Melodie 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Hvala santos Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 cepc cepc cepc upam, da dons vsaj mičken pameti srečaš! k jz je ne mislm..... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Nehaj že enkrat trmarit, nima smisla. Rada bi šla s tabo na drinko. Pogrešam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Naredi tisto kar čutiš, ne tisto kar misliš da moraš! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 No, zdele sem pa jaz ravno pravšnje volje, da napizdim vse škorpijone, pa že veste kateri se tukaj noter spoznate, kajne? (da si ne bi kaki hudokurčneži slučajno kaj domišljali!)Ne me imeti za neumno, saj ne haluciniram, niti me fatamorgana ne daje, še najbolj beden izgovor je, da imam okrog sebe shizofrene ljudi, da jih dvojčki zajebavajo, pa nevem kaj še vse zaene neumnosti! Torej, hočem razlago in to po hitrem postopku, ne bom čakala sto let!! Če se pa želite zajebavati dalje, se zajebavajte z KOM DRUGIM, z mano se niti slučajno ne boste! Ste se predolgo! Aja, še tole nekomu, ko te vidim, ti ga utrgam, brez boš ostal, pol ga pa kar vtakni kamor želiš!( pa ne zdaj surle vlečt, lahko še stopim nanjo,potem boš pa še plastika potreboval!) Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 (popravljeno) MAČONA PROSIM TE, PROSIM TE IN TO JAVNO, PROSIIIM VRNI SE K MENI, DOBRO VEŠ, DA TE LJUBIM BOLJ KOT VSE NA SVETU, SAMO JAZ TI LAHKO NUDIM TISTO KAR TI RES POTRBUJEŠ, SPOMNI SE STARIH ČASOV, SPOMNI SE!!! VEM, DA ME LJUBIŠ, SAMO KAZNUJEŠ ME IN TO BOLI, PROSIM TE, NEHAJ IN SE VRNI K MENI!!!! ZA VEDNO TVOJ MUCI Popravljeno 9. oktober 2005 -> Dave Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 IN ŠE TO! DRAGA MOJA MAČONA! VEM, DA BOŠ VSE ZANIKALA IN SE PRETVARJALA KOT DA NIČ NI BILO IN DA ME NE POZNAŠ IN ME S TEM ŠE HUJE KAZNOVALA!! AMPAK VEDI, VEDI TO, DA JAZ TE ŠE VEDNO LJUBIM!!! NE MOREM BREZ TEBE!!! KONČNO SEM ZBRAL POGUM, DA TI TO NAPIŠEM IN TO NA JAVNEM FORUMU!!! PROSIM, VRNI SE K MENI!!! ZA VEDNO BOM SAMO TVOJ MUCI, LJUBIM TE NESKONČNO!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 ...vrhunsko inteligenco... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>glede na vrhunsko inteligenco verjetn veš da " napizdit" na shtajerskem pomeni nekaj drugega O poglej, poglej kdo je zašel v to temo, samo da mene komentira! Če me spomin ne vara, ravno ti najraje mešaš tam, kjer veš da boš sigurno popušil! Me ne briga, kaj to v štajerščini pomeni, drekomešalec! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naredi tisto kar čutiš, ne tisto kar misliš da moraš! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>IN ŠE TO! DRAGA MOJA MAČONA! VEM, DA BOŠ VSE ZANIKALA IN SE PRETVARJALA KOT DA NIČ NI BILO IN DA ME NE POZNAŠ IN ME S TEM ŠE HUJE KAZNOVALA!! AMPAK VEDI, VEDI TO, DA JAZ TE ŠE VEDNO LJUBIM!!! NE MOREM BREZ TEBE!!! KONČNO SEM ZBRAL POGUM, DA TI TO NAPIŠEM IN TO NA JAVNEM FORUMU!!! PROSIM, VRNI SE K MENI!!! ZA VEDNO BOM SAMO TVOJ MUCI, LJUBIM TE NESKONČNO!!!!Mater ej, tako pijana pa nisem mogla bit nikoli, da se ne bi spomnila, kaj sem počela. Kaj je zdaj to, si keri moj bivši, pa imaš v profilu napačen rojstni datum in kar eno fotko? Da nisem kakšna miška? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Najprej laziš za mano po forumu in mi nekaj težiš, potem mi pa na OS pišeš, in misliš da sem tako debilna da ti bom pisala, ali kaj!? Heh, kiss my shit! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Sva frenda in te imam rada, ampak vceraj si me uzalil. Oba s tvojo. Pa zal se niti ne zavedas. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najprej laziš za mano po forumu in mi nekaj težiš, potem mi pa na OS pišeš, in misliš da sem tako debilna da ti bom pisala, ali kaj!? Heh, kiss my shit! Le kter drekoljubc bi to bil? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Le kter drekoljubc bi to bil? Oh, saj nočeš vedeti, mali ima pač prazno zgornjo glavo in polno spodnjo! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Aja, ta? Sm si kar mislu.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oh, saj nočeš vedeti, mali ima pač prazno zgornjo glavo in polno spodnjo! To je težko vprašanje.. vendar sploh ni odgovor je jasen! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 ..pa brzinski Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je težko vprašanje.. vendar sploh ni odgovor je jasen! O ja, lahko ne bi bil samo on, jih še par išče mojo pozornost! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Pogrešam te. Zelo zelo zelo. To, kar počneš, je nesramno. Kaj pa če se ti za kazen priplazim v sanje? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Ah, ne zečić, oni drugi! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>O ja, lahko ne bi bil samo on, jih še par išče mojo pozornost! Sploh ko kako fajno napoved napišeš.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogrešam te. Zelo zelo zelo. Bejba, pelji ga že na pijačo! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sploh ko kako fajno napoved napišeš.... A sem jaz kriva, da jo berejo, pa potem ne dobijo!? Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts