Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Še zdaj mi je žal da sem se pustila tako zmanipulirat
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal
Deli na socialnih omrežjih

Res si idiot. Ob vsem, kar ti dajem, se greš usrat na to, kar imava. Ob vsej toplini, usklajenosti, neverjetni ljubezni...

Prav, greva dalje. Ampak ne bo več kot prej. To bi lahko vedel. Vem, nisi si mislil, da bom izvedela. Usrane, kakršen si, mi nisi upal priznat. In zdaj me gledaš s tistimi polit-cucek učkami. Hej, predolgo sva skupaj, da bi še vedno tako palila na tvoje čare. Ko te vsaj ne bi ljubila tako močno...

Krut si in egoističen. In ubijaš me s takimi. Je torej laž, kadar začutim, da sva eno? Je vse laž? Verjamem, da ti je žal. Ne vem pa, ČESA ti je žal. Tega, kar si storil, ali tega, da sem izvedela... Buksl trapast, idiot! Veš, kaj je piše v Malem princu? Odgovoren si za tisto, kar udomačiš. To si rad govoril včasih.

Fuck off.

Ne morem kar obrnit hrbta in oditi po vsem skupaj... Vseeno ni bil TAKO hud "prekršek". Ampak, se boš pa nagaral, da boš dobil nazaj približno tisto, kar je bilo... Najbolje, da kar začneš.

Idiot!

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Res si idiot. Ob vsem, kar ti dajem, se greš usrat na to, kar imava. Ob vsej toplini, usklajenosti, neverjetni ljubezni...

Prav, greva dalje. Ampak ne bo več kot prej. To bi lahko vedel. Vem, nisi si mislil, da bom izvedela. Usrane, kakršen si, mi nisi upal priznat. In zdaj me gledaš s tistimi polit-cucek učkami. Hej, predolgo sva skupaj, da bi še vedno tako palila na tvoje čare. Ko te vsaj ne bi ljubila tako močno...

Krut si in egoističen. In ubijaš me s takimi. Je torej laž, kadar začutim, da sva eno? Je vse laž? Verjamem, da ti je žal. Ne vem pa, ČESA ti je žal. Tega, kar si storil, ali tega, da sem izvedela... Buksl trapast, idiot! Veš, kaj je piše v Malem princu? Odgovoren si za tisto, kar udomačiš. To si rad govoril včasih.

Fuck off.

Ne morem kar obrnit hrbta in oditi po vsem skupaj... Vseeno ni bil TAKO hud "prekršek". Ampak, se boš pa nagaral, da boš dobil nazaj približno tisto, kar je bilo... Najbolje, da kar začneš.

Idiot!

:eek: res neverjetno....tisoč in enkrat premleta zgodba, prej ali slej se zgodi vsakemu, ki je tok drzen, da se upa spuščat v odnose...življenje gre naprej in se ne ustavlja ob tem kar je bilo včeraj...

življenje poskrbi za čeri ob katerih se razbijejo vse iluzije...

pod pogojem, da si dovolj dolgo na svetu x:o)x

je še druga varianta, da stojiš ob obali rek življenj in gledaš kako se drugim razbijajo iluzije :vragec:

xcivx danes sem se v sanjah spremenila v geparda, tekla sem po savani .....dost lepša iluzija kot pa tole tipkarjenje po tipkovnici :xx!:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

no zdej ti morm pa jest povedat, da si pa dokoncno odsel iz mojga lajfa, in da mi pomenis toliko kot sneg izpred 15ih let!!!! Ne morm verjet drugac, ampak mi je ratal :hepko: :hepko: :hepko:

Tako, da ti polagam roko na srce, ne trudi se, da bi me se kdaj zmesal, ker ti ne bo uspelo!!! ker sem koncno dojela, kako umazana je tvoja dusa!!! in s takimi ljudmi.........se jaz pac ne druzim oz. jih NE ljubim!!!!

Zelim ti vse dobro v zivljenju!!! B)

Cawww x:Dx

Uspeh je drznim zagotovljen!

no zdej ti morm pa jest povedat, da si pa dokoncno odsel iz mojga lajfa, in da mi pomenis toliko kot sneg izpred 15ih let!!!! Ne morm verjet drugac, ampak mi je ratal :hepko: :hepko: :hepko:

Tako, da ti polagam roko na srce, ne trudi se, da bi me se kdaj zmesal, ker ti ne bo uspelo!!! ker sem koncno dojela, kako umazana je tvoja dusa!!! in s takimi ljudmi.........se jaz pac ne druzim oz. jih NE ljubim!!!!

Zelim ti vse dobro v zivljenju!!! B)

Cawww x:Dx

kako lepo je slišat vesel vzklik osvobojene duše :palec: x8Dx xsrcx x;)x

Prekamikala baba in mehkokurčni pezde.

x^x :palec:

:8):

prekamikala? :eek: x?x x:Ix

a lahko še po slovensko, prosim x:o)x

le čigava "trdota" te je tako razočarala x:Dx :xx!: x8Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Ha, pa "prijateljica", ki ti hodi v zele.

Mrš, zele mam rada. :blackeye:

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

betežna, ki se bo zdaj zdaj stegnila, lena--->cela pizdarija. x:)x x:)x tip pa je fasal ptičjo gripo, ker ga je ugriznil pterodaktil in smo bili vsi drugi krivi.. sedaj je treba nekaj storiti da se bolezen ne bi širila. :eek: eno usmiljeno, humano dejanje...

a to je pol prekamikala :palec: x;)x upam, da mi je ne bo nikol treba uporabiti pri kaki punci x:Dx xrolleyesx

Koko moram bit tolk neumen, da se grem ob napovedujoči bolezni stuširat? :o|o: :O: xrolleyesx

kot da mi je ptičja gripa napadla pamet :xx!: :vragec: In 1. bi moral na proslavi spet brat govor, ko ne vem več, kaj napisat. a ma kdo kako idejo? x?x :o|o: Katero stvar bi lahko uporabil za rdečo nit? In ne mi predlagat ptičje gripe :vragec:

kateri proslavi? :eek:

...o svojem osebnem razvoju in razcvetu, x:Dx povezano z ambicijami, ki jih imaš ali nimaš. tvoje ugotovitve in opazanje, kako bo z nami v EU, predvsem mladi in beg možganov ipd. x:o)x

:palec: x:Dx

ja, o tem bom govoril na proslavi na čast spominu na umrle x:Dx Tako po(ne)srečene izjave pa že dolgo nisem prebral, in tako dobro že dolgo ne nasmejal, kot pri tem postu, Diana x:Dx x;)x

tinč ne ga srat!!!

sam nekam poslat!!!

ne morš verjet.

ampak ne se dat. aiwa ga gre jutr spet srat :wOOt: x:Dx x:Dx x:Dx

en hud žur se mi obeta..... yeah :onfire: :onfire: :onfire:

spet se mi je na bolš poslabšal

Hlod jedan!! :xx!: A si šu že v votlino kaj?!! Ah se je že začel... :vragec: :xx!: peesda, najbl faj se mam k sm samska.... Dej sam bejž! Grem nazaj spat! :vragec:

Sej veš kaj sem teb pa Liu rekla zanč. Čimdlje bodta samske, takrat je najbol fajn

It's a dog eat dog world

Hrr,Hrrr.... >_> :angry: :xx!:
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...