cashy 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 to rečeš, ko npr ženski umre mož in ji zapusti 5 mio USD pol je bolj, če je tip čim bolj reven, da ga ženska prehitro v grob ne spravi ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 jah, skori nemogoče je, da si bosta partnerja na večino področjih enaka, tako, da ti želim veliko sreče pri iskanju takega partnerja ...za vsak slučaj ne pozabi name, ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 :xx!: ta svet je totalna norišnica, vsemirska kaznilnica in raj za norce kamonevribadilecttvistegein.press ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ...ne, cisto nobenih... moski smo racionalni in ce pride do problema z zenskami odstranimo vzrok(se pravi zensko) in ne posledice(konkretnega problema), za razliko od zensk ki odpravljajo posledice in upajo da se bodo s tem tut vzroki spremenili... aja v temu je fora.....no hvala k si mi obrazlozu, se bom se kej novga tuki gor naucila Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 :o|o de si nauš kej naredu direktorček, dons sn lih ta prave volje , da iz tebe prašek naredim aja v temu je fora.....no hvala k si mi obrazlozu, se bom se kej novga tuki gor naucila mal pazi ne, ni vsakega učiteljna za poslušat ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Kuga je babe, pizda vam materna, a se spet repenčte tlele. Bo treba nmav strokovne prijeme uporabt, pa kakšne zobe razbt. Mater, mam novo zalogo cvička. Najebal stega in to vsi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 vidi ti njega ...vratio se....smo te prav pogrešal, da nas mal v red daš....nič sočnega pa izvirnega ni blo za prebrat.... a si dal zavese prat al kuga...da maš cajt za tipkovnico bit ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ...ne, cisto nobenih... moski smo racionalni in ce pride do problema z zenskami odstranimo vzrok(se pravi zensko) in ne posledice(konkretnega problema) Enako počnem jaz z moškimi! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 vidi ti njega ...vratio se....smo te prav pogrešal, da nas mal v red daš....nič sočnega pa izvirnega ni blo za prebrat.... a si dal zavese prat al kuga...da maš cajt za tipkovnico bit Zavese so oprane in frišne, pa tud bab sem povedal, da se kar en cajt ne bova nč vidla. al bom u gorci, če jo bom pa pofukal, jo bom pa od odzat, ker mi zdajle u jesen po moštu strašansko iz gobca smrdi, tako, da se lep čas ne bova vidla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ni vidla, vohala si mislu, še sreča da je čas prehladov, ji vsaj vohat ni treba :xx!: ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ni vidla, vohala si mislu, še sreča da je čas prehladov, ji vsaj vohat ni treba :xx!: Jst sem že prav mislu, kuga me maš pa ti baba za popravljat aaaaaaaaa. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 pojma niam, verjetno to pride od šnopsa, sm ga lih na zob dala.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 pojma niam, verjetno to pride od šnopsa, sm ga lih na zob dala.... Baba ne pij, ka ne veš kuga boš pol delala Saj veš kuku pravjo, BABA PJANA, RTTTTTTT PRADANA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 no zdaj pa mam, še cvičkar mi brani pit ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ooo Cvičkar- WB Kuga pa to pomen WB aaaaaaaa. To je verjeten to, da se me nazarensko želiš in da te daje še zmeraj češpleu užig. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Ti si pa ena veeeeeeeeeeeeelika brihta, ko tolk jeziku obvladaš aaaaaaa. Kaj ti gre tud unu, kuku se že reče felacija, al nekaj tazga Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Kaj je FELACIJA? Baje eno od jeziku, oziroma nekaj u povezavi z njim pol pa le nis tuk brihtna, ka tud ti to ne veš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Jst bi tuuuuuuuuud. Cvičkaaaaaar. Kdaj bo spet fešta? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 WB- je skrajšano za wombat, to je ena luštna zivalca: http://condor.depaul.edu/~gandrus/jpg/pics/wombat.jpgWelcome Back... Pigy zaycy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ...ne, cisto nobenih... moski smo racionalni in ce pride do problema z zenskami odstranimo vzrok(se pravi zensko) in ne posledice(konkretnega problema), za razliko od zensk ki odpravljajo posledice in upajo da se bodo s tem tut vzroki spremenili... kako resnično spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 mal pazi ne, ni vsakega učiteljna za poslušat hej sej poslusas lah, sam koga upostevas je pa druga fora Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 hvala za te besede, cigancica... so mi pomagale, ker vidim, da nisem edina trudim se ne hiteti in opazujem to čudovito stvar, ki se počasi razvija... vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 in kaj potem, če si ti enkrat slabe volje zaradi mene... halo? kolikokrat sem bila pa jaz prizadeta? kr prežveči pa fajn stuhti... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 pogovarjat se je treba!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Zakaj bi pa se, če je tipom vedno lažje spizdit in glumit gljivu...jebeš to, kaj sta mela, pa vse lepe spomine...skrijmo se...bejba gre! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts