Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ja, še pol ure počakam, če čez eno uro ne bo odgovora, čez dve ure grem....  x:Dx  x:Dx  x:Dx

ma ne dej ne seri s tem :xx!:

Lej stvar je taka stoji pa tkole....... x:Dx Pocaki!!! Pa nehej sanjat in razmislat kaj on misl, ker ITAQ bejbe ne mormo vedt kaj on misl in hoce....no sej se zase ne ves kaj hoces x:Dx x:Ix x:o)x

Uspeh je drznim zagotovljen!
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>ma ne dej ne seri s tem :xx!:

Lej stvar je taka stoji pa tkole....... x:Dx  Pocaki!!! Pa nehej sanjat in razmislat kaj on misl, ker ITAQ bejbe ne mormo vedt kaj on misl in hoce....no sej se zase ne ves kaj hoces  x:Dx  x:Ix  x:o)x

:eek: :eek: :eek: :eek: ok :eek: :vio: :vio: :vio: razumem šefe! x:Dx

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Sej se nočm skrit! Pravm da, če ga ne bo, tok jasnega k ga jz hočem, grem! Ne mislm 100 let čakat! Tipov je k listja in trave!  x:Dx

Ja sej to mas res tinal.....sam normalnih je pa tolk k NLP-jev x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>LOL  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  you`ve got that right!!!  :palec:  :xx!:

Hvala vem x:Dx

Ne sam zdej sem pa zleht!!! Sej sem slisala, da so jih ze vidl, pa srecal in vse - normalne tipe namrec, sam jest ga pa res se nisem x:Ix Hm kaj misls tinal a je to mogoce ogrozena vrsta?! xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>Hvala vem x:Dx

Ne sam zdej sem pa zleht!!! Sej sem slisala, da so jih ze vidl, pa srecal in vse - normalne tipe namrec, sam jest ga pa res se nisem x:Ix  Hm kaj misls tinal a je to mogoce ogrozena vrsta?!  xrolleyesx

Ma jz mislm, da bom prej UFO vidla, k kerga tazga tipa spoznala....

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>sej nismo črnoglede...prej realne.  x;)x

ok se dobr, da se ena oz. dve, ki sta starejsi od mene strinjata z mano.... vsaj vem da mam bekap x:Dx No kaj zdej tipcki a zdej ste pa vsi tih al kaj.....a zdej boste pa prpe stisnl, k mam Tinol pa Piko Pikico za sabo al kaj x:px x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>eh, sej ženske tud nismo popolne. Fak je, k smo res z različnih planetov in neštekamo drug druzga....probavam mal omilt tole našo črnogledost.  x:Ix

Sej nismo no crnoglede x:Dx Pomojem smo sam mal zleht - no jest trenutno sem x:Dx :vragec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...