Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

To ti pa ne verjamem, da si tuk prjazna, da bom imel vse, mi ga je glih vzadnjič eden enga ven spulu. :C: :C: B pa res rad vidu, kuku se b ti na moje zobe spravla hahaha xDDx
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ej,pa kak si vedu? :eek: Kolk si ti pameten! x;)x

Če me spomin ne vara,si se ti tud zadnjič spustu vame.

Dvomim da maš točne podatke. Nkol se nism jst na nbenga spustu, razen će sem izzvan. Pol je pa hudič :vragec: Razen če si ti kaj komentirala, ko sem reku, da bom babo pretepu xDDx Pa sem tud je, ampak danes nima več tuk črn uč, ma že rumeno okol. x^x x^x Se že zdravi x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>šššš cvičkar..a morajo vsi vedet da si star! x8Dx  x:Dx

daj ne mi še ti, ka tud nis več malinovka, ampak pr tapravh leth. Zdaj bodo pa vsi tlele vedel da mam 70 let, pa da sem kmet, ki vsak dan babo pretepa. Kaj mi je tega treba bilo :vragec:

Diana nkol, to pa nkol ne grem na tiste strani. Kdor se me bo kdaj lotil, bo moral zelo močna osebnost. Morda kašen psihiater, z dolgm stažem. :vragec:

Za živlenje pa vem da je lep, ampak da nije za budale. xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Diana nkol, to pa nkol ne grem na tiste strani. Kdor se me bo kdaj lotil, bo moral zelo močna osebnost. Morda kašen psihiater, z dolgm stažem. :vragec:

Za živlenje pa vem da je lep, ampak da nije za budale. xDDx

Seljačino, dej idi tamo u fuglovž pa drinkaj svoj cvičk, normalne pa pust pr mer. Moj staž na psihiatriji ni bil ne vem kok dolg, sam vsen dost, da vidm da si zrel za samico in prisiln jopič, pa par pomirjeval. x:Dx

Beybe na forumu pa kr pr mer pust,niso za to tle, da jim boš ti drekou po glav!

Na svojo se spravli, če te gleda pa posluša, proklet kmet zahojn! :xx!:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>Seljačino, dej idi tamo u fuglovž pa drinkaj svoj cvičk, normalne pa pust pr mer. Moj staž na psihiatriji ni bil ne vem kok dolg, sam vsen dost, da vidm da si zrel za samico in prisiln jopič, pa par pomirjeval. x:Dx

Beybe na forumu pa kr pr mer pust,niso za to tle, da jim boš ti drekou po glav!

Na svojo se spravli, če te gleda pa posluša, proklet kmet zahojn! :xx!:

Bravo fantiček, ka si se tud ti kokakolce napupav, pa bobi palčk nažru, da si tako korajžo dobu. A tud ti si bil na psihiatrij. Vidiš ti si že bil, jaz b moral pa še it. Amak če teb ni nč pomagal, pol verjeten tud men ne bo. Škoda. Tako lep si, pa taku naumen, te pa res tepe živlenje. UBOŽC :C:

<{POST_SNAPBACK}>solit se pejd, cepc! matr... prov more brenkat po tistmu enmu živčku k mi je še ostal! :sniky:

:vragec:

che je sam she en, si na dobri poti......de bosh brez

pol bo pa vse lepo... x:)x x;)x

................................................................................

..............

aja!!!

hotu neki druzga....

pichkamaterna pa birokracija :xx!: :xx!: :xx!:

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

....danes bi tisti ženščini, ki mi je grozila s streljanjem pred steno, najraje naštela vso žlahto do adama in eve....če pa bi ženska pukim slučajem konec vzela, bi z velikim guštom šla na njen pogreb in se ji zahvalila za to, da je škripnila :vragec: ....še rožco bi ji prnesla v zahvalo.....ja, vsi ljudje u lajfu nas razveselijo....eni s svojim prihodom, drugi s svojim odhodom....

:vragec: :huk: xNNx :bomb: :shuriken:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...