Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

Ne meni OS- ev polnit s tvojimi butastimi prebliski! Če tako pogrešaš brata, mu pa to sam povej..... x:o)x x:px

Napiši mu: Triple x, s svojim kurcem nisi zmešal samo bejb, ampak tudi mene.... xDDx x:Dx :vragec:

Sigurno bo vshičen! :kulgreen:

Hehe svakinja x:Dx kateremu pa je zmešal glavo moj dragi? x;)x x:px :vragec:

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Raje vprašaj komu jo ni? x:Dx :vragec: Potem se pa frajer potuhne, jaz pa sprejemam vsa mogoča pogrešanja(pa da mi cuker naraste) s strani drugih.... :vragec:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Raje vprašaj komu jo ni? x:Dx :vragec: Potem se pa frajer potuhne, jaz pa sprejemam vsa mogoča pogrešanja(pa da mi cuker naraste) s strani drugih.... :vragec:

Ti mu jih kar posreduj na mail x:Dx :vragec: ga bo vsaj bolj redno praznil! x:px x:Dx :fiju:

Ti mu jih kar posreduj na mail x:Dx :vragec: ga bo vsaj bolj redno praznil! x:px x:Dx :fiju:

Bom, samo naj mi potem ne jamra, kaj mu to zaene solate pošiljam! x:Dx :vragec: x:px

Sheakespeare

To pa čisto verjamem! x:px x:Dx :vragec: x;)x

Torej, dragi brat, če veš kaj je zate zdravo, se mi ne prikazuj pred nos, razen če bi rad pel visoki solo C! x:px x:Dx :vragec:

Sheakespeare

Torej, dragi brat, če veš kaj je zate zdravo, se mi ne prikazuj pred nos, razen če bi rad pel visoki solo C! x:px x:Dx :vragec:

Jaz bi ga rada še uporabljala x:px tvojega brata x:Dx zato se ga usmili! x;)x x:Dx

Jaz bi ga rada še uporabljala x:px tvojega brata x:Dx zato se ga usmili! x;)x x:Dx

Uredu, potem naj se on tudi mene usmili in me neha zajebavat v glavo! :vragec: x:Dx

Sheakespeare

Uredu, potem naj se on tudi mene usmili in me neha zajebavat v glavo! :vragec: x:Dx

Saj te ne namerno! x;)x Veš kakšni so tipi, pa še bratje povrhu! x:Dx x;)x

tukaj lahko poveste karkoli in tudi lahko izprašite svojo jezo...zame je britney spars čisto brez posluha....

:D zadnje case poje sam se uspavanke :palec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ne pricakuj,ponavadi pride samo,kar potrebujes v tem casu,ne glede na to ali si zelis ali ne...pride,ko ima za priti.....to ves,pa vendar hiperaktivno delujes,zato pricakujes hitrejsi razplet...ne pricakuj,umiri se,morda bos celo lepo presenecena v dobrem smislu.umiri se ,ne razmisljaj o tem in prislo bo samo. xwizardx

tako kot zmeraj,v primernem casu,trenutku in pravsnji meri . x:)x

sprosti se in opazuj cudezh ,kako pochasi naznanja svoj prihod.

in sprejmi ga odprtih rok,kot le ti znash :flowers:

sama sebi

xsrcx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

ne pricakuj,ponavadi pride samo,kar potrebujes v tem casu,ne glede na to ali si zelis ali ne...pride,ko ima za priti.....to ves,pa vendar hiperaktivno delujes,zato pricakujes hitrejsi razplet...ne pricakuj,umiri se,morda bos celo lepo presenecena v dobrem smislu.umiri se ,ne razmisljaj o tem in prislo bo samo. xwizardx

tako kot zmeraj,v primernem casu,trenutku in pravsnji meri . x:)x

sprosti se in opazuj cudezh ,kako pochasi naznanja svoj prihod.

in sprejmi ga odprtih rok,kot le ti znash :flowers:

sama sebi

xsrcx

hvala za te besede, cigancica... so mi pomagale, ker vidim, da nisem edina x:)x

trudim se ne hiteti in opazujem to čudovito stvar, ki se počasi razvija... x:)x

Odpisujem dva OS-a že full dolgo in v tem trenutku počnem še nekaj kar mora bit postorjeno - to mi pije vso tisto energijo, ki bi jo vložila v daljše sporočilo resnih tematik. Sorry obema - nisem pozabila x:Xx xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

kaj sem pa jaz opazla...da samo bejbe cez tipe tolcemo, kaj tipi nimajo nobenih problemov z zenskami?!

...ne, cisto nobenih... moski smo racionalni in ce pride do problema z zenskami odstranimo vzrok(se pravi zensko) in ne posledice(konkretnega problema), za razliko od zensk ki odpravljajo posledice in upajo da se bodo s tem tut vzroki spremenili... x:)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...