seal 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Zafrknila sowwy! Gušti in Polona - Orto bar - 4. november 2005 ej petra, dej ti si bol taka organizatorsko razpoložena bejba , dej organiziri kako LNF srečanje honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ej petra, dej ti si bol taka organizatorsko razpoložena bejba , dej organiziri kako LNF srečanje ...sej mas zur scorpij nasledn ponedeljk... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...sej mas zur scorpij nasledn ponedeljk... ja kaj to men pomaga, če pa nism NE ženska, NE scorpij, pa še ni me takrat honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ja kaj to men pomaga, če pa nism NE ženska, NE scorpij, pa še ni me takrat ...ekh, ne bod no tko malenkosten pa se namali tam... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 a gremo mi trije eno pivsko srečanje organizirat? honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 kwa je misti, a se ponujaš? honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 sva že dve DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...ekh, najprej si zrihtite prevoz za zelodc pumpat... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...še cashyja je treba povabit... ... to bo pijanka, to nau matineja... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 cashy bo prevoz!! DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 eh dej dej ... to je tiste, ki ne znajo pit. ja, za babe, ja!!! -----mene sam skrbi ce je cashy glede na svoj nizek prag tolerance C2H5OH sploh sposoben ostat trezen v avtomobilu polnm hlapov??Bi blo dobr ce bi do zura vsak dan par rum kokosov pojedu, da dobi mal na toleranci... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 midva bi se še dobr razumela ..mrbit pa res... kozorogi so najbl v redu ko so pijani... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 jaz sem uredu tudi trezna ce to rece tvoja mami, to se ne pomeni da je to res!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 mene sam skrbi ce je cashy glede na svoj nizek prag tolerance C2H5OH sploh sposoben ostat trezen v avtomobilu polnm hlapov??Bi blo dobr ce bi do zura vsak dan par rum kokosov pojedu, da dobi mal na toleranci... joj, hahaha DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ni blema, vam plinske maske naštepam na gobce, pa bo vse v redu ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ni blema, vam plinske maske naštepam na gobce, pa bo vse v redu ...kaxn kozorog pa si..nic racionalen...zakaj bi jih kupoval za vse pijane babe... kupis eno zase pa dihas filtriran zrak... zgleda-da-s5-samo-jest-tle-razmisljam! Sam jest se zmeri mislim, da bi blo vredn probat z rum kokosi... ker nkol ne ves kaj se lohk vse urajma... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 pri moji kilaži bi bila vrečka rum kokosov pod kapo že na alkometru prek 0.5 hehe...bi že denarnico na plan vlekel ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 zgleda-da-s5-samo-jest-tle-razmisljam! ja, ti si najboljši DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...kok mas pa kil??Zakaj pa noces jest? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...kok mas pa kil??Zakaj pa noces jest? Look who's talking! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ja, ti si najboljši ...in kaj je novega??? Look who's talking! ...kok bi te lahko zdele zajebu-ce bi lahko uporabu uno besedo na S, k ma 9 crk in se rima na orka... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 pri moji kilaži bi bila vrečka rum kokosov pod kapo že na alkometru prek 0.5 hehe...bi že denarnico na plan vlekel hej cashy pretiravat pa tud ni treba no!!! Sam tebe bi blo res treba se kej naucit joke!!! Sej to je ql, da niso vsi taki pijanci Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...kok bi te lahko zdele zajebu-ce bi lahko uporabu uno besedo na S, k ma 9 crk in se rima na orka... Sej veš, kaj te pol čaka. Enomesečni zapor ob kruhu in postani vodi! Deal je deal. Hudičev advokat! Kaj si pa vragu dušo prodal. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...a se ti zdi da sem res presuh??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts