Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

...a to se gre za un post od Ksantipe, kjer je pisala, da tipo samo s kurcem razmislja in da una bejba ki jo je nabrisu nima nic v glav??? x:Dx :vragec: :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Kaj je Samson, izgleda da ti je bil tako všeč, kaj? x:Dx  :vragec:

...made my day... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>...spone casa napletejo pajcevinasto nebo... dusa je ptic brez kril... ko zivljenje se dotakne dna.... proti soncu seze ta ki zna... ostati sam ko je sam.. tararapatarara...

:palec:

a ni lepa no.... :vio: sam malo oldtajmerska x:Dx x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

oldatajms were gudtajms... sicer pa je ta pesem brezcasna... tko kokr je vsaka pesem, ki ima zadosten emocionalen naboj, da postane v prvi vrsti soundtrack emocije in ne casa...

Frank Zappa

:inocent: ne vem koji naboj ti to misliš....itak maš pa prav...ta prave pesmi so večne x:)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

tole je za vrbo-

sem totalno razocarana nad tabo kot osebo, ki mi je solila pamet o etiki, me napadala glede mojih postov in mojih osebnih mnenj -

ce se 'samo pogovarjamo', je blazno strahopetno, da iz neke potrebe po dajanju kontre in dokazovanju svojega 'prav' ( kaj ze...? ) enostavno unicis pol tem, v katerih si pisala.

ti je ego tako stopil v glavo? ne morem verjet tako dvojnim standardom, noro!

kje je zdaj odgovornost?

pa ce bos slucajno se kdaj tu mi ni treba pisat na OS, ker ne bo reakcije, s svojim dejanjem dokazujes dovolj, potrjujes moje misli in vse besede, zaradi katerih je prislo do konflikta na prvem mestu.... ( oz. ni prislo do konflikta, oz. je prislo do konflikta...kakorkoli se tebi trenutno pac zdi najprimernejse ... :xx!: )

:xx!: :xx!: :xx!:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

:palec:

sem ze pisala semle, pa zaprla...

(nikol nisem se semle sla jamrat al pa sinfat)...

takale terapevkta, tolk si zganjala okol tega pa najbolj si bla glasna, ko je slo za druge! :mad2:

pa vsem pamet solila, pa o pravilih, halo!!!!

o LEPEM OBNASANJU si si drznila ucit forumovce!!!! :sick:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kar pride, tudi gre... Nic hudega. Smrc, lepo se imej xsrcx

...

eno je, ce pride in gre, drugo pa ce pride zali, napada in izgine napol naskrivaj :xx!: :xx!: :xx!:

sorry, ma sem posteno razpizdena zdajle, prvic in edinic tu v konfliktu z nekom, pa se na tak nacin...

kaj ti pomaga vsa izobrazba, ce ni osnovnega spostovanja in nobene dosledosti do samega sebe...

no, to je bilo to, dovolj!

x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

nisi bla nic v temi Ta forum Tinka? tam je vse zlo CB opisano... a dolgovezno. x;)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sem vidla....

v men pa se kar vre....

ko se in se novih stvari vidim (opazim, ugotovim, odkrijem) in vse....

shtala, kaksen kazhin....

Picasso

pr men je pa tkole:

'priznam', da en del mene je... hm, 'zadovoljen', ker..... pac, ne me jebat!!! x!x

drug del mene pa ne.... ceprav bila (za svoje pojme) prisiljena, se vseen ne pocutim gud koga ob zid stiskat.

ampak - so mene.... nagrauzno ob zid stisnil!!!

pa ne tolk, da bi mi slo za 'oprat ime', kot to, da se na takole bom pa vedno z najvecjim moznim zivcem odzvala in oglasila.

Podmuklosti in zahrbtnosti NE PRENESEM!!!!!

ja, se bo nasel kak pametnjakovic, ker mam sama to? pha! xrolleyesx

Picasso

Veš, kako naj ti povem, rad te imam, sam priložnost zamujena, ne vrne se nobena. :8): in dobre priložnosti izpustit je greh pomoje x:Ix lej da izkoristiš, če se ti ponudi za tvoje dobro gre, tebi bo lepo zaradi tega. xrolleyesx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...