seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ping pong raje? oralni? honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 hehe. men pa ze pr dvejsetih pivski vampek raste.. sam js pravm mojim kolegom:"drste se, vas bom ze se spet na svetl spravu." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 tazadn smajli nakazuje zelo odprta usta, pripravljena na ... honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 no, men se alkohol ni nikol zdel posebej zabavn, sploh pa ne ludje, k so ga imel precej pod kapo ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ne vem, če sm kermu v lifeu reku, da je zloben, ni važn, kaj mi je reku...tko da kr brez strahu izlij svoje mišljenje na papir hehe. men pa ze pr dvejsetih pivski vampek raste.. sam js pravm mojim kolegom:"drste se, vas bom ze se spet na svetl spravu." nč zato, ta prav arbeiter mora imet orodje pod streho ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 a ves, sej to prov pali.. te tko poboza po trebusku pa prav:"ah ti moj medo." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 kok si ti pocukran, Nols ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 a, mal pa mors bit baje majo to rade no pa sej bi lagov, ce bi reku, da men ne pasejo jagode pa cokolada Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 težko je verjeti v nekaj, česar ne poznaš, kar nikoli nisi imel možnosti doživeti. o čem ti to? DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Jst sm tuki čist z Mystico in ostalimi pa ne da bi bla zlobna al kej Sicer res z mačkom PO nisva prjatla ampak, občasno s kakim vinčkom pa pirčkom al pa kako drugo bolj "babjo" alkoholno pijačo pa ja! Vse če je za dober namen IN v mejah normale! Sploh pa ne drži tisto, da zdj pa če piješ boš pa pijan, aleluja - če nikol nisi probal ne veš x!x samo če pa srkneš en 0.3 za pogum, tekilco al pa eno pivce da si odžejaš kt taprav dec, mislm sploh ne veš kolk bejbe na to padajo Ne pa mislm, čaj...še dobr da po 10. uri zvečer ugasnejo vse avtomate za toplo pijačo, ej to so se noro spomnil ne moreš na žuru pit čaj al pa kofetek, ajde kofetek lahk ampak šele zjutri predn se domov odpraviš Tak da Seal, Nols kr povejta da lahk po enem pivu še zmeri voziš al pa še bolje, si vzameš taksi domov pa lahk spiješ tri Aja aja pa še ena pametna od moje mami na vrata ti ne bo kr sama pršla punca mislim 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ...cashy... ja pol pa nic cudnga, da tolk jamras... sem pa ke(tko vsaj 1X na 14-dni) se ga pa res moras malo nacukat... to sploh ne mores verjet kok pase... ventili se odprejo, dusa se sklistira, nakopicen gnev gre ven... rula!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Jst sm pa strogo proti alkoholu! To bi mogl prepovedat! Banda hudičeva! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ja js se ne smem(sm se mladi voznik) sm pa ze se preden sem mev izpit u rokah ze letu s ceste.. na sreco sam na en travnik. pa ni bil sam en al pa trije. pa tud moj avto ni biv ufff. dobr, da mam js tako sreco! sm pa dobu eno klofuto pol od lastnika. sam sem si cist zasluzu. sam brez zlobnga nasmeska, ko sem vidu kok je prjatu napov v soku pa da avtu nc ni pa tud nism mogu sam od takrt pijan za volan bl ne. je bla dobra sola. ne recem ksn percek to ni nc..cashy drgac pa.. ko te bom srecov bova pa sla enga na zob vrst! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Spoštovana Olga, spoštovani Bern ne mislim se javno obračunavati, ker nista toliko, da bi mi osebno povedala stvari v obraz, zakaj se je zaključilo sodelovanj - pa nič (to šele danes razberem). Poslal sem samo dva OS in nič več. Nisem oseba, ki se bom prepucal javno, kdo pa koga zbada in kdo ne zbada, tudi o tem nebi. V temi mavrična sobota sem se vama zahvalil (kako pa sva zaključila pa veva samo midva). Potrebovala sta me oba in sta me tudi klicala, ko sem bil za vaju aktualen, sedaj pa me ne več - a ni to fino. Seveda pa sem se tudi jaz učil in zoril, ko pa sem dozorel, pa so se poti končale Glede brezplačnih stojnic na mavričnih sobotah pa samo to, saj sem za vaju pisal in sprva sem imel celo stran odgovorov, potem dnevni horoskop in temu se je pridružil s klasičen po dekadah. poleg tega pa še individualna vprašanja od vaju obeh, konzulacijske karte... Zakaj pa sploh brezplačna stolnica? Zato ker sem štiri mavrične sobote odgovarjal brezplačno prišlo je do 70 ljudi in to sta mi dala v znak zahvala. Če pa vama ni bilo prav, ali če ne bi prav vam gospa Olga, zakaj pa mi niste povedali, pa bi se zmenila ob kavi. Pa saj sem vaju povabil in ni bilo časa. Sami ste se javili za plačevanja honorarja in hvala vam.Ne vem pa zakaj, ko se neko sodelovanja konča so potrebne grožnje in se človek gre še mučenika, kaj vse sta mi dala, jaz pa sem vama nehvaležen mulc (Poglejte si temo mavrična sobota). Na mavričnih sobotah je padel kakšen tolarček v žep, so pa bile mavrične ko ni bilo niti za sendvič in avtobus. Toda ko človek vztraja se povrne. Upam, da se zavedata da sem dandanes veliko bolj napredoval v znanju. Kot takrat ko smo začeli sodelovati. Človek pa z leti odraste, sama sta imela veliko povedati čez astrološko sceno in nekdo bo moral prekiniti ta vzorec. Da pa nekomu groziš pa nima smisla in se potem delaš lepega. Očitno je z astrološko sceno nekaj narobe, saj se nobena zadeva ne ohrani. Naj pa še enkrat poudarim: Hvaležen sem vama za vse, za spoznanje dobrega in slabega. Za vse, kar sta me naučila in prosim, da me pustita na miru in rajši moč in energijo porabita za ustavljanje vajine revije Karme plus. Glede klicev pa s tem nimam nič, prav gotovo pa če si dober te kdo pogreša, pa saj sem lepo napisal ljudem, da naj me bodo žalostni, ampak da naj vedo, da se vse konča. Za zaključek pa povem, res je sem mlad, ampak sem dosegel veliko (morda z vajino pomočjo, prepričan pa sem, da s svojim znanjem), veliko spoznal in nikoli nikogar ne žalim, vedno sem zagovarjal tezo, da pride tudi čas odhoda in da je to normalno, seveda pa so načini različni in prav je tako. Veste so pa še nepojasnjene stvari, pa bo prišel čas, da se bodo razjasnile. Ali pa bodo tonile v pozabo kot moj prispevek v oddaji24 ur (POP IN) P.s.: končno Olga pa imate svoj nick na forumu...Srečno! Živjo, šele danes sem,pač malo več časa,našla tele poste. Tadej podpiram te,v vsem,100 % Prepričana sem,da si že sam ugotovil,da so ljudje,ki stagnirajo v svojem razvoju in tisti drugi,ki se žele razvijati dalje. Slednji žele osvoboditi sebe,svojega duha in svojo dušo vseh,manj pomembnih, bremen in ji odpreti pot za nadaljni razvoj. Premlad si,da bi capljal na mestu in čakal,da te nekdo vodi. Našel si(ali boš) novega učitelja,ki te bo vodil skozi Življenje in prepričana sem,da tudi naslednji,ne bo zadnji.Tebe čaka svetla prihodnost.Drži se začrtane poti.Ne potrebuješ hojice ali kaj drugega ...na pravi poti si že dlje časa samo,da se je vse skupaj ,moralo,realizirati na malce bolj boleč način. Verjetno je Pluton tudi naredil svoje(eh ne morem mimo tega )Uživaj v vsaki sekundi tistega kar ti je dano in ne spreglej smerokazov. Srečno! http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Jst sm pa strogo proti alkoholu! To bi mogl prepovedat! Banda hudičeva! ...ja, ja... iz izkusenj se ucimo (beri: baba pjana, rit prodana!) You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ...ja, ja... iz izkusenj se ucimo (beri: baba pjana, rit prodana!) Ne po seb sklepat, pičkica. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Ne po seb sklepat, pičkica. ...kaj pa Franci, pa veselica v Kungoti ??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Hvala vsem, za lepe besede, pomoč in podporo. Še naprej se bom trudil, razvijal in delal z ljubeznijo. Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ...kaj pa Franci, pa veselica v Kungoti ??? pa gozdni Joža Ah, kje sta že ta dva. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Hvala vsem, za lepe besede, pomoč in podporo. Še naprej se bom trudil, razvijal in delal z ljubeznijo. http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ne gre samo za to, da ne maram pijanosti, tud okus alkoholnih pijač mi je tako piva, kot vina, kot medice itd. sem pa mnenja, da se da tudi drugače sprostit, kot edino z alkoholom. Ni samo alkohol tisti, ki odpravlja zavore. Pri meni je to predvsem glasba, ki mi tisti trenutek paše Pa tud ni mi razlog, da bi pil zato, ker pijejo vsi, pa čeprav je to ena od manifestacij pripadnosti neki družbi. Če mi ne sede, mi pač ne sede... joj, sm skori pozabu, hvala vam za vse poste in nasvete, katere sem lahko tud en malo uporabil za jutrišni govor, glede uživanja življenja zlati ste ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ne gre samo za to, da ne maram pijanosti, tud okus alkoholnih pijač mi je tako piva, kot vina, kot medice itd. sem pa mnenja, da se da tudi drugače sprostit, kot edino z alkoholom. Ni samo alkohol tisti, ki odpravlja zavore. Pri meni je to predvsem glasba, ki mi tisti trenutek paše Pa tud ni mi razlog, da bi pil zato, ker pijejo vsi, pa čeprav je to ena od manifestacij pripadnosti neki družbi. Če mi ne sede, mi pač ne sede...ja, seveda, enim ljudem ne sede okus alkoholnih pijač, jih nekaj poznam celo..seveda se da tud drugače sprostit, sam sej ni to edini razlog, da ga folk pije..žur je rečmo boljši razlog..če pa je še taprava muska zravn je pa tok bolš...saj ti ni treba pit zato, ker ga ostali pijejo, upam le, da si v taki družbi kjer noben ne pije..me pa zanima kako žuraš, ko/če žuraš? DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Če je muzka dobra in dost naglas, tud pijače ni treba. Jaz sem bil včasih tavelk pijanc ampak nekega prekozlanega dne sem si rekel, da je bilo zadnjič! In res, že več kot pol leta nisem spil naenkrat več kot en glaž na dan, pa še to strogo samo domače vino. Fotr-vinogradnik se mi pa smeje, prav tako vsi ostali. Jaz se jim pa smejem nazaj. Nisem pa še tako odprt kot nekateri, ki jih muzka tako dvigne, da so total odštekani kot bi bili nažgani, pa sploh niso. Tako daleč še nisem, bo treba stare blokade prepucat. Drugače pa muzkontarji tukaj gor, povejte, kaj vam je v večji užitek - poslušat/žurat ob muzki ali špilat in delat žur? Meni je vsekakor tisto drugo bolj všeč (mam tudi jaz hitre prste, ne da bi se hvalil). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Cashy, če ti ni do alkohola, ni nč narobe...tud brez se da živet! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Medica Pase mi enkrat na leto, ko greva s prijateljico pozimi v staro Lj tam okoli stantov in si privosciva eno To sezono ne bo nic drugace sem pa mnenja, da se da tudi drugače sprostit, kot edino z alkoholom.To je res. Ceprav ko ga imam jaz v sebi, se prevec "sprostim"...to je pa reeeeeeeeeeeedko Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts