Mick 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 i love you ajvk trapka spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 trapka? to je stvar, ki bi si jo vsak moral reči 100x na dan. ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Še zdaj mi je žal da sem se pustila tako zmanipulirat Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Nea, dobila si eno izkušnjo, posledic ni hujših... ena izmed lekcij v življenju... si močnejša in trdnejša Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 hehehe a mislš ti kej na msn pridt? (cashy) spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Res ne razumem, kaj delam narobe! Saj se ti bo vse vrnilo, brez skrbi! :xx!: Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Res si idiot. Ob vsem, kar ti dajem, se greš usrat na to, kar imava. Ob vsej toplini, usklajenosti, neverjetni ljubezni... Prav, greva dalje. Ampak ne bo več kot prej. To bi lahko vedel. Vem, nisi si mislil, da bom izvedela. Usrane, kakršen si, mi nisi upal priznat. In zdaj me gledaš s tistimi polit-cucek učkami. Hej, predolgo sva skupaj, da bi še vedno tako palila na tvoje čare. Ko te vsaj ne bi ljubila tako močno...Krut si in egoističen. In ubijaš me s takimi. Je torej laž, kadar začutim, da sva eno? Je vse laž? Verjamem, da ti je žal. Ne vem pa, ČESA ti je žal. Tega, kar si storil, ali tega, da sem izvedela... Buksl trapast, idiot! Veš, kaj je piše v Malem princu? Odgovoren si za tisto, kar udomačiš. To si rad govoril včasih.Fuck off.Ne morem kar obrnit hrbta in oditi po vsem skupaj... Vseeno ni bil TAKO hud "prekršek". Ampak, se boš pa nagaral, da boš dobil nazaj približno tisto, kar je bilo... Najbolje, da kar začneš.Idiot! Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Res si idiot. Ob vsem, kar ti dajem, se greš usrat na to, kar imava. Ob vsej toplini, usklajenosti, neverjetni ljubezni... Prav, greva dalje. Ampak ne bo več kot prej. To bi lahko vedel. Vem, nisi si mislil, da bom izvedela. Usrane, kakršen si, mi nisi upal priznat. In zdaj me gledaš s tistimi polit-cucek učkami. Hej, predolgo sva skupaj, da bi še vedno tako palila na tvoje čare. Ko te vsaj ne bi ljubila tako močno...Krut si in egoističen. In ubijaš me s takimi. Je torej laž, kadar začutim, da sva eno? Je vse laž? Verjamem, da ti je žal. Ne vem pa, ČESA ti je žal. Tega, kar si storil, ali tega, da sem izvedela... Buksl trapast, idiot! Veš, kaj je piše v Malem princu? Odgovoren si za tisto, kar udomačiš. To si rad govoril včasih.Fuck off.Ne morem kar obrnit hrbta in oditi po vsem skupaj... Vseeno ni bil TAKO hud "prekršek". Ampak, se boš pa nagaral, da boš dobil nazaj približno tisto, kar je bilo... Najbolje, da kar začneš.Idiot! res neverjetno....tisoč in enkrat premleta zgodba, prej ali slej se zgodi vsakemu, ki je tok drzen, da se upa spuščat v odnose...življenje gre naprej in se ne ustavlja ob tem kar je bilo včeraj... življenje poskrbi za čeri ob katerih se razbijejo vse iluzije... pod pogojem, da si dovolj dolgo na svetu je še druga varianta, da stojiš ob obali rek življenj in gledaš kako se drugim razbijajo iluzije danes sem se v sanjah spremenila v geparda, tekla sem po savani .....dost lepša iluzija kot pa tole tipkarjenje po tipkovnici :xx!: ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 no zdej ti morm pa jest povedat, da si pa dokoncno odsel iz mojga lajfa, in da mi pomenis toliko kot sneg izpred 15ih let!!!! Ne morm verjet drugac, ampak mi je ratal Tako, da ti polagam roko na srce, ne trudi se, da bi me se kdaj zmesal, ker ti ne bo uspelo!!! ker sem koncno dojela, kako umazana je tvoja dusa!!! in s takimi ljudmi.........se jaz pac ne druzim oz. jih NE ljubim!!!! Zelim ti vse dobro v zivljenju!!! Cawww Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ....bi mrknila...al pa bi koga mrknila..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 no zdej ti morm pa jest povedat, da si pa dokoncno odsel iz mojga lajfa, in da mi pomenis toliko kot sneg izpred 15ih let!!!! Ne morm verjet drugac, ampak mi je ratal Tako, da ti polagam roko na srce, ne trudi se, da bi me se kdaj zmesal, ker ti ne bo uspelo!!! ker sem koncno dojela, kako umazana je tvoja dusa!!! in s takimi ljudmi.........se jaz pac ne druzim oz. jih NE ljubim!!!! Zelim ti vse dobro v zivljenju!!! Cawww kako lepo je slišat vesel vzklik osvobojene duše Prekamikala baba in mehkokurčni pezde. prekamikala? a lahko še po slovensko, prosim le čigava "trdota" te je tako razočarala :xx!: ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 kako lepo je slišat vesel vzklik osvobojene duše Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ......... :xx!: :!!: ........ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Ha, pa "prijateljica", ki ti hodi v zele. Mrš, zele mam rada. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 betežna, ki se bo zdaj zdaj stegnila, lena--->cela pizdarija. x:)x tip pa je fasal ptičjo gripo, ker ga je ugriznil pterodaktil in smo bili vsi drugi krivi.. sedaj je treba nekaj storiti da se bolezen ne bi širila. eno usmiljeno, humano dejanje... a to je pol prekamikala upam, da mi je ne bo nikol treba uporabiti pri kaki punci Koko moram bit tolk neumen, da se grem ob napovedujoči bolezni stuširat? kot da mi je ptičja gripa napadla pamet :xx!: In 1. bi moral na proslavi spet brat govor, ko ne vem več, kaj napisat. a ma kdo kako idejo? Katero stvar bi lahko uporabil za rdečo nit? In ne mi predlagat ptičje gripe ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 kateri proslavi? ...o svojem osebnem razvoju in razcvetu, povezano z ambicijami, ki jih imaš ali nimaš. tvoje ugotovitve in opazanje, kako bo z nami v EU, predvsem mladi in beg možganov ipd. ja, o tem bom govoril na proslavi na čast spominu na umrle Tako po(ne)srečene izjave pa že dolgo nisem prebral, in tako dobro že dolgo ne nasmejal, kot pri tem postu, Diana ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Hlod jedan!! :xx!: A si šu že v votlino kaj?!! Ah se je že začel... :xx!: peesda, najbl faj se mam k sm samska.... Dej sam bejž! Grem nazaj spat! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 tinč ne ga srat!!!sam nekam poslat!!! ne morš verjet. ampak ne se dat. aiwa ga gre jutr spet srat en hud žur se mi obeta..... yeah spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Hlod jedan!! :xx!: A si šu že v votlino kaj?!! Ah se je že začel... :xx!: peesda, najbl faj se mam k sm samska.... Dej sam bejž! Grem nazaj spat! Sej veš kaj sem teb pa Liu rekla zanč. Čimdlje bodta samske, takrat je najbol fajn It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Ne boste me. Ne ne ne ne ne ne! Vas bo pa ... karma! Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Hrr,Hrrr.... :xx!: "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 enim mam tolk za povedat...sam pol se mi ne da.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 A nismo rekli strupe ven nagnat... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Amis, škoda energije... tud sama se počutim podobno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts