Liu 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Pa kaj sem ti zdej nardila no da se mi ne javs.....mah dej pejt se ti nekam...... :xx!: Sem se odlocla da dam tipe na ignor za neki casa :xx!: In kaj mi ti tezis, kako nej zdej to izpelem no?! Pametn bit ane, to je najlazi :xx!: Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 ko bi se ti zavedal kakšno škodo nama delaš......ni ti jasno....čisto nič ti ni jasno It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Preklet hudič...snemam musko in ko jo posnamem, mi pol komadov preskakuje na cd-ju, na računalniku pa nben. Pa sm dala najbl počas snemat,pa spet serje. popenla bom!!!! mogoče so cdji zanič :xx!: pazi, da ne kupiš najcenejših... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 jebemit, če novš šla nasledn tedn ke!!!! REVA JEDNA! (to je men nemenjen, da nov kdo kej mislu) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 jebemit, če novš šla nasledn tedn ke!!!! REVA JEDNA! (to je men nemenjen, da nov kdo kej mislu)JA!!!! Pi(č)kica jedna! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 kwa je lajf poln presenečenj!!!! en me je dons ful lepo presenetu in sem ful vesela zanga!!! in upam da se hmal spet kej vidva! dons pa raztur!!! yeah spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 vse se lahko zgodi komurkoli kadarkoli... ostalo so matematicne nepomembnosti... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>JA!!!! Pi(č)kica jedna! Tih bot! <{POST_SNAPBACK}>kwa je lajf poln presenečenj!!!! en me je dons ful lepo presenetu in sem ful vesela zanga!!! in upam da se hmal spet kej vidva! dons pa raztur!!! yeah Vesela zate. Razturi! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Tih bot! ..te rajsi s kislino polijem... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..te rajsi s kislino polijem... Is this love, that I'm feeling..? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 ...this must be love, that I've been searching for... ...sevede... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...this must be love, that I've been searching for... ...sevede... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 ....morm ti povedat, da si me dons zelo prijetno presenetil....in vse skuopaj je izgledalo zelo telepatsko ...... vem da ni to za v crno lukno, sam ,,,,, Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 bodi karakter! bodi mož besede! bodi močan, trd, neomajen, nobena stvar ti ne sme prit do živega! in bodi pošten! honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>bodi karakter! bodi mož besede! bodi močan, trd, neomajen, nobena stvar ti ne sme prit do živega! in bodi pošten! add on the TV says "Just do it!" Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Nimam kej.Lahk sam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne grem se več, dost mam tega življenja, ljudi,... Ne bit luzer, ne se smilit sam sebi! x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 NEHI NATEKAT!!! porkodijo! vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Pejd k zobarju!! Porkodijo! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 prokleta nedelja... nikdje nikog... pustinja..... lalalalala spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Mojemu "dragemu" namenjam dve besedi: BUMBAR SI It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 A ni smešno, da so dragi kadar so bolj "dragi" kot dragi zmeri BUMBARJI Dragi moj je tut en tak bumbarrrrrr...ček 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Ja bumbarčki... in ko jih sprejmeš kot bumbarčke... pol je ok... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ?! A pol so kar vsi po vrsti bumbarji? JAAAA....mate prov Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 tud jaz mislim, da ti bo še prekleto žal... samo tu ni več poti nazaj... :!!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts