Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Kokica  x:Ix ....no, te pa na še enga na goflo................. x:Xx  ................. x;)x x:Dx

Mystica......nism  :sniky:  :o|o: ....zdej bom, prvič odkar sm tu doma 2 dni nism pomil, zdej pa mam.... :xx!:  :xx!:

x:Xx x;)x Nič več ne buba.....

Sam si pa pacek, veš, za vedno..... x:Dx x:Dx

Mystica......teb tudi pobožek.......... x:Xx x;)x

Smisel življenja je največja sreča
Deli na socialnih omrežjih

Tak pa sem končal x^x

Lia x:)x , a te trga mal, al kaki "čez noč namoč" x:o)x x:Dx Hehe, saj bi x:px , pa pismo ni izvedljivo, sam to namakanje mi je preostal :xx!: :xx!:

Kokica x:px x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Samo zaprem oči

in že začutim tvojo bližino ...

tvoje roke, ki objemajo me ...

dotik tvojih ustnic ...

utrip tvojega srca ...

A ko odprem oči,

tebe ni,

sanje razblinijo se in srce boli ...

Bolečina žge in razjeda me,

a ne ubije tega, kar čutim do te

... Ljubim te ...

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Samo zaprem oči

in že začutim tvojo bližino ...

tvoje roke, ki objemajo me ...

dotik tvojih ustnic ...

utrip tvojega srca ...

A ko odprem oči,

tebe ni,

sanje razblinijo se in srce boli ...

Bolečina žge in razjeda me,

a ne ubije tega, kar čutim do te

... Ljubim te ...

DOBRA PESMICA :palec:

vse je lahko angelsko

Nekomu: ne bodi egocentricna, ker ni imelo veze s tabo. Nimam nic proti tebi, razen to, da si zaljiva pri provociranju. Te spostujem drugace, ampak ce si nisva simpaticni, nimas kaj. Zelim ti sreco in adijo ( meni se ne da vec, ce se pa tebi...pa vsa cast).
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

sama sebi: sprav se ze migat!!!!!!

tooooolk se mi nic nea lubi :vragec: al pa je v zraku kaj takega? :8):

eetak x:o)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

<{POST_SNAPBACK}>Nekomu: ne bodi egocentricna, ker ni imelo veze s tabo. Nimam nic proti tebi, razen to, da si zaljiva pri provociranju. Te spostujem drugace, ampak ce si nisva simpaticni, nimas kaj. Zelim ti sreco in adijo ( meni se ne da vec, ce se pa tebi...pa vsa cast).

ja no x:Ix če ni blo men namenjen pač sori nooo......sm mogoč spet prehitr jezik stegnla :inocent: sam ne morš pa rečt da sm žaljiva, ker to ni res, provociram res mal, sam žalim pa nobenga no.....o tem da si pa nisva simpatični bi se pa dost dalo rečt.....v resnici bi si mogoč čist všeč ble, a se ti zato k se na enmu področju ne strinjama glih, zdi to nemogoče.....sorči še enkrat x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Jest sem pa spet mal trcena!!!! Me je poklicu....in se mi je kr vrtel k sm odlozila slusalko. Mater sem prou jezna ze nase. Ze mislim, da mi je uspelo in da sem ga pozabila, pa pol on naredi mal "testa" pa vidm, da ni nc iz te moje prepricanosti. A lah ze zmagam enkrat?! :sori: Sej mi je vseen kako al da ga pozabm al pa da sva spet skupej, sam dost mam jest ze ta dva mesca negotovosti!!!!!!
Uspeh je drznim zagotovljen!

Sovražim zatežen in nakladaški folk :xx!: ......nikoli jim nič ne paše, sam težačijo :o|o: .......pa vedno terajo svojo......po drugi strani pa delajo ravno tisto,kar od drugih pričakujejo in zahtevajo, da naj nehajo........

x:Dx x:o)x :eek: x;)x xcivx

ja ja... in zdaj bos rekla, saj sem mislila svojo tasco, sefico, whatever.

sam ves kaj! ce se bi nate kdo obrnil s tremi srcki, mocno dvomim, da ne bi odgovorila.

se posebej v 'delikatni debati'.

da pa sem zatezhensko 'se dalje', in mi 'nic ni prav', pa je zato, ker se ne podkupim z vsakimi tremi srcki.

ce pa ni blo men namenjen, bo pa ta forum ze pac prenesel se en post viska v temi izpraznil duso.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:eek: :eek: :eek: :eek:

Marsa, ni mi čisto jasno, zakaj si v tem postu videla napad nase..... :sori:

Če bi ti imela kaj povedati, bi ti sigurno v obraz....saj nisem nikoli bila in nisem zahrbtna.....,dala bi ti vedeti..... :palec: x;)x

Ampak, če že, potem pa priznaj, da tudi tebi včasih kdo stopi na žulj in tudi sama si občutljiva, če te kdo rani....., kdo napiše kaj takšnega, da ti ravno ne diši...,ko že drugim govoriš, da naj ne bodo občutljivi....to je pa res, priznaj :o|o: ....Ti bom svetovala kot ti drugim: pojdi mimo, zamahni z roko in se nasmej.... x;)x .Pač, njegov stil pisanja je takšen......sprejmi ga takšnega kot je - mene pa ne moti x;)x (moti me pa npr. M., ker s popačenjem in žaljivimi komentarji žali ljudi, eto, tebi je pa čisto všeč......Ljudje imamo pač različna merila).

Pa ne zameri mi, ker si mi drugače kul in oseba, ki jo cenim, saj premoreš veliko znanja...., dobrosrčnosti,......res...meni si xsrcx xsrcx xsrcx (čeprav vem, da ti to nič ne pomeni, ampak paše pa, priznaj).......

Post pa sigurno ni bil namenjen tebi x;)x NO BAD FILLINGS

p.s. zakaj ribice vedno vse vidite kot napad nase (moja dva doma sta ista, pa še ena sodelavka, pa......a takšni pač ste-sicer sem pa sama tudi takšna....mar nismo vsi krvavi pod kožo :o|o: x?x )

Popravljeno -> kokica

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...