Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oki, Oki... sem že nehu... če te je zaničeval, pol nimaš kej z njim počet, se ga hitr losi....kwa te je sploh vabu tepec... mar bi si sam makarone skuhu, če je tak đek, kajne...al juho al kukrže.. ej če zna sam juho iz vrečke skuhat si itak nimaš kej pomagat z njim...si predstavlaš, dab s takim mela otroka... ti bolana ležiš... s temperaturo... un pa ne zna za dojenčka skuhat neki.... mislm... hudooooo.....Evo, upam, da sem zdej dal pravi komentar.... presneto..... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>OMG! kašni filozofi oz. drekomeshalci bi reku zlomk fuckthisshit.press Zdej ste me pa res razpiiipiiii.. ej Seal mi se kle pogovarjamo, če ti je tole kao mešanje dreka, sej ne rabeš zraven stat pa vohat, če ti smrdi, kajne.... mislem a si pršu batine iskat al kwa????? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdej ste me pa res razpiiipiiii.. ej Seal mi se kle pogovarjamo, če ti je tole kao mešanje dreka, sej ne rabeš zraven stat pa vohat, če ti smrdi, kajne.... mislem a si pršu batine iskat al kwa????? muhahahaha dej ne zamaraj si mozak dickhead honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 jah, eni tipi so res idioti. sam se bom zaenkrat držal stran od škorpijonk, za vsak slučaj, če se izkaže, da sm jest tud idiot ker jim očitno ne uspeva sprejet ljudi, kakršni so... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 sam se bom zaenkrat držal stran od škorpijonk, za vsak slučaj, če se izkaže, da sm jest tud idiot ker jim očitno ne uspeva sprejet ljudi, kakršni so... ...pametno... skorpije se splaca met samo ce si sejk, pa da jih mas v haremu...da si jih vzames ko te prime(njih itak skoz drzi )...drugace mas pa mir pred njimi... buh ne daj se zapletat v zvezo s skorpijo v emancipiranem svetu(pol boljs, da si verigo kupis pa se prvezes na hiso-mas vec svobode)... :xx!: :xx!: :xx!: You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 edino, kar mi je všeč v tvojem postu je, da jih skoz drži to se da pridno ponucat ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>OMG! kašni filozofi oz. drekomeshalci bi reku zlomk fuckthisshit.press Seal, lepotec, a bi ti men razložu kje mešam tule drekec lepo mi bodi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja no uprašanje , če je egoističn... zanč mi je en razlagu, da mu full naložijo kamijon, clo več kot bi smel vozet.. potem pa komi kake klance sfura... mogoc je pa un kamionar tud mel prevec nalozenga??? ne ne, ni mel, ce je na gas stisnu k sm ga sla prehitet sam vseen egoist sem se izrazla zato k v 30 min ni mogu dt prostora, pa navadn no ja tko po vecini dajo plac unim u zadi, da se ne nabere kolona... mah ja... bogi so ja! pa vsi zraven njih tud! :xx!: ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 men se je tud zgodil, da sm šu prehitevat na avtocesti nek avtodom...in seveda sem vozil unota s 45 konjskimi silami...a se je začel ravno klanec, po prehitevalnem pasu pa se mi je za rit pripodil nek živčen audi...tistega avtodoma nisem in nisem mogel prehitet, pa sem gas tiščal do daske, tisti avtodom je pa ravno toliko tiščal, da sva bila nonstop vštric, audi za mano pa direktno za ritjo trobi, ko zmešan...tud nazaj se nisem mogel umaknit za avtodom, da bi audi spustil naprej...to je trajal kar nekaj minut...a takrat sem si prisegel, da NIKOLI ne bom kupil tako švoh avtomobila, kot je tale fotrov uno :!!: ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tkole bom povedal... kadar se vozim sam običajno divjam... in me je zaradi tega sram.. samo kadar pa vozim ljubljene osebe ali otroke... takrat sem pa prevfiden in vozim nekoliko počasneje... hihi js tud ja hehe saaaam took pocas 80 ac like more bit sneg in led in po klancu navzdol... a ni neka finta da morea it vsaj 80 da te sploh smes it na vozni pas? govori tak k vozi 81 Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 moraš imet vsaj 50% dovoljene hitrosti, da se smeš vozit po cesti...torej 65 na avtocesti..saj imam prav, ane ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 hm po odstavnem pasu mrbit, na voznem ali pa bog ne daj prehitevalnem, je pa to pomoje že nevarno.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Škorpijonk se bojijo sam uni tipi, k jih ni dost v hlačah al pa nimajo zadost samozavesti in se bojijo, da bi ob njih izpadli nule!!! Jz take tipe prezrem kt nadležne muhe! Se sploh ne ubadam z njimi! Ampak važn, da so tuki gor eni pametni... boh ve kako je v real lajfu! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Tocno tako tinal sam sej a ves v cem je problem, ker se ne bojijo samo skorpijonk, ampak kar vseh po vrsti, in pol so rajs sami - ker kao ne vejo kaj hocjo Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 evo, točno tako tinal...strinjam se. Moški pač ne prenesemo, da so nekatere ženske bolj mačistične, kot mi sami ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo, točno tako tinal...strinjam se. Moški pač ne prenesemo, da so nekatere ženske bolj mačistične, kot mi sami Mačistične? hahahaha! Ti pa 10000% nimaš nobene izkušnje... s škorpijonkami mislim!!! No ja, ti že veš.....Kr vpraši kogarkol katero znamenje zna bit najbolj zapeljivo... ženstveno, itd...... Maš sicer več vrst ženstvenosti in zapeljevanja, ampak če pravš da so škorpijonke mačistične... ja ok, sej ti že veš ane...... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, da končno zinem.Moti me, ker so škorpijonke kao poveličevane. SO FUC**** what, če ste škorpijonke po horoskopu?! (ne leti direkt nate, tinal, da ne boš kaj jezna), ampak res me blazno moti, da so samo škorpijonke kao dobre ženske. Ostale smo pa tako zanič, sploh če so device al pa kozoroginje. BRUH :xx!:Ja, sej vem da ne leti name... k jz namreč nikjer ne poveličujem škorpijonk..... sam dva pametna sta neki basala kle gor, pa sem se pač oglasila.... In kdo je teb reku da so kao sam škorpijonke dobre ženske, druge pa ne? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tocno tako tinal sam sej a ves v cem je problem, ker se ne bojijo samo skorpijonk, ampak kar vseh po vrsti, in pol so rajs sami - ker kao ne vejo kaj hocjo Ja, sej veš kaj za une pravjo, da so p***** po duši..... softiji!!!!! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, da končno zinem.Moti me, ker so škorpijonke kao poveličevane. SO FUC**** what, če ste škorpijonke po horoskopu?! (ne leti direkt nate, tinal, da ne boš kaj jezna), ampak res me blazno moti, da so samo škorpijonke kao dobre ženske. Ostale smo pa tako zanič, sploh če so device al pa kozoroginje. BRUH :xx!: pff men so kozoroginje čist super, če ne bi ble se ne bi lepo na njih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Večkrat slišana/brana fora, sploh na forumu. Aja.... ja ta izjava je definitivno čist mim! Ker poznam pa par škorpijonk, k se jim še jz najraj izognem na 1 miljo! :xx!: Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Mah, sej nimajo sam škorpijonke alergije na cincave tipe :xx!: pa če mačistično pomeni da rečeš da tip cinca bolj kot kaka baba...potem pa naj bo mačistično, raj to kt pa da si pussy ane Anyway tip naj bo tip ne pa pičkica, župa al pa makaroni, če je pičkica naj bo tih pa čaka da bo dobil na mizo kar mu bo ženska skuhala, če pa se gre že nekega tipa pa odločnosti naj pa vozi vsaj 110 po AC drugač naj se ne okrona z besedo TIP! 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 je pa res, da vedno naje*** zarad njih :xx!: rane pa celijo malo bol dolgo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah, sej nimajo sam škorpijonke alergije na cincave tipe :xx!: pa če mačistično pomeni da rečeš da tip cinca bolj kot kaka baba...potem pa naj bo mačistično, raj to kt pa da si pussy ane Anyway tip naj bo tip ne pa pičkica, župa al pa makaroni, če je pičkica naj bo tih pa čaka da bo dobil na mizo kar mu bo ženska skuhala, če pa se gre že nekega tipa pa odločnosti naj pa vozi vsaj 110 po AC drugač naj se ne okrona z besedo TIP! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne, pa ni. ja odloč se zdej! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 hehe ne softiyi ampak SOFTIC kot je reku moj mlajsi bratec hehe Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts