cvickar 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 To ti pa ne verjamem, da si tuk prjazna, da bom imel vse, mi ga je glih vzadnjič eden enga ven spulu. B pa res rad vidu, kuku se b ti na moje zobe spravla hahaha Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Mystica, Selene, hvala. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Zakuga pa se ti pnčara sploh repenčeš tle Kaj si ti morda kakšna fukara od narciska Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 uf...sama zloba vas je....mejte se radiiii KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej,pa kak si vedu? Kolk si ti pameten! Če me spomin ne vara,si se ti tud zadnjič spustu vame.Dvomim da maš točne podatke. Nkol se nism jst na nbenga spustu, razen će sem izzvan. Pol je pa hudič Razen če si ti kaj komentirala, ko sem reku, da bom babo pretepu Pa sem tud je, ampak danes nima več tuk črn uč, ma že rumeno okol. Se že zdravi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha,no potem ne samo da imaš primitivne fore,še nepismen si.No lepa reč! Tud to je možno, da človk ne zna pisat, ampak baba jih je pa zarad tega vseen fasala Ni blo treba nč pisat pr tem dejanju. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Seveda, vsak tele svoje vesele, vsak bk pa svoj štrk. In vedno je tako blu. S pa res na niskem nivoju, da se pustiš, da te en Kmetavzar zajebava Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Waaa,kolk si me zdej zabil. Sem kar brez besed ostala. Nej vidt, da si brez besed. Če b bla pa tle pr men, b bla pa verjeten tiho. Sicer pa nimam želje, da b jest tebe zabijal. Preveč po kokakol dišiš pa po bobi palčkah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 joj cvickar kok sti faca sej spljoh ne razumejo zdravga kmečkega humorja... http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>šššš cvičkar..a morajo vsi vedet da si star! daj ne mi še ti, ka tud nis več malinovka, ampak pr tapravh leth. Zdaj bodo pa vsi tlele vedel da mam 70 let, pa da sem kmet, ki vsak dan babo pretepa. Kaj mi je tega treba bilo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Diana nkol, to pa nkol ne grem na tiste strani. Kdor se me bo kdaj lotil, bo moral zelo močna osebnost. Morda kašen psihiater, z dolgm stažem. Za živlenje pa vem da je lep, ampak da nije za budale. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Diana nkol, to pa nkol ne grem na tiste strani. Kdor se me bo kdaj lotil, bo moral zelo močna osebnost. Morda kašen psihiater, z dolgm stažem. Za živlenje pa vem da je lep, ampak da nije za budale. Seljačino, dej idi tamo u fuglovž pa drinkaj svoj cvičk, normalne pa pust pr mer. Moj staž na psihiatriji ni bil ne vem kok dolg, sam vsen dost, da vidm da si zrel za samico in prisiln jopič, pa par pomirjeval. Beybe na forumu pa kr pr mer pust,niso za to tle, da jim boš ti drekou po glav!Na svojo se spravli, če te gleda pa posluša, proklet kmet zahojn! :xx!: [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seljačino, dej idi tamo u fuglovž pa drinkaj svoj cvičk, normalne pa pust pr mer. Moj staž na psihiatriji ni bil ne vem kok dolg, sam vsen dost, da vidm da si zrel za samico in prisiln jopič, pa par pomirjeval. Beybe na forumu pa kr pr mer pust,niso za to tle, da jim boš ti drekou po glav!Na svojo se spravli, če te gleda pa posluša, proklet kmet zahojn! :xx!:Bravo fantiček, ka si se tud ti kokakolce napupav, pa bobi palčk nažru, da si tako korajžo dobu. A tud ti si bil na psihiatrij. Vidiš ti si že bil, jaz b moral pa še it. Amak če teb ni nč pomagal, pol verjeten tud men ne bo. Škoda. Tako lep si, pa taku naumen, te pa res tepe živlenje. UBOŽC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hehehehehehehe,vosu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Če si nmav neumen, verjeten nč ne boli aaaaaaaaaaa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 solit se pejd, cepc! matr... prov more brenkat po tistmu enmu živčku k mi je še ostal! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>solit se pejd, cepc! matr... prov more brenkat po tistmu enmu živčku k mi je še ostal! che je sam she en, si na dobri poti......de bosh brezpol bo pa vse lepo... .............................................................................................. aja!!!hotu neki druzga....pichkamaterna pa birokracija :xx!: :xx!: :xx!: zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 pichkamaterna pa birokracija :xx!: :xx!: :xx!: zlomk se zelo strinjam! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Moj alter ego naj neha govorit svahili...ker čisto nič ne razumem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 ....danes bi tisti ženščini, ki mi je grozila s streljanjem pred steno, najraje naštela vso žlahto do adama in eve....če pa bi ženska pukim slučajem konec vzela, bi z velikim guštom šla na njen pogreb in se ji zahvalila za to, da je škripnila ....še rožco bi ji prnesla v zahvalo.....ja, vsi ljudje u lajfu nas razveselijo....eni s svojim prihodom, drugi s svojim odhodom.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ah,smo že tud "koze" natepavali It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Hehehehehehe! matr smo dripci, sm se kr zamislu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 A ti si pa she? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts