aakhut 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 pa naush zej dnar stran metu...che lohk zastojn dobish... hec... ne...te chist shtekam sam namochit je pa vseen fletno ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 jest vas tipov res sploh ne razumem vec!!!! in vas niti nocem razumet!!!! ker mi greste na bruhanje!!!!! :xx!: Ne maram vas vec!!!!!!! :xx!: Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 eh... daj no... a kar vseh zdaj al kako!!! saj bo.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh... daj no... a kar vseh zdaj al kako!!! saj bo.... trenutno vseh ! kaj bo pa cas prinesu bomo pa se vidl Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 brez skrbi, da bos se se zelo veselila tipckov v lajfu! sam ce si bos govorila, deci, vsi... in tole, ni fajn... ker sebi prednastavljas tole.... ne zarad druzga... vsak je drugacen, clovek zase.to kar je pa razlik, da lohk reces, to pa je recimo skupno tipom, pa si lohk fajn preberes v knjigi Moski so drugacni, zenske tudi (dr. John Gray), morda pa te to itak se ne zanima tako zelo, predvidevam, da si se zelo mlada. (*prav sem predvidevala, sem kliknila na tvoj sajt) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 kok so eni kreteni pa ne dojamejo da številke niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii v imeniku.a sm js kriva,da je noče met folk v imeniku pol pa mene drkajo tuki.tok da vte vedl,štajerke cvileče so najhujše babnce,k se hočjo kregat in težijo,vešče ene.in pol te še obtožjo, da jim nočš dat,ja to mi je prioriteta,špogat se tuki za ene cifre. briga me, če cifre ni,če ne jo pa kliknem,jasno!!! LUNATKI !!če kličete na informacije,mejte podatke,ne pa kr neki jas ne morm vohat,loh pa poiščem,če je prjavlen pod podatki,ki jih date.če ni pa pač ni Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>brez skrbi, da bos se se zelo veselila tipckov v lajfu! sam ce si bos govorila, deci, vsi... in tole, ni fajn... ker sebi prednastavljas tole.... ne zarad druzga... vsak je drugacen, clovek zase.to kar je pa razlik, da lohk reces, to pa je recimo skupno tipom, pa si lohk fajn preberes v knjigi Moski so drugacni, zenske tudi (dr. John Gray), morda pa te to itak se ne zanima tako zelo, predvidevam, da si se zelo mlada. (*prav sem predvidevala, sem kliknila na tvoj sajt) to, da sem se mlada mas res knjigo sem si tudi ze prebrala, je prou fajna! ma sej to je bil sam trenutek slabosti, zdej nisem vec jezna na vse tipe, ampak sam se na enga ma nanga tud nisem jezna sam na zivce mi gre k je tak tezak, ko ga mece , sej drgac zna bit cist vredu clovk Hvala marsa mi je kar mal pomagal tale klepet s tabo Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>to, da sem se mlada mas res knjigo sem si tudi ze prebrala, je prou fajna! ma sej to je bil sam trenutek slabosti, zdej nisem vec jezna na vse tipe, ampak sam se na enga ma nanga tud nisem jezna sam na zivce mi gre k je tak tezak, ko ga mece , sej drgac zna bit cist vredu clovk Hvala marsa mi je kar mal pomagal tale klepet s tabo o neverjetno, jaz pa sem ze pomislila, pa kaj se vendar spet vtikam. a brala si jo ze? pih, s tem si me pa presenetila - ze da si jo HOTLA, se jo SPRAVILA brat, svaka cast.... se torej zavedas, da so lohk kake zmote in napacne interpretacije in podobno... pa si si mal s teh kotov se pogledala. kul. saj vem, saj v bistvu (kot sem si v zacetku to predstavljala), naj tu ne bi ne vem kolk al pa vsaj ne nujno komentiral...ker enmu se ne da pregovarjat pa zagovarjat, ce se je prisel stulit, recimo...pa da mu zdaj pokroviteljsko uletijo (kot sem pravzaprav uletela zdajle jaz) in ti zdaj ne vem kaj recejo... ene besede pac... ti pa to dozivljas.tko da, ni vedno primerno se vtaknit.....no pa mi je zato se tolk bolj vsec, da je tko vzeto in da se celo boljse pocutis!! So tud taki mal cudni dnevi ves (astrolosko). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>o neverjetno, jaz pa sem ze pomislila, pa kaj se vendar spet vtikam. a brala si jo ze? pih, s tem si me pa presenetila - ze da si jo HOTLA, se jo SPRAVILA brat, svaka cast.... se torej zavedas, da so lohk kake zmote in napacne interpretacije in podobno... pa si si mal s teh kotov se pogledala. kul. saj vem, saj v bistvu (kot sem si v zacetku to predstavljala), naj tu ne bi ne vem kolk al pa vsaj ne nujno komentiral...ker enmu se ne da pregovarjat pa zagovarjat, ce se je prisel stulit, recimo...pa da mu zdaj pokroviteljsko uletijo (kot sem pravzaprav uletela zdajle jaz) in ti zdaj ne vem kaj recejo... ene besede pac... ti pa to dozivljas.tko da, ni vedno primerno se vtaknit.....no pa mi je zato se tolk bolj vsec, da je tko vzeto in da se celo boljse pocutis!! So tud taki mal cudni dnevi ves (astrolosko). vem da so ja......sam dons sem bla ze 2* taka :xx!: To sploh ni fino fajn! aja da ti ob tej priliki povem se to, da sem ob spremljanju tega foruma zacela mal drugac gledat na mojo hito jezo, ki se hitreje mine, in na to da se morm mal pokontrolirat, ko sem jezna, da ne delam napak pa mi ratuje se rajs tuki notr pridem spucat k pa na cloveka knjiga full fajna! sam je pa res, da je ksna stvar mal mimo mojga razmisljanja, ampak vsi ne razmisljamo isto, kajne ?drugace me pa ni popolnoma nic motilo, da si se "vtaknila", ce bi blo, ne bi komentirala nazaj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Fajn tud, da ti ratuje in da mas tale ventil, da si nas nasla in vse to! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 pa brez skrbi bodi, da bo usoda poskrbela, kam te bo z "prikrajsevanjem" povzdignila ja, s štrikom za vratom na vejo :xx!: ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Gledala zdaj dnevnik.... LJUDJE!!!!!!!!!! BRUUUUUUUUH! :xx!: :xx!: :xx!: Posiljevanje ovc tudi tam v Senozecah? Pa kaj je s folkom narobe? Ma to so vsi fukneni!! :xx!: :xx!: :xx!: SICK! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 kwa, nc ne stekam? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Na dnevniku je bilo zdaj, da je na kmetijo v Senozecah en vdrl in ujel 2 ovci ( ostale so mu usle ) in jih posilil. Baje sta bili cist krvavi z vampom do tal ( je kmet razlagal). So policijo poklicali, ki jasno ne more nic :xx!: Fora je pa v tem, da cela vas ve kdo je ta "ljubitelj zivali".Aja pa mladicka je posilil. Ogabno in tudi pri nas. Sej ne vem, zakaj me tak cudi to. Sam take stvari me vedno znova sokirajo. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 oouch....ne dam niti smeskota za to....pa nimam besed.. razen da sem omenjala morda kaj tacga v napovedi... no ne konkretno, jasno... ampak morda da se bo folku cist sfuzlal.. pa kaj tacga pac... nekak... 'znano' se mi zdi. saj se se zgrazat ne morem, ker je sam zalostno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...sem omenjala morda kaj tacga v napovedi... no ne konkretno, jasno... ampak morda da se bo folku cist sfuzlal.. pa kaj tacga pac... nekak... 'znano' se mi zdi..no, tule je citiran ta del napovedi... (*da ne bluzim s tem tukaj). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 J.... idi v tri pizde matrne. Ali ne moreš razumet, da si mi totalen kreten!!!!!! Toliko kot si mi nekoč pomenil, mi zdej zate dol visi. Prvo rečeš, da ti je žal, da si se spremenil, odzadaj mi pa zarineš nož v hrbet. JEBI SE!!!!!!!!!!!!! Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 To! Mal jeze je vcas na tak nacin zelo koristne!Go Osamljena!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Liu mi je ukradla podpis :xx!: , zato ga menjam za drugega, prav tako poduhovljenega. sam tega ti bi pa js Če si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile (Coelho, Alkimist) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Liu mi je ukradla podpis :xx!: , zato ga menjam za drugega, prav tako poduhovljenega. joj valkira oprosti mi!!!! ni bilo zanalasc! nisem vedla da ga mas se opravicujem in ze menjam! oprosti se 1* Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 seveda nisi mogla vedet, Liu.me zanima kok forumovcev je prechekiral vseh 4000 clanov - da ne bi imel slucajno istega podpisa al pa ikone (al pa podobnega nicka). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 hahaha, tko k jz pa Mystica! K sva si na ist dan dale tega, k ga mava... pol pa jz enkrat zagledam, pa nč jasn..... hehe Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Midve sva si ga razdelili. Brez kreganja, ane? Seveda! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Važn, da mojga nima nben, k je tok originaln! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam kamenjat prasca.A sam to!? Jz bi ga z valarjem povozila... podgano jedno! :xx!: Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts