damjanmb 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 HEHEHEHEHEHE HMMMMMMMMM vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kokica ....no, te pa na še enga na goflo................. ................. Mystica......nism ....zdej bom, prvič odkar sm tu doma 2 dni nism pomil, zdej pa mam.... :xx!: :xx!: Nič več ne buba..... Sam si pa pacek, veš, za vedno..... ******************************************************* Mystica......teb tudi pobožek.......... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Tak pa sem končal Lia , a te trga mal, al kaki "čez noč namoč" Hehe, saj bi , pa pismo ni izvedljivo, sam to namakanje mi je preostal :xx!: :xx!: Kokica Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 zasušene ostanke na posodi ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 hahahahahahaha, kak sm blesav He, zdej sm že opral. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tak pa sem končal To je bilo pa hitro...... Saj sploh ne rabiš pomivalca .....bi bilo neekonomično Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Okej Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>koza Itak, da ne. Na nobenga takega Uf! Sm se že ustrašla! Kok mi je to smešn. Eni ljudje ful misljo, kok so pošteni in bogi. Pa prov ni tko. Mislm, morš bit pa res debil, da ne vidš tega! Bom raj tih. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kreten butec :!!: :!!: sama hinavščina ... Kaj kaj kaj? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 grrrrrrrrrrrrr vedno ti uspe, naj imam še tak plan da ti ne bo, ti uspe.... ne igraj se z menoj, ker znam bit tud kaj drugega ne samo to kar ti je poznano do sedaj.... jebemti se igraš z ognjem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Samo zaprem očiin že začutim tvojo bližino ...tvoje roke, ki objemajo me ...dotik tvojih ustnic ...utrip tvojega srca ...A ko odprem oči,tebe ni,sanje razblinijo se in srce boli ...Bolečina žge in razjeda me,a ne ubije tega, kar čutim do te... Ljubim te ... ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 uau, Tanci,kaka pesnica si ti Prešeren ti ni do kolen ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 RES DA vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo zaprem očiin že začutim tvojo bližino ...tvoje roke, ki objemajo me ...dotik tvojih ustnic ...utrip tvojega srca ...A ko odprem oči,tebe ni,sanje razblinijo se in srce boli ...Bolečina žge in razjeda me,a ne ubije tega, kar čutim do te... Ljubim te ... DOBRA PESMICA vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Nekomu: ne bodi egocentricna, ker ni imelo veze s tabo. Nimam nic proti tebi, razen to, da si zaljiva pri provociranju. Te spostujem drugace, ampak ce si nisva simpaticni, nimas kaj. Zelim ti sreco in adijo ( meni se ne da vec, ce se pa tebi...pa vsa cast). Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 sama sebi: sprav se ze migat!!!!!!tooooolk se mi nic nea lubi al pa je v zraku kaj takega? eetak ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ja je, ampak spraviva se migat x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekomu: ne bodi egocentricna, ker ni imelo veze s tabo. Nimam nic proti tebi, razen to, da si zaljiva pri provociranju. Te spostujem drugace, ampak ce si nisva simpaticni, nimas kaj. Zelim ti sreco in adijo ( meni se ne da vec, ce se pa tebi...pa vsa cast).ja no če ni blo men namenjen pač sori nooo......sm mogoč spet prehitr jezik stegnla sam ne morš pa rečt da sm žaljiva, ker to ni res, provociram res mal, sam žalim pa nobenga no.....o tem da si pa nisva simpatični bi se pa dost dalo rečt.....v resnici bi si mogoč čist všeč ble, a se ti zato k se na enmu področju ne strinjama glih, zdi to nemogoče.....sorči še enkrat KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sama sebi: sprav se ze migat!!!!!!tooooolk se mi nic nea lubi al pa je v zraku kaj takega? eetak jeah muve yur budi... hehe točno točno treba it mal migat Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Jest sem pa spet mal trcena!!!! Me je poklicu....in se mi je kr vrtel k sm odlozila slusalko. Mater sem prou jezna ze nase. Ze mislim, da mi je uspelo in da sem ga pozabila, pa pol on naredi mal "testa" pa vidm, da ni nc iz te moje prepricanosti. A lah ze zmagam enkrat?! Sej mi je vseen kako al da ga pozabm al pa da sva spet skupej, sam dost mam jest ze ta dva mesca negotovosti!!!!!! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 A lah ze zmagam enkrat?! V ljubezni ni poražencev in zmagovalcev..... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Sovražim zatežen in nakladaški folk :xx!: ......nikoli jim nič ne paše, sam težačijo .......pa vedno terajo svojo......po drugi strani pa delajo ravno tisto,kar od drugih pričakujejo in zahtevajo, da naj nehajo........ Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ja ja... in zdaj bos rekla, saj sem mislila svojo tasco, sefico, whatever.sam ves kaj! ce se bi nate kdo obrnil s tremi srcki, mocno dvomim, da ne bi odgovorila.se posebej v 'delikatni debati'.da pa sem zatezhensko 'se dalje', in mi 'nic ni prav', pa je zato, ker se ne podkupim z vsakimi tremi srcki. ce pa ni blo men namenjen, bo pa ta forum ze pac prenesel se en post viska v temi izpraznil duso. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 (popravljeno) Marsa, ni mi čisto jasno, zakaj si v tem postu videla napad nase..... Če bi ti imela kaj povedati, bi ti sigurno v obraz....saj nisem nikoli bila in nisem zahrbtna.....,dala bi ti vedeti..... Ampak, če že, potem pa priznaj, da tudi tebi včasih kdo stopi na žulj in tudi sama si občutljiva, če te kdo rani....., kdo napiše kaj takšnega, da ti ravno ne diši...,ko že drugim govoriš, da naj ne bodo občutljivi....to je pa res, priznaj ....Ti bom svetovala kot ti drugim: pojdi mimo, zamahni z roko in se nasmej.... .Pač, njegov stil pisanja je takšen......sprejmi ga takšnega kot je - mene pa ne moti (moti me pa npr. M., ker s popačenjem in žaljivimi komentarji žali ljudi, eto, tebi je pa čisto všeč......Ljudje imamo pač različna merila). Pa ne zameri mi, ker si mi drugače kul in oseba, ki jo cenim, saj premoreš veliko znanja...., dobrosrčnosti,......res...meni si (čeprav vem, da ti to nič ne pomeni, ampak paše pa, priznaj)....... Post pa sigurno ni bil namenjen tebi NO BAD FILLINGS p.s. zakaj ribice vedno vse vidite kot napad nase (moja dva doma sta ista, pa še ena sodelavka, pa......a takšni pač ste-sicer sem pa sama tudi takšna....mar nismo vsi krvavi pod kožo ) Popravljeno 12. september 2005 -> kokica Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts