Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

ma sej...pol raj sam par takih(....%$#""$$%&&&.....) znakcev naštepam....pa gremo dalje.... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No kaj je, kaj spet hoces?! Pa saj sem ti povedala, da me pusti pri miru, ampak ne ti tega ne dojames kajne, tako kot nesteto drugih stvari, ki sem jih rekla.....

No kaj je pa z vama?! A morata vidva res kazat kaksna popolna idiota sta?! :xx!: Pa kaj mislis, da sedaj, se bom pa v tla metala al kaj?! :inocent: Ja pa briga me......, pa zakaj se mi pravzaprav hodis kazat?! Ce se nisi dojel, me tvoja prisotnost ni ganila ze na zacetku in verjemi mi, sedaj me gane se manj oz. me ne gane spljoh!

Hej tebi tinal, ne obupuj!!! Mogoce nasvet,....ne skoci takoj, ko mu srce pozeli, da bi bil pa danes s teboj..... saj ves kaj mislim. Vse bo se ql!!!

Uspeh je drznim zagotovljen!

<citat: Osebno sporočilo – beli Vran.

dober večer, 27. Oct 2005 ob 22:39

Spoštovani Bern,

nobena cinitičnost ni potrebna, pač pa dva ali tri stavki...

Kajti še tako načrtovana odločitev, bi bila iz Olgine strani izrečena na človeški način In lahko bi ibl zraven tudi vi...

Konec koncev pa si preberite, kaj sem napisal v temi Mavrična sobota

Čao! >

TADEJ,

GLEDE NA TO, DA PO NOVEM TARČA TVOJIH BODIC NISEM VEČ SAMO JAZ, SEM TOLE POSREDOVAL OLGI, KI TI ODGOVARJA NASLEDNJE:

Pozdravljen, Tadej,

za vse stvari pride pravi čas in tako ocenjujem, da je prišel pravi čas za pravo informacijo, ki ti jo pošiljam kar preko LNF - pa saj dobro veš, da nikoli nisem marala skrivalnic za vogali - ampak lepo dve levi dve desni povem naravnost. Torej, ko si pričel zbadati preko različnih tem (Sončni mrki, Mavrična sobota…), je vse tvoje početje sodilo med demokratično komentiranje teme, ko pa si pričel pošiljati osebna sporočila (zadnjega objavljam zgoraj) pa tvoje početje že sodi v pomen besede nadlegovanje, kar pa ima bore malo opraviti z demokratičnim izražanjem. No pa pojdiva lepo po vrsti in si osveživa - ti svoj mlad, jaz pa nekoliko starejši - spomin:

Ne vem, zakaj si se tokrat sposodil Berna (s katerim boš še sodeloval preko društva, katerega predsednik je Bern, ti pa član), saj dobro veš, da sem JAZ odgovorna urednica revije Karma plus in je nedvomno MOJA dolžnost, da izberem novinarske prispevke, kot tudi avtorje posameznih rubrik. In tako SEM se odločila, da prekinemo sodelovanje. Zakaj? Naj ti pojasnim: od januarja do oktobra ti je naše podjetje izdajalo račune (saj oba veva, zakaj) za tvoje delo pri osrednji slovenski reviji (kamor te je priporočil BERN), vsak mesec za lepo delavsko plačo in sicer BREZ PROVIZIJE – ti pa si prejemal gotovino. Tako mimogrede, tudi na kavo me nisi povabil. Pa saj je vseeno. In ko smo bili s strani računovodske službe opozorjeni, da nam bodo zneski povečali promet, kar bi se lahko poznalo pri davščinah, smo ti predlagali, da poskušaš razmisliti o drugi možnosti – takrat so se začele žalitve in pranje umazanega perila, če te je le hotel še kdo poslušati – ubogega mladega nadebudneža.

Pa kaj si res mislil, da boš po tolikih izrečenih žaljivih besedah še sodeloval pri reviji in se BREZPLAČNO oglaševal, pa si res mislil, da boš še sodeloval na Mavričnih sobotah s BREZPLAČNO stojnico (od prve Mavrične dalje), kjer si po lastnih besedah bojda kar dobro zaslužil – pa naj ti bog požegna, saj tako kot vsi, rabiš denar. PA SI RES MISLIL, ALI SE DELAŠ NORCA??! Tole naj bo zaenkrat v vednost in informacijo. Pa v bodoče, ne obremenjuj LNF s pisanjem OS, ampak se obrni name – info@karmaplus.net – saj te menda je toliko v hlačah, kajne? Sicer pa tako pričakujem že nekaj časa tvoj obračun za nekaj (evidenco prepuščam tebi) tvojih BREZPLAČNIH odgovorov (zame in za tri moje prijateljice), za kar sva se dogovorila. Pa srečno.

Olga Jurečič

Aja pa še ena zanimivost: v četrtek, ko je izšla nova Karma plus, je kar nekaj ljudi (ki so menda poslali kupone) klicalo, zakaj ni notri tvojih odgovorov, prav zanimivo pa je, da jih je klicalo kar nekaj več, kot je na uredništvu tvojih odgovorov. Upam, da se zgodba ne bo ponovila po Mavrični soboti v novembru.

Spoštovana Olga, spoštovani Bern

ne mislim se javno obračunavati, ker nista toliko, da bi mi osebno povedala stvari v obraz, zakaj se je zaključilo sodelovanj - pa nič (to šele danes razberem). Poslal sem samo dva OS in nič več. Nisem oseba, ki se bom prepucal javno, kdo pa koga zbada in kdo ne zbada, tudi o tem nebi. V temi mavrična sobota sem se vama zahvalil (kako pa sva zaključila pa veva samo midva). Potrebovala sta me oba in sta me tudi klicala, ko sem bil za vaju aktualen, sedaj pa me ne več - a ni to fino. Seveda pa sem se tudi jaz učil in zoril, ko pa sem dozorel, pa so se poti končale Glede brezplačnih stojnic na mavričnih sobotah pa samo to, saj sem za vaju pisal in sprva sem imel celo stran odgovorov, potem dnevni horoskop in temu se je pridružil s klasičen po dekadah. poleg tega pa še individualna vprašanja od vaju obeh, konzulacijske karte...

Zakaj pa sploh brezplačna stolnica? Zato ker sem štiri mavrične sobote odgovarjal brezplačno prišlo je do 70 ljudi in to sta mi dala v znak zahvala. Če pa vama ni bilo prav, ali če ne bi prav vam gospa Olga, zakaj pa mi niste povedali, pa bi se zmenila ob kavi. Pa saj sem vaju povabil in ni bilo časa. Sami ste se javili za plačevanja honorarja in hvala vam.

Ne vem pa zakaj, ko se neko sodelovanja konča so potrebne grožnje in se človek gre še mučenika, kaj vse sta mi dala, jaz pa sem vama nehvaležen mulc (Poglejte si temo mavrična sobota). Na mavričnih sobotah je padel kakšen tolarček v žep, so pa bile mavrične ko ni bilo niti za sendvič in avtobus. Toda ko človek vztraja se povrne.

Upam, da se zavedata da sem dandanes veliko bolj napredoval v znanju. Kot takrat ko smo začeli sodelovati. Človek pa z leti odraste, sama sta imela veliko povedati čez astrološko sceno in nekdo bo moral prekiniti ta vzorec. Da pa nekomu groziš pa nima smisla in se potem delaš lepega. Očitno je z astrološko sceno nekaj narobe, saj se nobena zadeva ne ohrani.

Naj pa še enkrat poudarim:

Hvaležen sem vama za vse, za spoznanje dobrega in slabega. Za vse, kar sta me naučila in prosim, da me pustita na miru in rajši moč in energijo porabita za ustavljanje vajine revije Karme plus. Glede klicev pa s tem nimam nič, prav gotovo pa če si dober te kdo pogreša, pa saj sem lepo napisal ljudem, da naj me bodo žalostni, ampak da naj vedo, da se vse konča.

Za zaključek pa povem, res je sem mlad, ampak sem dosegel veliko (morda z vajino pomočjo, prepričan pa sem, da s svojim znanjem), veliko spoznal in nikoli nikogar ne žalim, vedno sem zagovarjal tezo, da pride tudi čas odhoda in da je to normalno, seveda pa so načini različni in prav je tako. Veste so pa še nepojasnjene stvari, pa bo prišel čas, da se bodo razjasnile. Ali pa bodo tonile v pozabo kot moj prispevek v oddaji24 ur (POP IN)

P.s.: končno Olga pa imate svoj nick na forumu...

Srečno!

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Hm....nisem na nobeni strani, ker ne poznam v celoti primera, samo me je zmotlo, da urednica ne zna s/z. xnckrivx...svašta. :eek:

Star škafec pa toči( nekaj takega se mi zdi) so s..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nič ne pomaga, jaz sem še vedno ful jezna.

Pol me pa še pokliče! GRRRRRRRR,GRRRRRRRRR...

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Spoštovana Olga, spoštovani Bern

ne mislim se javno obračunavati, ker nista toliko, da bi mi osebno povedala stvari v obraz, zakaj se je zaključilo sodelovanj - pa nič (to šele danes razberem). Poslal sem samo dva OS in nič več. Nisem oseba, ki se bom prepucal javno, kdo pa koga zbada in kdo ne zbada, tudi o tem nebi. V temi mavrična sobota sem se vama zahvalil (kako pa sva zaključila pa veva samo midva). Potrebovala sta me oba in sta me tudi klicala, ko sem bil za vaju aktualen, sedaj pa me ne več - a ni to fino. Seveda pa sem se tudi jaz učil in zoril, ko pa sem dozorel, pa so se poti končale Glede brezplačnih stojnic na mavričnih sobotah pa samo to, saj sem za vaju pisal in sprva sem imel celo stran odgovorov, potem dnevni horoskop in temu se je pridružil s klasičen po dekadah. poleg tega pa še individualna vprašanja od vaju obeh, konzulacijske karte...

Zakaj pa sploh brezplačna stolnica? Zato ker sem štiri mavrične sobote odgovarjal brezplačno prišlo je do 70 ljudi in to sta mi dala v znak zahvala. Če pa vama ni bilo prav, ali če ne bi prav vam gospa Olga, zakaj pa mi niste povedali, pa bi se zmenila ob kavi. Pa saj sem vaju povabil in ni bilo časa. Sami ste se javili za plačevanja honorarja in hvala vam.

Ne vem pa zakaj, ko se neko sodelovanja konča so potrebne grožnje in se človek gre še mučenika, kaj vse sta mi dala, jaz pa sem vama nehvaležen mulc (Poglejte si temo mavrična sobota). Na mavričnih sobotah je padel kakšen tolarček v žep, so pa bile mavrične ko ni bilo niti za sendvič in avtobus. Toda ko človek vztraja se povrne.

Upam, da se zavedata da sem dandanes veliko bolj napredoval v znanju. Kot takrat ko smo začeli sodelovati. Človek pa z leti odraste, sama sta imela veliko povedati čez astrološko sceno in nekdo bo moral prekiniti ta vzorec. Da pa nekomu groziš pa nima smisla in se potem delaš lepega. Očitno je z astrološko sceno nekaj narobe, saj se nobena zadeva ne ohrani.

Naj pa še enkrat poudarim:

Hvaležen sem vama za vse, za spoznanje dobrega in slabega. Za vse, kar sta me naučila in prosim, da me pustita na miru in rajši moč in energijo porabita za ustavljanje vajine revije Karme plus. Glede klicev pa s tem nimam nič, prav gotovo pa če si dober te kdo pogreša, pa saj sem lepo napisal ljudem, da naj me bodo žalostni, ampak da naj vedo, da se vse konča.

Za zaključek pa povem, res je sem mlad, ampak sem dosegel veliko (morda z vajino pomočjo, prepričan pa sem, da s svojim znanjem), veliko spoznal in nikoli nikogar ne žalim, vedno sem zagovarjal tezo, da pride tudi čas odhoda in da je to normalno, seveda pa so načini različni in prav je tako. Veste so pa še nepojasnjene stvari, pa bo prišel čas, da se bodo razjasnile. Ali pa bodo tonile v pozabo kot moj prispevek v oddaji24 ur (POP IN)

P.s.: končno Olga pa imate svoj nick na forumu...

Srečno!

xsrcx :palec: beli vran te 100% podpiram, ostani naprej takšen SRČEK in BISERČEK in delaj naprej tako kot znaš LE TI xsrcx xsrcx

Nisam za takšna javna obtoževanja ali pranja, pa bil na bilo kateri strani "iks oseba".

Za nazaj se itak ne da nič spremeniti, za naprej je pa fer, da se vsakomur omogoči prosta pot za razvoj, saj mislim, da se s tem nikomur ne škoduje.

Tudi jaz te podpiram Tadej na tvoji poti, saj dokazuješ kaj znaš, HKS.... x:)x :palec:

zakwa sm človek?! zakwa imam razum, zakaj so hrepenenja, stremljenja, želje? Vse me samo onesrečuje! :vragec:

koliko lažje bi bilo živeti samo z nagonom...

Vse življenje je sama praznina, črnina, žalost, nesreča....ves smeh, veselje, radost in ljubezen so zlagana! :vragec: :devil:

težko je verjeti v nekaj, česar ne poznaš, kar nikoli nisi imel možnosti doživeti.

feel a little better now,

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hja, ko bi mi bil datum začetka sreče kaj poznan, bi že potrpel, ko pa je vseskozi črno, pa tud zgleda, da bo tko še do konca tega bednega lifea, pa nimam glih upanja, da bom kdaj cenil, nekaj kar nikoli ne bom doživel...

pismo, tale kozorogovski pesimizem, bljak :sick:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

lejga, zdej pa nehi... takoj - a poznaš tisti stavek - Kar misliš, v kar verjameš, to se bo zgodilo!!!! a bi ti začel uživat v svoji družbi, a bi pogledal skozi okno in živel za Zdaj! A veš, da si sam krojiš svoj svet...

tud jaz sem Kozorog, ampak haloooo!!! življenje je sestavljeno iz trenutkov in trenutki so ti na dosegu in ne daj da jih izpuščaš... ustvarjaj jih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uf, pismo sej smo tud mi tule no... tista deklica pa ko si tako želiš biti ljubljen in ljubiti - ej na silo ne bo šlo, pa če si boš govoril da je nisi vreden, jer es ne boš dobil... daj no, prepusti se, uživaj in verjemi, čaka te Čudež...

Cashy, joj k te bom čez kolena!!! ne bit tih, sej ti hočemo samo dobro in vemo, kako se počutiš... amisliš da še nikoli nisem šla čez to kar trenutno doživljaš sam? pred tremi tedni se mi je totalno sesu lajf... totalno, kot hiška iz kart... tisto, kar sem mislila, da je najbolj trdno v mojem življenju, tisto, kar sem imela občutek, da mi daje največ energije, se je pokazalo za iluzijo... in veš kaj? hvala bogu, da znam živeti za trenutke, da ko sem najbolj na tleh, si dam gor najbolj energičen cd in plešem, sej me nihče ne vidi, ali pa se potopim v kopel, ali opazujem naravo, jo poiskušam ujeti v objektiv, sem strastna navijačica svoje hčere, vse delam s strastjo... in živim, zavestno včasih naredim dolg vdih in se zavem, da živim, da je življenje nekaj kar prinaša privilegije... v preteklosti sem pisala, izlivala občutja na papir, trenutno ne najdem besed, ker nimam ničesar za povedat, ker svoje življenje opazujem... in ja uživam v tem, čeprav verjetno ne bi nihče menjal z menoj... si zdrav, si! imaš streho nad glavo, hrano, svoje hobije, lahko počneš najbolj nore stvari - ljubezen, ta bo prišla ko boš najmanj pričakoval...

Delček iz nojega razmišljanja zate..

»So vse le sanje, želja ali spomin? Je to preteklost, prihodnost ali le privid? Je tudi ona v drugi razsežnosti, je možno obstajati v dveh svetovih sočasno? Obstaja sočasnost? Se lahko spominjaš prejšnjih življenj? Je noč pravi odgovor, dajejo zvezde pravo pot?!«

Včasih je imela občutek, da so določene misli spomin na preteklost ali na prihodnost. Kaj je življenje? Kaj je zaprto v skrinjici in kje je ključ do spoznanj?

Čustva. Globoka, plitka, resnična, navidezna.

Življenje je samota, svoboda. Vnaprej določena sestavljanka. Delčki usode, ki tvorijo celoto. Misel, dejanje, utrinek, obžalovanje, hrepenenje, jeza, upanje, sreča.

Življenje.

Prvi vdih in poslednji izdih, zaključena celota, zaključeno dejanje umetnine. Padci in vzponi, učenje, napake in odgovori.

Največji čudež – rojstvo in hkrati smrt. Zaključen krog. Smo na svetu vsi le zaradi naloge, da uspemo, se učimo in občudujemo? Je vse že vnaprej določeno?

Spomini - on! Tih, v ozadju, sramežljiv, na videz nedotakljiv, a v določenih trenutkih samo njen.

Prinašal ji je bolečino in radost, smeh in solze. Prinašal je življenje. Dajal smisel trenutku, povzročil misel.

Ukraden trenutek, kot prvi let orla, ki odkriva neznane vrhove in zanj neodkrite planote. Le lebdi nad pokrajino in jo občuduje. Nato krožno zaključi raziskovanje in se vrne nazaj, v znane vrhove gora, hkrati pa hrepeni po neodkritih daljavah. In prav takšni so bili njuni trenutki. Neponovljivi, neprecenljivi in kar je bistvo, so njeni, samo njeni utrinki življenja.

Sanje. Kaj je resnica in kaj domišljija? Čas, neskončen, neminljiv. Saj trenutek je večnost in večnost je drobec ujet v mavrični svetlobi.

Zopet čustva. Globina deroče reke, polne pasti, a vendar ta reka ostaja mirna. Vsaka reka ujeta v strugo teče svojo pot. Kot naše življenje.

Jutranjo meglico, prvi žarek, ki obsije hrib, smeh ptic, spremenimo v breme, v vsakdan, ki je za nas le podoben prejšnjemu. To želimo, pred strahom prevlada udobje, ki ga povzroča neznano.

Nekje v globini duše pa vemo, da si le - ta želi odkrivati, raziskovati. Ostajamo v svoji lastni senci, predamo svoj list življenja vetru, ki ga vrtinči. In obžalujemo.

Smo egoistična in sebična lupina, ki ne želi, da se njeno jedro, njen diamant sklesa in se prikaže v vsej svoji veličini in lepoti. In krivimo druge.

Zakaj? Mar ne znamo sprejeti trenutka?

Ne, ne znamo uživati v trenutku, ki nam je dan, temveč razmišljamo o tistem, ki je že preživet, ali o trenutku, ki ga še ni, in mogoče niti ne bo prišel.

Sklenemo še en krog življenja, krog trenutkov. Nato pa razmišljamo o njih kot o najdragocenejšem zakladu.

Vsaka duša je lahko vse tisto, kar hoče biti. Vsaka misel je vendar življenje.

Ljubezen, strast, ponižanje, globina in plitkost. Predanost, zavezanost in beg. Beg pred občutkom moči in nemoči, postavljeno na tehtnico.

Ko skrene s poti, duša joče, na ves glas, tiho v sebi.

Noč. Odgovor, danes, jutri ali včeraj? Ni pomembno, prišel bo kot zvezdni utrinek in pripravljena bo nanj."

Cashy ne obupuj, saj ni vse tako crno kot se zdi na prvi pogled! Glavo gor, bos zmogel in videl bos da tudi smeh, veselje ipd. ni zlagano... Ne padaj globlje, kajti jaz zaupam vate in vem, da bos zmogel in se bos postavil na noge! Ko sem bila najbolj na tleh, so mi govorili tisto kar te ne ubije, te naredi mocnejsega. In s tem se jaz popolnoma strinjam, uspelo je meni in vem da bo tudi tebi! Res pa je, da se nisem prisla do zakljucka kaj mi pomaga to, da sem po tem duhovno zrasla?! Samo vem, da je tako moglo biti, in tudi pri tebi je tako!!!

Drzi se! :palec:

cashy dokler bos cakov bolsi jutri ga ne bo! mal se ozri okol.. zacni zivet, da ti ne bo zivlene uslo. pa nehi se smilt sam seb! obuhseusmil bo ze prsla taprava baba pa te obdelala tko kt se zanjo spodob! sploh pa mal pomisl zakaj si sploh zamorjen. po moje za brez veze. js sm biv tud tak (nekocdavnojetega x:o)x ) pa sm pol ugotovu ma za koj kurac. ce sm biv za brez veze slabe vole, bom pa se za brez veze dobre x;)x sm mev ene probleme s svojo samopodobo. pol sm pa pogruntu, da sm cist navadn lolek pa da tud loleki morjo bit. pa ne mors, da verjames ampak kt jebiveter se prov dobr pocutm. nismo usi tanajtabolsi. sam ves kaku pravjo tici iste sorte skup tisijo-->hocm povedat a za ene tanajtabulsi za druge pa cist navadni..

ej mej se rd sej nimas vec tistih 17 let..

pa lp

Ja pa dejte mi mir no a morm res sam delat?! Jest ne morm vec!!!! A me lahko saj vidva razumeta pi*** no?! Nej gre nekam vse..... :xx!:

kok si vsi neki želite ljubezni in biti ljubljeni, pa sej ne rabš met fanta oz. punce, pa tok mladi ste še, pismo "get a life", pejte mal po svetu, privoščite si avanturo, spoznajte širši krog ljudi... ne pa se sam neki cmerat okrog tipov in žensk.. ko ene limone ste vsi skupi... x:o)x bo že pršla lubezen, ni pa treba skos neki hrepenet in jokat... x:)x
honor and respect

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...