Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Bi, ja, pa itak nima smisla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Bi, ja, pa itak nima smisla. ...mas prav-7 cokoladk na1X je pa res malo mim... ...nikar tako crnogledo, punca!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 jao, El Nino, a maš samomorilska nagnenja? sem včeraj začel razmišljati, da bi kupil kitaro, sam če je tolk zlobna, da te po nosu tolče, je raje ne bom In Seal, jest tebe včeri nism nikjer vidu. ne vem zakaj ne, a zato, ker te ni bilo tisti čas, ko sem bil jaz tam, al zato, ker je bilo tolk cigaretnega dima, da nisem nosu pred sabo videl. ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 za niko v petek iz orta pa za katjo v soboto iz orta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 za niko v petek iz orta pa za katjo v soboto iz orta Boš zdej večkrat v Lj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Boš zdej večkrat v Lj. pol si moram kupit beležko, kr mi že spomin peša ;D ?? a si bla ti tud al kaj? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ?? a si bla ti tud al kaj? ..sej ona je Nika.. You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 pol si moram kupit beležko, kr mi že spomin peša ;D Itak sm jst tvoja tajnica, pa ti bom vodila beležke za vse bejbe. Za kaj pa so prjatli! Samson, dobra! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 aja no ne vem kak ji je ime pika a to boš mi evidenco vodla za džabe? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 aja no ne vem kak ji je ime pika a to boš mi evidenco vodla za džabe? Nč za đabe...tok dobra prjatla pa spet nisva! Za eno pijačko, zmer, k prideš! Se prav, tega nom nikol dožvela. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 jao, El Nino, a maš samomorilska nagnenja? sem včeraj začel razmišljati, da bi kupil kitaro, sam če je tolk zlobna, da te po nosu tolče, je raje ne bom In Seal, jest tebe včeri nism nikjer vidu. ne vem zakaj ne, a zato, ker te ni bilo tisti čas, ko sem bil jaz tam, al zato, ker je bilo tolk cigaretnega dima, da nisem nosu pred sabo videl. Najbrž je koma nažgan pod eno mizo ležal Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Nč za đabe...tok dobra prjatla pa spet nisva! Za eno pijačko, zmer, k prideš! Se prav, tega nom nikol dožvela. kaj nikol, če pa se fine pa ne hodite na določene place Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 kaj nikol, če pa se fine pa ne hodite na določene place V rit pejt...sploh se nom o tem kregala s tabo, krona pijana. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 In Seal, jest tebe včeri nism nikjer vidu. ne vem zakaj ne, a zato, ker te ni bilo tisti čas, ko sem bil jaz tam, al zato, ker je bilo tolk cigaretnega dima, da nisem nosu pred sabo videl. ja js sm tud gledu, če te bom kje zagledu, sam je blo res miljavžnt folka, tko da v tisti gneči... ammm sm pa bil več al manj v zadnjem delu lokala pri drugem šanku, ampak ne za šankom snet sm biu pa tud tko no... sm mogu borovničke pit... dones je težk dan honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Sm hotla sam povedat, da je Samson prov fejst šlogar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Aja, kva pa je predvidu sošolc? Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 skor same lepe stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 No pol je pa pridkan Jaz moram tud k kšni šlogarci... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Nekdo je rekel Orto bar a gremo na Guštija in Pol(j)ono enkrat dičembra Potem pa še na kuhan vin ali pa medico v staro Ljubljano Hja pa....kok ste eni zategli :xx!: Breezer, Cruiser, juice-vodka....pa to je vse kt sokec!!! Kak slab okus neki In sploh, 1x v življenju mi je blo slabo za umret po pijači, nisem školjke objemala ampak sem si rekla da zmeraj samo do meje kjer se mi zdi da je še kul in vse sproti ven spravit s plesom itd!Ne vidim slabega v pijači, če je ta OBČASNO in v MEJAH NORMALE! Z glavo na zabavo pa tut, sej je kul ok ampak, jst če bi imela problem tipa dobit ker bi pač mislila da sem preveč zadržana al kaj vem ...al pa da bi sam enega hotla ponucat za kak večer (mislim preteklik ane da ne bo pomote ) potem bi ruknila kak Breezer ali pa Bambus, tut dva pa še nikoli...tut po treh nisem bla pijana Tako da ne nismo kroniki tisti ki alkohol pijemo, samo eni ga ZNAMO pit x!x x!x x!x 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Ja, lohk gremo na guštija in Polono. Eh, jst tud nism pijanka...jst že 1 bandidos čutm, po 3 sm pa lepo nasekana...tko da tud ne pijem dost...men opijača ni pogoj, da se znam zabavat. Enim pač je, ker se šele takrat znajo sprostit...men paše pit samo v primeru, da je družba ta prava. Tko, zdej me pa spluvite. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 No meni recimo dostikrat paše alkoholno pijačo pit zato ker mi pač paše okus tiste pijače in potem mi je - ker se mi je fullkrat že to zgodilo - čisto mimo, če sem v družbi, kjer pač ljudje ne pijejo alkohola in me vsi grdo gledajo, očitajoče al pa slučajno v smislu...a kr alkohol boš pila In mi je bad čisto po pravici povedan, se počutim kot da sem pijanka samo zato ker mi paše nekaj alkoholnega Zabavat se znam seveda tut brez alkohola, to je tko čista neumnost če se nebi znala, ampak hočem povedat da ko sem bla mlajša sem imela dosti več problemov se odpret ljudem pa bit mal "drzna" in potem smo enkrat pač pil vinček in sem se mal bolj sprostila, upala kej povedat bolj štosnega itd in sem vidla da sem lahko vbistvu jst taka kot sem brez da bi me bremzalo nekaj non stop od zadi...ej ne smeš to, bogved kako bo to izpadlo itd! In tut bolj čvekasta sem kar mi po pravici povedano paše ker včasih pač ne najdem takoj kontakta s kom pa mi tista kapljica alkohola ravno takne pravi gumbek da me mal "odtegne" in lažje komuniciram z nekom s katerim mogoče niti nimava tolk skupnega da bi debata kar naravno tekla In tretja stvar je ta, da vbistvu obožujem pit vino ob jedeh, kadar jem kaj takega kjer res tekne vino zraven je...mislim temu jst ne rečem pitje alkohola ampak preprosto uživanje v kulinariki. Dostikrat ga tut mal zlijemo v kako omakco ali na kako drugo jed ko se kuha, zato mi je pač dober njegov okus - naj bo to pri mizi ali pa zunaj No dejmo potem enkrat v Orta 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...men paše pit samo v primeru, da je družba ta prava. ...men tut, vsaj jaz in se neki s kontroliranim poreklom... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 tele ice-i pa tole je bl sam umes za streznitev.. drgac je pa se zmer najbol(k zacnes ze prevec skilast gledat) za pov urce na vodo presaltat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Ja, lohk gremo na guštija in Polono....jest bi sou sam na Polono... ..sm jo zadnc na Katarini videl... mater je fajn baba!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Zafrknila sowwy! Gušti in Polona - Orto bar - 4. november 2005 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts