Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ti si taprva, ki se strinja z mano, ne da bi ji prej moral svoje prepričanje razložt. x:Dx x:Dx

Eh, kle sva čist na isti valovni..pa kako lohk veš za vse lune pa bajte pa planete...tu mač zakompliciran. :xx!: x:Dx

mamile

x:Dx x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Eh, kle sva čist na isti valovni..pa kako lohk veš za vse lune pa bajte pa planete...tu mač zakompliciran. :xx!: x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

Naj se kr vuči tiste položaje lun, pa planetov.

Mi ka smo pa bol butast, se bomo pa kašnh drugih položajev lotil, pa naj bo luna polna al pa prazna, pa naj bo saturn tak al pa drgačen

Ja tiste mamile so pa od boga.

zapit dulenc in sumoborka s hiperglikemcnimi prividi bosta tle men govorila da nism normalen... sej svet je cist zmesan... :o|o: :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

zapit dulenc in sumoborka s hiperglikemcnimi prividi bosta tle men govorila da nism normalen... sej svet je cist zmesan... :o|o: :o|o:

Na sekiraj se preveč. Jst bom jutr vsaj ene štiri ure trezen, pa kokar tolk u redu. Ti revšče bogo, boš pa še za te štiri ure prikrajšan. Pa menda ne bo spet luna, pa merkur kriv aaaaaaa :vragec: :vragec:

Jst bom jutr vsaj ene štiri ure trezen:

...tovrstne zadeve se ponavadi zacnejo z: Nekoc za devetimi vodami in devetimi gorami.... x:Dx ... trezen dolenc-ta je pa res najboljsa... x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...aiwek ne sitnari no... karkoli ze je tuki-kadit je tko al tko prepovedan!!! :vragec:

a sm sitnarwa? :inocent: sam prašala sm.. pa spraznla dušo... x:Dx x:Dx

x:px x:Dx x:Dx :palec:

no da se še dons mau spraznem... že kr zjutrej, da bo čez dan mir: PRPA!!!! x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Guest mačona

nehajte me vlečti za nos, kreteni jedni, pa vrnite mi my money back!!! :mad2: :mad2:

tebe pa mam tudi poln kurac, te bom na gobec, kuzla! :bomb:

ti pa se sploh ne trudi več, ker vidim, koliko ti je do mojega prijateljstva. whatever, dokazala si mi, koliko ti je do druženja z mano. :o|o: xrolleyesx :cry:

sama negativna energija, a če te jebejo z vseh strani, kaj pa naj. xnckrivx

A ni, no x;)x :palec:

....se malo takšne zdrave prehrane, kot do sedaj, pa bom dozivela razsvetljenje, res, nimas energije niti za se razpizdit, mi je takoj slabo. x:o)x malo pretiravam. kot zona somraka zaradi kakšnih "zdravil, ampak NARAVNA

vsaka čast tistim, ki se postijo po vec tednov... :palec: x^x x8Dx

Vagica, ti si tako ali tako že sedaj razsvetljena, brez posta! x:px x:Dx x;)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Si kdo upa izpraznit duso? :palec: :inocent:

...danes sem prvic zgresila temo na LNF, hotela sem se kot vsakodnevno zahvalit vesolju xDDx , a sem pomotoma vletela v "kako se danes pocutimo", pa se Cashy je bil tam zadnji tako, da sploh nisem porajtala:inocent: ..... x:o)x x:o)x x:o)x

quote]

in zakaj se name zgovarjaš, če si falila temo? :vragec: ali mar povsod tako zmedo delam, da se ne ve, kje je katera tema služi čemu? :vragec: x:o)x x:Dx

Vesel sem, da se nekdo še vedno lepo obnaša do mene, čeprav ji včasih grdo zatežim in vsilim. In hkrati upam, da se danes spet vidiva in preživiva en lep koncertek skupaj xsrcx :palec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hvala ti za nesramnost,sam ne si pricakovat ,da jo bom pospravila in ti jo vrnila.sploh je ne spustim vase dragi moj...ne poskusaj vec.raje mal razmisli kaj govoris in kaj delash.

in ne vpletaj me v svoje necistosti,sam si pocisti in pospravi betico x!x

ne zdi se mi prav kar delash,res ne.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Jebemti moja levja neposrednost in škorpijonsko želo x:Dx posrala sem ga na veliko :vragec: vendar upam, da mi je vsaj pol odpuščeno, ker sem sama dala glavo pod giljotino! x;)x
Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

1. #$%%&/&/((/&%$##"#$%&/(())=#

2.#%/&((&%$#$%/()=)/(&%$#$&/())/%$

tako... :xx!:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...