Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

Guest mačona

srborita nisem, dokler se nekdo ne začne vtikati v moj lajfstajl, moja

prepričanja, nagnjenja, ... nisem tok nestrpna (sem tudi, sam v drugih zadevah), če pa me kdo začne tako kako bi rekla, ah ne vem, ne prenesem pač, da ne morem imeti svoj prav in da me nekdo nekaj hoče prepričati, če tega še doživela nisem in sama pridem do spoznanj skozi lastne izkušnje, pa naj mi tupi in tupi, ne dam se, jaz moram vse sama! Trma trmasta sem (naj omenim še Mars v 9. hiši in Sonce tudi - je potem vse bolj jasno, ne?) in ful je verbalnega nasilja in boja med nama - dobro, da ne kakega drugačnega, čeprav se mi zdi, da tudi manipulirava kdaj in kdaj čustveno drug z drugim.

Ne, valda, da tudi prej ni bilo vse tipi topi med nama, to je bilo sam prvo leto. Jaz moram dihat! :vio: zdaj je pač kriza, ko bo mimo, bo bolje, ker se bojo tudi ene druge težave rešile (ne sicer skupne, a obremenjujoče za oba), ...blablabla, nakladam, ... :vio:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

... aja sej res-se te spomnim iz LNF astrosole... tebe je sam ogenj, a ne???Ja tole more bit zanimivo... x:Dx x:Dx

Uf jaz pa lih obratno-nic ognja...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest mačona
... aja sej res-se te spomnim iz LNF astrosole... tebe je sam ogenj, a ne???Ja tole more bit zanimivo... x:Dx x:Dx

Uf jaz pa lih obratno-nic ognja...

ja, sam ti maš tudi Škorpijona - je vsaj malo soroden ognjenemu principu.

eh, saj mam tudi zemljo (Sonce, MC - Devica) in zrak (Merkur - Tehtnica), pa če bi gledala numerološko, tudi Neptunov princip, sam to že kompliciram, ...

niti ni tako zanimivo, sam ogenj, sem dosti bolj mirna in neagresivna kot kdo, ki nima ognja. sam če me pa kdo začne &%$&()?=)=, sem pa že rekla, da tudi uničujem in razbijam stvari, zbesnim! x:Dx x:Dx xrolleyesx

de pr men sco ven useka more bit pa res neki zlooooooooooooooo hudga!!!(ker mam tut marsa v saturnovi druzbi!)

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest mačona
pa kaj ti je zdaj, turki v vseh temah, daj pojdi z glavo butat ob zid, ali kaj te spet zvija :vio: xrolleyesx

:vragec:

mah...ponoch sm meu mal opravka z enim chefurchkom :xx!:

no...sej pol so ga redarji ...hehe...pa ga reshilc odpelu

..OM.. x:Dx

turken rauss

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest mačona
no, saj se mi je zdelo, da je moralo biti kaj takega (sam sem prej mislila, da kak party odpade) x:Dx

no, saj se mi je zdelo, da je moralo biti kaj takega (sam sem prej mislila, da kak party odpade) x:Dx

:vragec:

nch ne odpade...dons zhuuuuur....pa she frej sm....po enmu mescu x:)x x:)x x:)x

..OM.. x:)x

turken rauss

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

aja, si bolj dvoycy, devy? celi Merkur xDDx x;)x

tocn tko:

-luna, jupiter, mars in saturn v devici

-sonce in venera v dvojckih

...edin merkur ni v merkurjevih znamenjih(je v rakcu) pa vanzemaljci itak... :o|o:

Frank Zappa

nism cist sure... je pa v temi geniji in nadarjenost... tam nekje 7. al pa 8. stran ce se ne motim...

Frank Zappa

Guest mačona
kako, če je pa Merkur v Dvojčkih, ASC v Tehtnici, Luna v Strelcu -to sem našla v LNF astro šoli. xnckrivx nekje na 3. ali 4. strani. mislim, na tak način, da ni jasno, da bi bla od koga drugega .

hahaha... tole ni moja... mozn da je od todike... al pa od koga druzga... enih par ni znalo samih nalimat gor pa sem jim jaz pomagal...

moj chart je v ze prej omenjeni temi(podstran st. 5 foruma astrologija), tema geniji in nadarjenost-podstran 7 te teme-sem sel zdele pogledat... pa tut poglej sam moj datum rojstva se prav 18.6.1980-taX je bil merkur na 21 st. raka in ze dolg ne v dvojckih-po mojem je tist todikin chart-ona je 31.5. istega leta-taX je pa merkur verjetn se bil v dvojckih...

Frank Zappa

..in kaxen se ti zdi chart??Zajeban, a?? x:Dx x:Dx

Frank Zappa

Guest mačona
kul, lep trikotnik, Uran mi je všeč na ASC, sam ti po pravici povem, da se nisem poglabljala, itak si zanimiv tip, rada te berem, ker si brihten, saj si en zanimiv miks znamenj :palec: x;)x

..ce ti je chart vsec, ga rade volje zamenjam za kaxnega manj "nadarjenega"... T-kvadrat je zajeban do kraja... :xx!: :xx!:

Frank Zappa

...aiwek ne sitnari no... karkoli ze je tuki-kadit je tko al tko prepovedan!!! :vragec:

Frank Zappa

...heh, mas vsaj nek balance... pr men pa vse sili k marsu v 10. ki pa se ne more izrazit, ker ga saturn bremza(ceprav bo bajni uspeh na podrocju kariere baje prisel 1X kasneje, sta se luna in jupiter direkt na MC-ju...)...

Frank Zappa

Pizda vam materna, jst nč ne zastopm. Kuga mate tu ene lune, pa saturne pa rake, pa ne vem kuga še. Da niste kakšne mamile jemal, pa da se vam ni nmav sfrtajčkalu. x:Dx x:Dx

Pa tamle nazaj je ena nmav govorila čez dedca. Če si copatka izbrala, pol ga pa mej, pa ne jamraj tlele, kuk ti je hudo. x:Dx x:Dx

...nam sfrtajckal??... a vi2 rabta dopolnilni pouk al mi?? :o|o: :o|o:

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...