Liu 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Ja Tinal res je ze skrajn cas, da se odlocis Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja Tinal res je ze skrajn cas, da se odlocis kakoooooooo????????????? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> kakoooooooo????????????? ?! ne vem...... najbols da pustis casu cas....pa bo pokazal kako in kaj, sej ves, na silo se nekej ne da... Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>?! ne vem...... najbols da pustis casu cas....pa bo pokazal kako in kaj, sej ves, na silo se nekej ne da...Ja, še pol ure počakam, če čez eno uro ne bo odgovora, čez dve ure grem.... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, še pol ure počakam, če čez eno uro ne bo odgovora, čez dve ure grem.... ma ne dej ne seri s tem :xx!: Lej stvar je taka stoji pa tkole....... Pocaki!!! Pa nehej sanjat in razmislat kaj on misl, ker ITAQ bejbe ne mormo vedt kaj on misl in hoce....no sej se zase ne ves kaj hoces Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ne dej ne seri s tem :xx!: Lej stvar je taka stoji pa tkole....... Pocaki!!! Pa nehej sanjat in razmislat kaj on misl, ker ITAQ bejbe ne mormo vedt kaj on misl in hoce....no sej se zase ne ves kaj hoces ok razumem šefe! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 hihi, kam boš šla? mar se pred odgovorom lahko skriješ, ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>hihi, kam boš šla? mar se pred odgovorom lahko skriješ, Sej se nočm skrit! Pravm da, če ga ne bo, tok jasnega k ga jz hočem, grem! Ne mislm 100 let čakat! Tipov je k listja in trave! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej se nočm skrit! Pravm da, če ga ne bo, tok jasnega k ga jz hočem, grem! Ne mislm 100 let čakat! Tipov je k listja in trave! Ja sej to mas res tinal.....sam normalnih je pa tolk k NLP-jev Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 sam normalnih je pa tolk k NLP-jev LOL you`ve got that right!!! :xx!: Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja sej to mas res tinal.....sam normalnih je pa tolk k NLP-jev Še mn! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>LOL you`ve got that right!!! :xx!:Hvala vem Ne sam zdej sem pa zleht!!! Sej sem slisala, da so jih ze vidl, pa srecal in vse - normalne tipe namrec, sam jest ga pa res se nisem Hm kaj misls tinal a je to mogoce ogrozena vrsta?! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala vem Ne sam zdej sem pa zleht!!! Sej sem slisala, da so jih ze vidl, pa srecal in vse - normalne tipe namrec, sam jest ga pa res se nisem Hm kaj misls tinal a je to mogoce ogrozena vrsta?! Ma jz mislm, da bom prej UFO vidla, k kerga tazga tipa spoznala.... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Hm kaj misls tinal a je to mogoce ogrozena vrsta?! prej izumrla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>prej izumrla. hehe lol. Pika Pikica hvala, ker si me poducila, ne prawjo zastonj, da se clovek celo zivljenje uci Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 sej veš, da mormo ta starejši na mlajše mirkat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma jz mislm, da bom prej UFO vidla, k kerga tazga tipa spoznala.... HIHIHHI ta je huda Ma ne sej bo bol.....ne smemo bit tko crnoglede. Optimizem je dobra vrlina!!!! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>HIHIHHI ta je huda Ma ne sej bo bol.....ne smemo bit tko crnoglede. Optimizem je dobra vrlina!!!! sej nismo črnoglede...prej realne. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej veš, da mormo ta starejši na mlajše mirkat. aha! Se dobr Huh kaj bi jest brez vas Hvala Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha! Se dobr Huh kaj bi jest brez vas Hvala Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej nismo črnoglede...prej realne. ok se dobr, da se ena oz. dve, ki sta starejsi od mene strinjata z mano.... vsaj vem da mam bekap No kaj zdej tipcki a zdej ste pa vsi tih al kaj.....a zdej boste pa prpe stisnl, k mam Tinol pa Piko Pikico za sabo al kaj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Ah jz pa verjamem, da se bo kaksen korajzen najdu! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 eh, sej ženske tud nismo popolne. Fak je, k smo res z različnih planetov in neštekamo drug druzga....probavam mal omilt tole našo črnogledost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh, sej ženske tud nismo popolne. Fak je, k smo res z različnih planetov in neštekamo drug druzga....probavam mal omilt tole našo črnogledost. Sej nismo no crnoglede Pomojem smo sam mal zleht - no jest trenutno sem Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 jst sm itak zmer žleht. Če se le da. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts