seal 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 CAAAASHY!!!! kwa pol ? a boš dones kej naliu al ne??? js bom honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ROCK BAR ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 CAAAASHY!!!! kwa pol ? a boš dones kej naliu al ne??? js bom ...sej ce tega nece, naj pa sintesajzer s sabo prnese za sprostitev... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ...sej ce tega nece, naj pa sintesajzer s sabo prnese za sprostitev... lol ej resno CASHY!!! plačam vse, ti sam spij kej konkretnega (viski) pa sprost se, pa tud žensko bomo zrihtal, da ti ga mal v roke vzame honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 :xx!: dvojni Seal Samson sta odlična načitana teoretika, nikar jih ne poslušaj Cashy ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ROCK BAR ti si kot senca, sad te ima, sad te nema, nič ti ne uide, you know everything honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 mater mojim šefom.se niso mogl zjasnt pa mi sporočit,da sm v kontroli,ne, sm mogla od folka zvedet,k so že odhajal eni in mi povejo,da sm js kao šefica pa če loh grejo?!sj se fajn sliš,ja, če bi mi kdo kej razložu,nesosobneži eni.pa niti prosila nism za to,sj je dost unih k se rinji pa slinjo, kje so mene najdl Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 vsi neki fancy, js sm zadovoln z navadnim pivom iz piksne honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 sej, ne zastopim, tok različnega alkohola na policah oštarij pa trgovin, doma pa na litre dobrega domačega šnopsa ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ti ko si s kmetov jap, pa kmetice so tud fajne honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ..ma kaxn pir, kaxn breezer-prodane duse... liter janzevca pa je!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 pejsmu js pa razmišlam neki o cvičku dones honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ja, dans pridem v rock bar sam vozim, in ne spijem niti kapljice alkohola in tud tako ne bi...ko se znam sprostit tud brez alkota...tolk zategnen pa spet nism, če je fajna družba in muzka...tko, da seal, izkaži se aja, pa velik raj igram, kot plešem, to itak...ko igrat znam, plesat pa ne ravn ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 potem se pa vidmo, ti kr za rokav pocuki al pa mi dej plesko honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Kolegi so šli pa v Troho dons. A bo helov vin na Bledu? Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Kolegi so šli pa v Troho dons. A bo helov vin na Bledu? troha? tm so srednješolci 16 let stare češplce, to me ne zanima več honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 to pa ne...smo vsi 25+ Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 to pa ne...smo vsi 25+ no ja, boste vsaj v manjšini honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 težko te bo za rokav pocukat, ko imaš tako oprijetega okrog nabildanega bicepsa se bova pa videla...najvišji in najbolj suh sem jaz...pa trezen ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 no ja, boste vsaj v manjšini Pijani 16 letniki ali pa pijani 20 letniki...se mi zdi, da ni bistvene razlike Cashy Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ...k so nas pjane cvetke okol vozil... a tak zlodej de si ti???Pa tko krotka zgledas... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 zlata ptička Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 pa daj spij dva deci jebo te čačak LOL DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Ali ti je muca jezik snedla? Ne vem kaj si večji, pizdun ali pizdek? Isto sranje, drugo pakovanje! See you latter aligator! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 zlata ptička prva rdeca v licka... hehja no bom se mal on topic... vse je v k.... prejle sem se s kitaro v nos udaru na glavi imam eno busko ki sem jo pridobil neznano kje... hja hudica... life je nevaren grem kr spat da se mi ne bo se kaj zgodilo danes.... :xx!: Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts