aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 če so prpe... sam enkrat jih bo ena za kravatlc pa bo še vsak enkrat copata rata spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Ma ne rabm jst copate. V bistvu je nočem. Mi gre na živce to, da nima svojga mnenja in da mam jst vedno prav. :xx!: Ma, klošter rula. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 pogovarjat se je treba!!!! a res? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Zakaj bi pa se, če je tipom vedno lažje spizdit in glumit gljivu...Joj no, pa kako ne štekate, da druzga pač ne znajo.... tko je to... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 A...a, začni pucati lase iz umivalnika, ne ščij pod tušem, ne loputaj z vrati in ne bodi taka smotka! In ne spravljaja se več name, če se na druge ne moreš več, ker bom tudi jaz pokazala kremplje! :!!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah JEST SM SAMA SEB CIIIIST ZADOST JASNOO??? velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Bejba don't mess with my man! Priložnost zamujena, ne vrne se nobena - je rekla tista blondinka k je zravn sedela pa k bo še dolg časa zravn sedela!!! 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 KRETEN SI IN S TABO NOČEM IMETI NOBENEGA OPRAVKA VEČ!! SPIZDI! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 &%$#"$%//(()))/&%"$"$"##"$%&%&$/$/(()($/&$%$#$"#!"##!"############## you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 &%$#"$%//(()))/&%"$"$"##"$%&%&$/$/(()($/&$%$#$"#!"##!"############## ...tocn tko, ja!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ....vsaj nekdo se strinja z mano ta teden....... a tebi je tud tko fajn? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ..prov cist tko fajn ne... bi se dalo pa kar neki paralel potegt... to pa!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ....sej men do danes tud ni blo čist tko....zgleda da konec tedna vpliva na sposobnost kontrole.......ki upade...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ... nisem prevec bister, tko da ne bom nic rekel, da ne bi rekel kaj neumnega... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ....na neumnostih ta svet stoji.....ma ne me brat danes....bluzim....vse mi je ravno dol do vojvodine in se sam zezam......bolš, da grem v ilegalo al pa kakšno tekočo substanco pogledat....k je glih neptun..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Grrrrrrr, ti že meni ne boš postavljal pravil! :!!: Če me hočeš odgnati iz svojega življenja, pa me daj, če si neumen pičkec! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Bejba don't mess with my man! Priložnost zamujena, ne vrne se nobena - je rekla tista blondinka k je zravn sedela pa k bo še dolg časa zravn sedela!!! tako se govori! ... nisem prevec bister, tko da ne bom nic rekel, da ne bi rekel kaj neumnega... ta je pa svetska a mam še komu kej za povedat ja enmu bi se mičkn upravičla, k sem včer take klamfala...hehehe... no sej mislm, da razume... upam... hehehe ajva ajva ajva.... kwa s ti ena odklopkica spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Grrrrrrr, ti že meni ne boš postavljal pravil! :!!: Če me hočeš odgnati iz svojega življenja, pa me daj, če si neumen pičkec!jah skupno zivljenje dostiX spremeni stvari, taX ko ti dokoncno luna prevaga... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 hvala (pisk, pisk... ) a si za darilo mar dobila kako piščalko, da tako veselo piskaš ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 jah skupno zivljenje dostiX spremeni stvari, taX ko ti dokoncno luna prevaga...najbrž misliš kakšen tranzit ali kaj? Ker JE trenutno v 7. bajti pri meni - mogoče se je že "ven" odpeljala v 8. hišo - še toliko lepše zame. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ..ne, ne... nism mislu tranzit... na zacetku te je dojemal bl kot venero... kasneje kot cel mix vsega- se pravi sonce/asc/luna itd. ... ko pa dva zivita skupaj(se pravi ko sta sama doma skupi) pa pride luna v prvi plan(pri zenski itak tut nasploh precej potentna samo pol pa sploh), pri obeh in ce je slabo aspektirana-tvoja ali pa ce sta luni obeh v nekompatibilnih znamenjih... tko na kratko-sicer je stvar bl zapletena, pa smiselno bi blo pogledat se karto momenta ko si se vselila k njemu ine vse... u glavenm-najboljs da pozabis da sem karkoli rekel... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 veš, da ne more biti dobro, če je moja v Levu, njegova v Škorpijonu in ker je njegov Saturn v konj. z mojo Luno, sem zdaj čisto v badu, ker ma on Saturnov povratek in sploh, ko ma težave, se počutim čustveno čisto revna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ...jah tranzitiran saturn na tvoji natalni luni dozivlja saturnov povratek... ekh ja taf preizkusnja-sam ce tole prezvita vaju pa ziv bog ne loci!!!Zdrzi, saj bo!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ne, on je tisti, ki se mora odločiti! ne more večno vse meri na grbo nalagati! zdržala bom, če bom čimdalj stran od njega, oz. delala druge stvari! če ma on probleme, še nima pravice, me vezati na lanac kod kuče! mu bom prej spizdila, ker sem pač Strelka! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 si pa srborita ... a dokler nista skupi zivela je pa vse super funkcioniral??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts