Skoči na vsebino

bi kdo rad komu kaj povedal in si izpraznil dušo?

Carol

Recommended Posts

• Komentarji 3,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

CAAAASHY!!!! kwa pol ? a boš dones kej naliu al ne??? js bom x:o)x

...sej ce tega nece, naj pa sintesajzer s sabo prnese za sprostitev... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

...sej ce tega nece, naj pa sintesajzer s sabo prnese za sprostitev... x:Dx x;)x

lol x:Dx ej resno CASHY!!! plačam vse, ti sam spij kej konkretnega (viski) pa sprost se, pa tud žensko bomo zrihtal, da ti ga mal v roke vzame x:Dx x:o)x x;)x

honor and respect

:xx!: dvojni Seal Samson sta odlična načitana teoretika, nikar jih ne poslušaj Cashy x;)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

mater mojim šefom.se niso mogl zjasnt pa mi sporočit,da sm v kontroli,ne, sm mogla od folka zvedet,k so že odhajal eni in mi povejo,da sm js kao šefica pa če loh grejo?!

sj se fajn sliš,ja, če bi mi kdo kej razložu,nesosobneži eni.

pa niti prosila nism za to,sj je dost unih k se rinji pa slinjo, kje so mene najdl

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

x:Dx sej, ne zastopim, tok različnega alkohola na policah oštarij pa trgovin,

doma pa na litre dobrega domačega šnopsa x:o)x x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

..ma kaxn pir, kaxn breezer-prodane duse... liter janzevca pa je!! x^x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ja, dans pridem v rock bar x:Dx

sam vozim, in ne spijem niti kapljice alkohola :vragec:

in tud tako ne bi...ko se znam sprostit tud brez alkota...tolk zategnen pa spet nism, če je fajna družba in muzka...tko, da seal, izkaži se x;)x

aja, pa velik raj igram, kot plešem, to itak...ko igrat znam, plesat pa ne ravn x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

težko te bo za rokav pocukat, ko imaš tako oprijetega okrog nabildanega bicepsa x:Dx

se bova pa videla...najvišji in najbolj suh sem jaz...pa trezen x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

...k so nas pjane cvetke okol vozil... :inocent:

a tak zlodej de si ti???Pa tko krotka zgledas... x;)x x:Dx x:Dx

Frank Zappa

:OoO: zlata ptička :fiju:

prva rdeca v licka...

hehja no bom se mal on topic... vse je v k.... prejle sem se s kitaro v nos udaru na glavi imam eno busko ki sem jo pridobil neznano kje... hja hudica... life je nevaren grem kr spat da se mi ne bo se kaj zgodilo danes.... :xx!:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...