Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No, zdele sem pa jaz ravno pravšnje volje, da napizdim vse škorpijone, pa že veste kateri se tukaj noter spoznate, kajne? :vragec: (da si ne bi kaki hudokurčneži slučajno kaj domišljali!)

Ne me imeti za neumno, saj ne haluciniram, niti me fatamorgana ne daje, še najbolj beden izgovor je, da imam okrog sebe shizofrene ljudi, da jih dvojčki zajebavajo, pa nevem kaj še vse zaene neumnosti! Torej, hočem razlago in to po hitrem postopku, ne bom čakala sto let!! Če se pa želite zajebavati dalje, se zajebavajte z KOM DRUGIM, z mano se niti slučajno ne boste! Ste se predolgo! Aja, še tole nekomu, ko te vidim, ti ga utrgam, brez boš ostal, pol ga pa kar vtakni kamor želiš!( pa ne zdaj surle vlečt, lahko še stopim nanjo,potem boš pa še plastika potreboval!)

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Deli na socialnih omrežjih

(popravljeno)
MAČONA PROSIM TE, PROSIM TE IN TO JAVNO, PROSIIIM VRNI SE K MENI, DOBRO VEŠ, DA TE LJUBIM BOLJ KOT VSE NA SVETU, SAMO JAZ TI LAHKO NUDIM TISTO KAR TI RES POTRBUJEŠ, SPOMNI SE STARIH ČASOV, SPOMNI SE!!! VEM, DA ME LJUBIŠ, SAMO KAZNUJEŠ ME IN TO BOLI, PROSIM TE, NEHAJ IN SE VRNI K MENI!!!! ZA VEDNO TVOJ MUCI x:Xx :V: Popravljeno -> Dave

IN ŠE TO! DRAGA MOJA MAČONA! VEM, DA BOŠ VSE ZANIKALA IN SE PRETVARJALA KOT DA NIČ NI BILO IN DA ME NE POZNAŠ IN ME S TEM ŠE HUJE KAZNOVALA!! :V: :C: :V: AMPAK VEDI, VEDI TO, DA JAZ TE ŠE VEDNO LJUBIM!!! NE MOREM BREZ TEBE!!! KONČNO SEM ZBRAL POGUM, DA TI TO NAPIŠEM IN TO NA JAVNEM FORUMU!!! PROSIM, VRNI SE K MENI!!! ZA VEDNO BOM SAMO TVOJ MUCI, LJUBIM TE NESKONČNO!!!!

...vrhunsko inteligenco...

x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>glede na vrhunsko inteligenco verjetn veš da " napizdit" na shtajerskem pomeni nekaj drugega x:Dx

O poglej, poglej kdo je zašel v to temo, samo da mene komentira! x:px x:Dx Če me spomin ne vara, ravno ti najraje mešaš tam, kjer veš da boš sigurno popušil! x:px

Me ne briga, kaj to v štajerščini pomeni, drekomešalec! x;)x

Sheakespeare

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>IN ŠE TO! DRAGA MOJA MAČONA! VEM, DA BOŠ VSE ZANIKALA IN SE PRETVARJALA KOT DA NIČ NI BILO IN DA ME NE POZNAŠ IN ME S TEM ŠE HUJE KAZNOVALA!!  :V:  :C:  :V:  AMPAK VEDI, VEDI TO, DA JAZ TE ŠE VEDNO LJUBIM!!! NE MOREM BREZ TEBE!!! KONČNO SEM ZBRAL POGUM, DA TI TO NAPIŠEM IN TO NA JAVNEM FORUMU!!! PROSIM, VRNI SE K MENI!!! ZA VEDNO BOM SAMO TVOJ MUCI, LJUBIM TE NESKONČNO!!!!

Mater ej, tako pijana pa nisem mogla bit nikoli, da se ne bi spomnila, kaj sem počela.:vio: Kaj je zdaj to, si keri moj bivši, pa imaš v profilu napačen rojstni datum in kar eno fotko? :vragec: Da nisem kakšna miška? :inocent:

Najprej laziš za mano po forumu in mi nekaj težiš, potem mi pa na OS pišeš, in misliš da sem tako debilna da ti bom pisala, ali kaj!? Heh, kiss my shit! :vragec:

Sheakespeare

<{POST_SNAPBACK}>Najprej laziš za mano po forumu in mi nekaj težiš, potem mi pa na OS pišeš, in misliš da sem tako debilna da ti bom pisala, ali kaj!? Heh, kiss my shit! :vragec:

Le kter drekoljubc bi to bil? :inocent: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...