Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

to rečeš, ko npr ženski umre mož in ji zapusti 5 mio USD xDDx

pol je bolj, če je tip čim bolj reven, da ga ženska prehitro v grob ne spravi xrolleyesx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Ix w:Iw

jah, skori nemogoče je, da si bosta partnerja na večino področjih enaka, tako, da ti želim veliko sreče pri iskanju takega partnerja x;)x...za vsak slučaj ne pozabi name, x:Dx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

:xx!: ta svet je totalna norišnica, vsemirska kaznilnica in raj za norce

kamonevribadilecttvistegein.press

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

...ne, cisto nobenih... moski smo racionalni in ce pride do problema z zenskami odstranimo vzrok(se pravi zensko) in ne posledice(konkretnega problema), za razliko od zensk ki odpravljajo posledice in upajo da se bodo s tem tut vzroki spremenili... x:)x

aja v temu je fora.....no hvala k si mi obrazlozu, se bom se kej novga tuki gor naucila x:Ix

Uspeh je drznim zagotovljen!

:o|o de si nauš kej naredu direktorček, dons sn lih ta prave volje , da iz tebe prašek naredim :vragec:

aja v temu je fora.....no hvala k si mi obrazlozu, se bom se kej novga tuki gor naucila x:Ix

:8): mal pazi ne, ni vsakega učiteljna za poslušat x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Kuga je babe, pizda vam materna, a se spet repenčte tlele. Bo treba nmav strokovne prijeme uporabt, pa kakšne zobe razbt.

Mater, mam novo zalogo cvička. Najebal stega in to vsi.

:2src: vidi ti njega ...vratio se....smo te prav pogrešal, da nas mal v red daš....nič sočnega pa izvirnega ni blo za prebrat.... x:Dx

a si dal zavese prat al kuga...da maš cajt za tipkovnico bit x:Dx

...ne, cisto nobenih... moski smo racionalni in ce pride do problema z zenskami odstranimo vzrok(se pravi zensko) in ne posledice(konkretnega problema)

Enako počnem jaz x:Dx z moškimi! x:px x;)x

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

:2src: vidi ti njega ...vratio se....smo te prav pogrešal, da nas mal v red daš....nič sočnega pa izvirnega ni blo za prebrat.... x:Dx

a si dal zavese prat al kuga...da maš cajt za tipkovnico bit x:Dx

Zavese so oprane in frišne, pa tud bab sem povedal, da se kar en cajt ne bova nč vidla.

al bom u gorci, če jo bom pa pofukal, jo bom pa od odzat, ker mi zdajle u jesen po moštu strašansko iz gobca smrdi, tako, da se lep čas ne bova vidla

:vragec: ni vidla, vohala si mislu, še sreča da je čas prehladov, ji vsaj vohat ni treba :xx!:

Guest mačona
WB- je skrajšano za wombat, to je ena luštna zivalca:

http://condor.depaul.edu/~gandrus/jpg/pics/wombat.jpg

Welcome Back... x^x

Pigy zaycy x:Dx x:Dx

...ne, cisto nobenih... moski smo racionalni in ce pride do problema z zenskami odstranimo vzrok(se pravi zensko) in ne posledice(konkretnega problema), za razliko od zensk ki odpravljajo posledice in upajo da se bodo s tem tut vzroki spremenili... x:)x

x:Dx x:Dx :palec: kako resnično x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

hvala za te besede, cigancica... so mi pomagale, ker vidim, da nisem edina x:)x

trudim se ne hiteti in opazujem to čudovito stvar, ki se počasi razvija... x:)x

x:)x xwizardx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...