtev jaz, pač pa moja sodelavka. In to je imela spet prste vmest ISTI frdamani sodelavec, ki hodi čez vse, ne glede na žrtve, ne glede na čustva ... kreten. Vem da si pri koritu, ampak enkrat boš tudi ti dobil po glavi. Tudi vodstvo se enkrat menja.  :vragec:

Butec.

jaz se strinjam stabo vse se enkrat vrne.

poznam to .

jaz pa enako povem moji dirktorci ki prav tako slepa za moje delo in brani tiste ki ne delajo naj jih ima saj gre iz njenega zepa. pa naj ze enkrat neha hodit v firmo in naj doma gleda kako kupki rastjo ne pa da se hodi nonstop od 10 do 15 ure menit z delavci v firmo te pa si naj gostilno odpre pa se lahko meni celi dan . pa naj mene pusti da vodim firmo tako kot sem si to zacrtal. nozaj sem ji tak dal dvojko.

gggggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

vse je lahko angelsko

<{POST_SNAPBACK}>Si smotana, antipaticna in provociras brezveze. Skoda, da si tukaj.

<{POST_SNAPBACK}>Sigurno ima. Ampak to je moje trenutno stanje. Sicer je pa zdaj ze sla  x!x  x:)x In v hisi je mir  x;)x

Pri njej je problem, ker tudi ce ji stvar dokazes, se vedno trdi svoje in je pri tem zelo zaljiva. Kar jo naredi antipaticno.  :o|o:

x:Xx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Kokica x:Ix ....no, te pa na še enga na goflo................. x:Xx ................. x;)x x:Dx

Mystica......nism :sniky: :o|o: ....zdej bom, prvič odkar sm tu doma 2 dni nism pomil, zdej pa mam.... :xx!: :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...