Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

..kar dejte ga, prasca... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Solit se pojt! Vceraj se mi slinil,ko da nisi ze vceraj vedel tega.Daj lepo te prosim,sj nism po zupi priplavala...Waaaaahhhhh! Ne grem se vec!!! Sploh ne ves kaj zamujas!!! Cepec... Mi je treba tega??? Ne!!!

En pobozek tebi x;)x

Po tvojih dogodivscinah bi lahko posneli film, ker vedno, ko tu pogledam, te je kak tip na nek nacin "razocaral" :sori:

:vragec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>En pobozek tebi  x;)x

Po tvojih dogodivscinah bi lahko posneli film, ker vedno, ko tu pogledam, te je kak tip na nek nacin "razocaral"  :sori:

:vragec:

A to name leti, Michelle? :inocent: Hehehe, film, hehehe x8Dx še slavna bom! x:o)x

Sej me ni razočaral.... tko za info... x;)x, razočaran si le takrat, ko imaš pričakovanja.... Jaz jih nimam več, ker so to le spone in nikoli ne obrodijo sadove (razen, če seveda ne poveš kakšna so tvoja pričakovanja... če pa le upaš, da jih bo nekdo dosegel, si pa razočaran)...

xsrcx

Scio mi nihil scire

...spone casa napletejo pajcevinasto nebo... dusa je ptic brez kril... ko zivljenje se dotakne dna.... proti soncu seze ta ki zna... ostati sam ko je sam.. tararapatarara...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>A to name leti, Michelle?  :inocent:  Hehehe, film, hehehe  x8Dx  še slavna bom!  x:o)x

Sej me ni razočaral.... tko za info...  x;)x, razočaran si le takrat, ko imaš pričakovanja....  Jaz jih nimam več, ker so to le spone in nikoli ne obrodijo sadove (razen, če seveda ne poveš kakšna so tvoja pričakovanja... če pa le upaš, da jih bo nekdo dosegel, si pa razočaran)...

xsrcx

Ne dolgo nazaj sem prišel do istega zaključka. :inocent: xsrcx

najlažje, da si dober do drugih zaradi sebe, da se sam dobro počutiš, ne zaradi pričakovanja, da ti bodo tvojo pozornost hvaležno vračali. Ker to ni v naši moči, da bi jih prisilili biti hvaležni.

In edino dobrota brez pričakovanj povračila se lahko imenuje prava Ljubezen.

upam, da mi bo nekoč uspelo doseči to stanje

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>Ne dolgo nazaj sem prišel do istega zaključka. :inocent:  xsrcx

najlažje, da si dober do drugih zaradi sebe, da se sam dobro počutiš, ne zaradi pričakovanja, da ti bodo tvojo pozornost hvaležno vračali. Ker to ni v naši moči, da bi jih prisilili biti hvaležni.

In edino dobrota brez pričakovanj povračila se lahko imenuje prava Ljubezen.

upam, da mi bo nekoč uspelo doseči to stanje

:palec: x;)x x:)x

Scio mi nihil scire

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...