Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 mene pa zanima ali vi radi full izstopate al se prilagajate okolici. Se oblačite kot drugi ali kot je vam všeč? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Ha, ha ... oblačim se tako kot zjutraj v naglici cunje skup zmečem Se malo hecam, ampak daleč od resnice pa ni. V bistvu se oblačim tako, da se jaz fajn počutim - tako, ne kompliciram ravno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene pa zanima ali vi radi full izstopate al se prilagajate okolici. Se oblačite kot drugi ali kot je vam všeč? alo!sm se spomno,.. si rato že metalec?? brrrhhhh.. stari nabavi si skupino >NAIL< orngshus.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2005 ne nisem še ratal metalc, bom pa ratral darker.Čakam da odidem študirat pol pa bom raztural Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene pa zanima ali vi radi full izstopate al se prilagajate okolici. Se oblačite kot drugi ali kot je vam všeč? zakaj bi moral bit v množici povprečnežev?? valda,da rad izstopam in počnem stvari,ki me veselijo,se oblačim tako kot mi paše in mi je všeč, pa me prav malo briga kaj si množica povprečnežev misli Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj bi moral bit v množici povprečnežev?? valda,da rad izstopam in počnem stvari,ki me veselijo,se oblačim tako kot mi paše in mi je všeč, pa me prav malo briga kaj si množica povprečnežev misli ql sam ti se oblačiš povprečno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Oblaciti se drugace, zato da izstopas od drugih ?Veckrat preberem ta stavek, bolj neumen se mi zdi. Naceloma me ne moti, ce se kdo oblaci se tako "cudno", ce se v tistih oblacilih pocuti dobro.Da se pa prav trudis, da se oblacis neobicajno smo zato, da si drugace oblecen..no ja. Drugacnost je v glavi. Ce sem povprecnes zato, ker imam speglano srajco na sebi me ne moti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj bi moral bit v množici povprečnežev?? valda,da rad izstopam in počnem stvari,ki me veselijo,se oblačim tako kot mi paše in mi je všeč, pa me prav malo briga kaj si množica povprečnežev misli mal kontradikcije klele zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 hecno, najprej sem hotla zacet takoj tapkat, da valjda da sem 'drugacna' , pol pa berem dalje... obleke in tko...Tu sem cist povprecna, nosim kavbojke al tko, v nicemer ne izstopam, a ko kam pridem, me vseeno pogosto gledajo kot deseto cudo...Ampak ne - na 1. pogled ne izstopam, sam me pa se opazi kao.To je morda mal... nasprotujoce si. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Jaz se mal neobičajen predvsem za službeno okolje .....sicer pa se mi zdi, da sem čist ok. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ql sam ti se oblačiš povprečno nevem, kaj je zate "povprečno" oblačenje Predvsem se oblačim tako, kot je meni všeč in ne drugim Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>nevem, kaj je zate "povprečno" oblačenje Predvsem se oblačim tako, kot je meni všeč in ne drugim Meni pa je zelo všeč tvoj stil oblačenja, še posebaj spodnji del, ko pride ritka do izraza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 hvala.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 men tud, sem hotla ze nekje omenit, ko sem se spomnila, da imas ti tud bolj tak sporten look pa tko - in ti pase nate, kar furas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>men tud, sem hotla ze nekje omenit, ko sem se spomnila, da imas ti tud bolj tak sporten look pa tko - in ti pase nate, kar furas. a to ti men? ja Hvala Marsa no sej, tebe sm pa itak že pohvalu glede stila oblačenja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene pa zanima ali vi radi full izstopate al se prilagajate okolici. Se oblačite kot drugi ali kot je vam všeč? Se mi zdi, da vsak po nečem odstopa ali izstopa od drugih! Pa ne glede na to, ali gre za stil oblačenja,način obnašanja,izbiro prijateljev,hobije ali pa mešanico vsega naštetega. Vsak je unikaten in edinstven na svoj način in vedno opažen od ljudi, ki imajo podobne poglede in nazore in ravno tako grajan od vseh tistih, ki imajo drugačne! Lepo je izstopati iz povprečja,če se znaš zliti z okolico ko je to potrebno. Tisti pa, ki izstopajo samo zaradi imidga,kmalu pristanejo daleč pod povprečjem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a to ti men? ja Hvala Marsa no sej, tebe sm pa itak že pohvalu glede stila oblačenja aja oprosti, sem kar tko brezosebno, v luft... v bistvu sem kao komentirala elektrin post, potem pa kar tebi zacela govort. ja tebi ja. ja, vem, hvala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Tisti pa, ki izstopajo samo zaradi imidga,kmalu pristanejo daleč pod povprečjem! se popolnoma strinjam , drugače povedano se meni zdijo taki ljudje tisti, ki se pretvarjajo("pretenderji") in se delajo nekaj kar niso.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 ja, tud jaz tko mislim...ne glede na modo, gor dol, vse... moras bit pac skladen s sabo in tako je tud pri imidzu pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, tud jaz tko mislim...ne glede na modo, gor dol, vse... moras bit pac skladen s sabo in tako je tud pri imidzu pac. maš prav, sam eni pa sploh nimamo(vsaj jaz,ga nimam) enega stalnega imidža, ampak se spremnija po počutju,razpoloženju,dnevu,letnem času...ma življenje je full lepo,ker je tako raznoliko zej sm pa že mal offroad,ane ane ? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 tole mi je pa mal cudno, Diana,... seal, saj jaz tud tko... saj si videl, lohk imam rutke pa po kavbojsk, lohk sem pa bolj sportna, no petk pa ne nosim, sam ne zato, ker mi ne bi pasale (na postavo, noge), pac pa na pojavo.Ce bi sam pri miru stala, ok, cist super, imam ozke gleznje in majhno nogo, glih prav, no (38.5), ampak preprosto nisem to jaz. Drugac imam pa lohk crno usnje... al pa crtaste infantilne imidze s copki.pa sem vse jaz, ja tko ja, kot se pac pocutis tedaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Ja, enako.. Vcasih pase minic, pa skornji s petko, vcasih vse v usnju, vcasih kavbojke pa navadna mikica, vcasih trenirka... cist odvisno od pocutja.. drugacna.. hmm.. ja, itak Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 vsak je unikat zase. Ekstravaganten istopajoč ..to ne.. oblačim se čist po počutju ...tko kot mi je všeč in se fino počutim. je pa res...včasih se pa moraš mal prilagodit družbenim normam. pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 ja, seveda, vseen je drugac, al delas s strankami, al delas v banki al trgovini, al si... bancni direktor, manadzer, al si umetnik, pevec, slikar... novinar... itd.Normalno.a znotraj vsega najdes pac svoj imidz, saj je vse zivo lohk kul, ce se kul nosi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sea 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Glede oblačenja, jah vsi se na nek način prilagajamo okolici v nekem splošnem pomenu.Drgač pa oblači se tko kt vs je že ful klele povedal-po počutju.Jz mislm, da stil oblačenja kaže neko človekovo osebnost, zato je dobr da razviješ en svoj stil, ne glede na modo.Sicer sm pa mnenja, da v Sloveniji je še zmer dost čudnih pogledov in tud predsodkov glede stila oblačenja.Če kšn na ulci res iztopa, se velik pogledov usmerja v to osebo. Zravn morjo pa seveda padat komentarji, k so na žalost večkrat negativni kot pozitivni - vsaj tko jz opažam. Jz osebno sm ful vesela, če vidm ljudi k izstopajo po svojem stilu oblačenja. V teji Lublan se vsi nekak po istem kopitu oblačjo, tko da je prou osvežilno vidt kšn odštekan imidž na ulci, pa nej bo to čisti punkič, kšn odštekan umetnik, darker oz. kakršnkol imidž že! Men je hudo vidt tak folk in z moje strani ne boste dobil negativnga komentarja. Be different, be yourself!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.