cashy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Selene, krasno razmišljanje Vendar je tvoja oseba imela spomine, lepe spomine "nanj" in na skupne trenutke. takrat veš, da ko enkrat to doživiš, lahko še kdaj. Veš, da je to možno doživljati, ker si to že doživljala.Sam nimam nobenih spominov, sem kot, da sem se rodil pred sekundo. Zakaj? Ker sem vse pozabil...želel sem pozabiti, ničesar ni vredno spomina, je sama praznina, samo razočaranje...en velik nič. Koščki sestavljanke samega obupa, neuresničenih sanj in želja, nobene kosa sreče, upanja in ljubezni. Ne moreš verjeti, da to sploh lahko obstaja. Liu, hvala za izkazano zaupanje. Tepem se sam s seboj, ali se prepustiti toku, da me nese, kamor me more, ali naj se borim naprej. ko ne vem, kaj je prava odločitev...tok me lahko vrti na mestu, borba me lahko samo oddaljuje od želenih ciljev...bolj ko se prizadevaš za cilj, bolj se oddalji. Take so dosedanje izkušnje. In Nols, lolek sem tako ali tako že celo življenje Bit pa lolek dobre volje ni ravno lahko, če nimaš vira, iz katerega bi črpal dobro voljo sm se mogu mal nad sabo zamislit...ker je cimr na istem ko jest...sam pismo, je njemu vseen..glavn, da ma svoj komp, bicikl pa fotoaparat...včasih mal pojamra, kolk bi blo dobr kako punco imet, pa da ga ne smem prehtet( ker je celo malo starejši od mene)...naredi pa tud še manj kot jaz, da bi kako dobu...zadnja 4 leta dvomim, da je sploh kako novo punco spoznal, kaj šele, da bi si kako našel...sam sem jih spoznal več kot 100 ali celo nekaj 100, nekaj takih, s katerimi bi z veseljem poglobil odnose, pa so kot po naključju vse "zasedene" in s tem naj bo človek zadovoljen? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 sm mev ene probleme s svojo samopodobo. pol sm pa pogruntu, da sm cist navadn lolek pa da tud loleki morjo bit. hmmm tako kot se sam vidiš, tako te tudi drugi vidijo! če se imaš za loleka si lolek in sam si si kriv! honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 a dej nehi.. sam jambr te je! tko kt seal prav! se cist strinjam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Joj, cashy! A si invalid? Slep? Gluh? Lačen? Žejen? Na smrtni postli? NE! Polhn stvari maš, katere jemleš samoumevno! Vem , kako se počutiš, ampak iz izkušenj ti povem, da ko boš začel uživat v svoji koži in se ti bo ''jebalo'' (pardon izrazu) za vse, bo življenje počasi postalo tako, kot si ga želiš. Če boš pa nestrpno mencal na mestu in se spraševal:''Zakaj jaz?'', ne bo pa nič boljše. Ful velik vpliva majo naše misli na naše žiovljenje...in tvoje ti prav nič ne pomagajo. Že to, kolk ljudi ti proba pomagat tukaj, zdej, bi ti lohk neki pomenlo. Vidiš, da ljudem ni vseeno zate? Ampak sawm morš spremenit to, kar te moti...ti krojiš svoje življenje, ne jaz, ne Selene, ne noben drug. Zdej se pa odloč...a bo fajn al se bomo smilili samemu sebi? NE!Move on. Selene! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 hmmm tako kot se sam vidiš, tako te tudi drugi vidijo! če se imaš za loleka si lolek in sam si si kriv! ves sej se zmer najde se en bolek tko, da je prov kul. pol pa pride se una spela na obisk pa se lolamo, bolamo pa spelamo.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Cashy ne sikiri se! univerzum deluje sm 100%, da te nekje čaka tvoja sorodna duša! pa en dobronamerni nasvet! to energijo, ki jo zej vlagaš oz. zapravljaš v iskanju ljubezni oz. punce, raje vloži v knjige oz. znanje, ker znanje ne pride samo od sebe, ljubezen pa lp honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Pikica http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Ja pa dejte mi mir no a morm res sam delat?! Jest ne morm vec!!!! A me lahko saj vidva razumeta pi*** no?! Nej gre nekam vse..... :xx!:Ej ne sekiri se! Sj veš, ob 20.30... na običajnem mestu... heheheh to bo fešta!!! Pikica http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gifSe pridružujem ploskanju! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Tenkju Michelle in tinal....nism vedla, da sm TOK dobr napisala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Tenkju Michelle in tinal....nism vedla, da sm TOK dobr napisala. ..sej nisi... onidve se šuntata... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ..sej nisi... onidve se šuntata... A ti batine iščeš??? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 A ti batine iščeš??? .... sm mu že jest dons grozila, pa je šlo skoz eno uho not, čez druzga pa vn... sej veš, tko je to pr tipih, k so brez možgsnov...gre vse še hitrj čez! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 A ti batine iščeš??? ...zanimivo vprasanje... odvisno od koga in kako... razjasni se!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ...zanimivo vprasanje... odvisno od koga in kako... razjasni se!! Od mene! Kako? ... bi se dal tud kej zment! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 .... sm mu že jest dons grozila, pa je šlo skoz eno uho not, čez druzga pa vn... sej veš, tko je to pr tipih, k so brez možgsnov...gre vse še hitrj čez! KWA???, KWA???...BL POCAS... NC NE STEKAM... Od mene! Kako? ... bi se dal tud kej zment! ... rajsi ud ene tvoje prjatlce... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 hvala vsem :src:se že dost boljš počutim. vsake toliko me depresija prime ob kakih neljubih dejanjih meni ljubih oseb...sem se pa za sintič spravu, pa 2 ure drkov 16 taktov enga komada, pa sem se k seb spravu čeprou se je fajn smilt samemu sebi, hihi ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 CASHY!!! jutri te vabim, da prideš v rock bar na bledu, kjer bo študenski žur, pa ti oblubm, da boš spoznal fajn punce honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 sliši se kot Socializacija bika (mene) ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 sliši se kot Socializacija bika (mene) dej ne jamri, ti sam prid, da se spoznamo pa mal nalijemo, pa kašno lušno boš spoznal honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ja, mogoče pa še res pridem...sam nalil se ga ne bom, ker z alkoholom nisva ravno prijatelja ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 sej js tud nism z alkoholm prjatu, sam vseen se mava včash mal rada(v mejah normale) honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 sovražnika je treba uničit ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 hehe midva z alkoholom se še pogledava ne še nikdar v lifeu, in upam, da bo tko tud ostal ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 dolgčas a teb misti? a se greš mal z mano igračkat? honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 maš prou ja js sm čist razigran a bova žogala? honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts