Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz ugotovila, da NČ! :xx!:ja definitivno v Trzicu nc dobrga, na v Crni pa definitivno je nekej dobrga, sam z nic mozgani - tko da tud nc dobrga :xx!: Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja definitivno v Trzicu nc dobrga, na v Crni pa definitivno je nekej dobrga, sam z nic mozgani - tko da tud nc dobrga :xx!:lol Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst tud, a ne? sej pravm tiste k js poznam ;) se pa vidi na cesti take k res boga mati.... in so sramota ženskam.... tiste pa na srečo poznam sam na videz.... pa še to rajš na daleč ko se jim probam ognt.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ...pizda, neverjetno kok so eni ljudje soft... :xx!: You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...pizda, neverjetno kok so eni ljudje soft... :xx!:Ja sorry no..... pač tisti dnevi v mesecu..... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 kok znate ženske vse drug prebrat, kot tist, kar sem napisou defenitivno bolj previdno vozte, zato je tolk manj nesreč, jasamo jest sm govoru o PARKIRANJU!!! tm je pa velika večina žensk tooooolk štorastih, da je kar groza ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kok znate ženske vse drug prebrat, kot tist, kar sem napisou defenitivno bolj previdno vozte, zato je tolk manj nesreč, jasamo jest sm govoru o PARKIRANJU!!! tm je pa velika večina žensk tooooolk štorastih, da je kar groza ja pa sej jz sm mislila za parkiranje, ej greva stavt kdo je boljši, pr parkiranju bočno vzvratno npr..... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kok znate ženske vse drug prebrat, kot tist, kar sem napisou defenitivno bolj previdno vozte, zato je tolk manj nesreč, jasamo jest sm govoru o PARKIRANJU!!! tm je pa velika večina žensk tooooolk štorastih, da je kar groza ok mi KAO ne znamo parkirat, vi pa ne znate vozt pa smo zmenjeni hehe joke no! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 v stotinki sekunde ( al pa v dveh, ajde, da ne bom pretiravala ) parkiram kjer ces, bocno, kakor hoces, stlacim se ne vem kam (da mi mat ne verjame, da se niso eni drugi zdaj na novo tko tesno postavil )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 jst ga tud parkiram in to takoj ko se mi pokaže prilka. Res pa je, da poskušam, ko sem na parkirišču, čim dle premikat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>v stotinki sekunde ( al pa v dveh, ajde, da ne bom pretiravala ) parkiram kjer ces, bocno, kakor hoces, stlacim se ne vem kam (da mi mat ne verjame, da se niso eni drugi zdaj na novo tko tesno postavil )... enako. in pol vsak tip, ki se z mano voz kao.. halo, pa sej si zenska. ne mors to tko... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Jst pa poznam nekoga k bi ga moglo mal v roke vzet kar se tiče obračanja volana in parkiranja ...but u know i wuw u anyway u zdej moram pa kar v šepetalnico mi take misli po glavi hodjo 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 hihi, pa sej on ne vozi tolk slabo...sam penzionistično, ne pa slabo, ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 začni več jest, si posušen ko en dahauc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 ..zdele k prebiram tele vase o prakiranju sem se spomnu tiste epizode v keri George rece Jerryu: Nikoli nisem rekel, da sem dober voznik, sem pa zelo dober parkinik..." You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..zdele k prebiram tele vase o prakiranju sem se spomnu tiste epizode v keri George rece Jerryu: Nikoli nisem rekel, da sem dober voznik, sem pa zelo dober parkinik..." hahahahaha go samson Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hihi, pa sej on ne vozi tolk slabo...sam penzionistično, ne pa slabo, ej hvala ti cashy! Samo da ne bo imel razloga da bi spet izpadlo ala "Jaja to itak sam ti tko misliš pa sploh sam zato ker me hočeš sikirat in čist zarad ničesar drugega " ...pa sploh sva parkrat že nasedla na pločniku, šla v napačno smer po enosmernici, nisva znala parkirat, skoraj izsilila prednostnico... mmmm ne sej sva še zmeri živa, samo jasno mi je zakaj ima deda Corollo zaklenjeno v garaži Hja zdej bom mogla pa že potencirat al kaj vem da jih ne bom slišala ...wuw u 9 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Jest sem pa spet zalostna....pogresam te ves! Kje si?! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jest sem pa spet zalostna....pogresam te ves! Kje si?! Tuki sm.... jz sm tut žalostna..... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Tut prou... V nas so ključi do vsega.Ključ sreče je najmanjši in komur se mudi, ga spregleda. ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 hihi še ena o ženskih voznicah včeri sem vidu eno blondico, kak je parkirala land crouiserja hihi v eni potezi bočno pa vse skp zelo utečno in pr velki hitrosti hihi Video še ene vešče parkirnice Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Luskana reklama Pa bolj grdkan avto Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Luskana reklama Pa bolj grdkan avto hihi ja js sem govoril bolj o tehniki parkiranja hihi Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 mrziiimmm priklope na fotosinteznoooo postajooooooo..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 J******** vse po spisku! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts