Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Rada bi samo rekla: Ne si misliti, da sem po "župi" priplavala.......... :o|o: in nehajte se že enkrat izgovarjati eden na drugega...... :vragec: :vragec: :vragec:

Ta kratko boste tako potegnili VI, JAZ bom pa odšla kot zmagovalka...... :palec:

Smisel življenja je največja sreča
Deli na socialnih omrežjih

Jebeš lep telo...

...se 100% strinjam z napisanim... je cist zadost... ne rabm vidt v srce... x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

glede na to, da sm napisu 1 post pred teboj, da smeha v tem svetu manjka, lahk recem, da mi je kulsk k se ti velik sejis :vio:

---------

x:Dx x:Dx se bova skp smejala x:Dx

drugač pa enmu cepcu: you got what you were looking for :vragec: :o|o: :vragec:

spet se mi je na bolš poslabšal

...ja sej vem - bumbar sm s5 po pravici povedal... xnckrivx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Mater si frajer, meni si vzel hlačke(raje sploh ne pomislim, kaj se dogaja z njimi), da bi pa ti svoje pustil, pa ne, ane? x:Dx :vragec: Ja, pa prpa si zgleda tudi, ja shit hapens! :vragec: A se bojiš, da te bom popapala za malico, ko se bo gospodič odločil in mi koooončno prišel pred oči? Samo ne si mislit, da bom vsa vshičena in da bom skakala od veselja ali pa da si ne bi sluuuučajno predstavljal, da se bom navlažila! :vragec: x:Dx x:px Prej verjetno, da se mi bo posušila! xDDx

P.S: Ko že ravno govoriš o nekem friendshipu, a to je zate friendship, da me že nevem koliko časa za nos vlečeš? Veš, sej zdaj mi je že počasi vseeno, naredi kar te je volja, samo ne pričakuj od mene, da bom reagirala tako kot si ti zamišljaš! Zgleda, da me v vsem tem času še vseeno nisi toliko spoznal, da bi vedel kaj je meni pomembno!

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

No sedaj ti bom pa jaz nekaj povedala. Ves kaj, ce mislis, da si frajer in ne vem kaj se, ker to delas, kar delas, se posteno motis!!!

Naj ti bo jasno, odlocila sem se, da tudi, ce mi po trepalnicah pripleses ne vem kam, nimas pogojev, da bi se srecala!! Naj ti bo jasno, tudi, ce me poklices - pa naj bo zaradi cesar koli, nimas pogojev, da se ti javim!!

Pojdi in ne vracaj se!! Dajem ti prosto pot! Samo, ko bos enkrat spoznal, kaj bi rad mi ne jokaj nazaj!!!

Pa se nekaj, kljub svojim letom in vsem tem kar si ze izkusil v zivljenju, si se popolnoma otrocji!! Kar pa si pravzaprav sploh ne bi smel privosciti, ker je se eno zelo mlado zivljenje odvisno od tebe! In ce bos zasral se to, potem, potem ti res ni pomoci! Vsaj njega imej rad, ter ga vzgajaj tako kot je treba, brez svojih egoisticnih in nevemkaksnih se for!!

Ne razlagaj mi kaj si in kaj bos, ker me ne zanima!! Ti je jasno?!

Adijo in uzivaj zivljenje!!!

Uspeh je drznim zagotovljen!

Ze vnaprej ti povem, da se ne bom vec ukvarjala s tabo. Pogovarjas se z mano, ko sem ti neka "potencialna", igras se prijatelja, potem pa nic. Beden si in nima smisla, da me sploh se kdaj kontaktiras, s takimi se ukvarjala NE BOM. Prevec imam dobrih prijateljev in se mi zdi skoda casa.
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ne meni OS- ev polnit s tvojimi butastimi prebliski! Če tako pogrešaš brata, mu pa to sam povej..... x:o)x x:px

Napiši mu: Triple x, s svojim kurcem nisi zmešal samo bejb, ampak tudi mene.... xDDx x:Dx :vragec:

Sigurno bo vshičen! :kulgreen:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...