Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ne štekam, jebemti da ne štekam... človek umira, pa dovolijo samo 10 minut obiska. pa sploh ne štekajo, da mogoče rabi takšen človek samo prisotnost nekoga... pa kaj potem če bolj spi in se ne zaveda... kaj pa, če se še bolj zaveda? joj primitivci zarukani.... res jim boš v napoto ja... zakaj že, zato, ker boš nekaj časa spremljal njihovo delo? Banda brezsrčna.... kaj pa če se nekdo boji smrti in ima razum čisto zdrav, samo pada že na drugo stran tančice, a ne razumejo da je lahko prisotnost tudi olajšanje... ma ja, vem, ampak sej se nihče ne mili dret tam noter, pa ga stresat pa ne vem kaj... če jim lepo poveš, da razumeš, da samo želiš bit tam.... včasih razmišljam da bi bilo bolje da bi bila žival... mogoče bi lepše poskrbeli zame.... kje pa je sočutje tule a? a se je mogoče danes tam kdo postavil v kožo umirajočega ali sina, ki je v solzah prosil, če lahko še ostane...ne štekam res ne, pa tako smo napredni, pa razumevajoči a? samo upam, da bo čimmanj podobnih bolečin kot jo doživljajo danes meni dragi,...ne glede na to, komu, niti tem, ki danes niso razumeli .... mogoče bom pa res nasvet nekega šamana poslušala in se podala v ene zadeve, mogoče bi mi pa uspela kakšna sprememba....

ata, mirno odidi, čaka te svoboda...

Deli na socialnih omrežjih

mah sej sem že kul, ampak v tistem trenutku bi koga na gobec... baje je mičkeno bolje... tkole folk - javno - bog ne daj, da mi kdorkoli podaljšuje bivanje na tem planetu, ga pridem potem nazaj strašit, prisežem,... evo črno na belem zapisano ;)

<{POST_SNAPBACK}>mah sej sem že kul, ampak v tistem trenutku bi koga na gobec... baje je mičkeno bolje... tkole folk - javno - bog ne daj, da mi kdorkoli podaljšuje bivanje na tem planetu, ga pridem potem nazaj strašit, prisežem,... evo črno na belem zapisano ;)

...mal off ampak mi je zdele prsla na misel ena pesmca od Zmelkoow: ...dragi dedek mraz uzakoni evtanazijo, za vse nase pevce, ki tako zelo trpijo, resimo jih muk, ki jih rodijo srcne rane, dragi dedek mraz to naj bo darilo zame...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

zdaj si pac pissed off, Selene.. sam dam roko v ogenj, da *ne bos* "prisla koga nazaj strashit"...

tolk pa ze vem v in o lajfu (in ko si 'neznanka' ti)... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jezna sem za znoret! Ne morem verjeti, da si tako neodgovoren, otročji in privoščljiv :xx!: Šlo je čez vse meje, izstopam iz igre, najdi drugo žrtev. Ko me boš pogrešal, se spomni, kaj si naredil. :O:

Zdaj pa grem na tržnico po kg pameti :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>Jezna sem za znoret! Ne morem verjeti, da si tako neodgovoren, otročji in privoščljiv  :xx!: Šlo je čez vse meje, izstopam iz igre, najdi drugo žrtev. Ko me boš pogrešal, se spomni, kaj si naredil.  :O:

Zdaj pa grem na tržnico po kg pameti  :inocent:

melodie, :sori:, ti mas pa *Obdobje*, ocitno...

na boljse energije! xupx xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Jezna sem za znoret! Ne morem verjeti, da si tako neodgovoren, otročji in privoščljiv  :xx!: Šlo je čez vse meje, izstopam iz igre, najdi drugo žrtev. Ko me boš pogrešal, se spomni, kaj si naredil.  :O:

Zdaj pa grem na tržnico po kg pameti  :inocent:

imava danes podobno sranje... jaz sem na prvi postaji izstopila, mogoče samo toliko da se odpočijem...ker nikoli več ne bom rekla - nikoli več ....(al sem ravnokar to izjavila x:Dx ), ampak sem presenetljivo mirna... imam že cel teden občutek, da se je naredila ena prelomnica in zaupam, da grem po pravi poti, kakršnakoli že bo...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...