Skoči na vsebino

drugačnost

Behemoth

Recommended Posts

jaz sem pa vedno izstopala, zdaj pa ne. :vio:

Saj zdaj prakticno sploh ne mroes izstopat, ker je tolk drugacnosti, ker je vec 'dovoljenega', ker je prakticno lohk 'vse' moderno.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 60
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pri meni se je želja po izstopanju pojavila v 3. letniku in takrat sem to tudi začela početi. En miselni preskok se mi je zgodil. Začela sem misliti s svojo glavo (do takrat sem verjela, da so vsi ljudje dobri in pravični in da so taki še sploh učitelji - oni vse vedo x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx )

no ta drugačnost se je potencirala, bilo je veliko pripetljajev, ogenj v strehi doma x:Dx

ampak zdaj hočem povedati nekaj drugega, namreč zdaj ne čutim več potrebe po tem, da bi bila drugačna ali da bi izstopala, ker nekak vem, kdo in kaj sem in sem čist zadovoljna tako. V večini primerov. Morda se je to ponotranjilo. Kaj vem. Razmišljam. Je pa res to, da me ful jezi, da so ljudje OVCE, kar se mi je zadnjem mesecu spet potrdilo in me zelo zelo zelo potrlo... :C:

<{POST_SNAPBACK}>Pri meni se je želja po izstopanju pojavila v 3. letniku in takrat sem to tudi začela početi. En miselni preskok se mi je zgodil. Začela sem misliti s svojo glavo (do takrat sem verjela, da so vsi ljudje dobri in pravični in da so taki še sploh učitelji - oni vse vedo x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx )

no ta drugačnost se je potencirala, bilo je veliko pripetljajev, ogenj v strehi doma  x:Dx

ampak zdaj hočem povedati nekaj drugega, namreč zdaj ne čutim več potrebe po tem, da bi bila drugačna ali da bi izstopala, ker nekak vem, kdo in kaj sem in sem čist zadovoljna tako. V večini primerov. Morda se je to ponotranjilo. Kaj vem. Razmišljam. Je pa res to, da me ful jezi, da so ljudje OVCE, kar se mi je  zadnjem mesecu spet potrdilo in me zelo zelo zelo potrlo... :C:

zakaj te je pa to potrlo? xrolleyesx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Kar se oblek tice, imam svoj okus in mi je bedno, ce mi kdo tezi, da naj se oblacim drugace. Prevladuje crna, ker mi je pac vsec. Pa stikli nad 5cm. To je zame  x;)x

Nikoli nisem rada izstopala glede na stil oblacenja, samo ce bi mi bilo kaj drugega usec, pa bi.

xsuperx mišelski zakon si xsuperx

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  :palec:  :palec:  všeč mi je tak stil. črnaaa  xsrcx  x^x  :palec:

ti tudi, zakon misti xsuperx

<{POST_SNAPBACK}>jaz sem pa vedno izstopala, zdaj pa ne. :vio:

Saj zdaj prakticno sploh ne mroes izstopat, ker je tolk drugacnosti, ker je vec 'dovoljenega', ker je prakticno lohk 'vse' moderno.

se strinjam x:Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Pri meni se je želja po izstopanju pojavila v 3. letniku in takrat sem to tudi začela početi. En miselni preskok se mi je zgodil. Začela sem misliti s svojo glavo (do takrat sem verjela, da so vsi ljudje dobri in pravični in da so taki še sploh učitelji - oni vse vedo x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx )

no ta drugačnost se je potencirala, bilo je veliko pripetljajev, ogenj v strehi doma  x:Dx

ampak zdaj hočem povedati nekaj drugega, namreč zdaj ne čutim več potrebe po tem, da bi bila drugačna ali da bi izstopala, ker nekak vem, kdo in kaj sem in sem čist zadovoljna tako. V večini primerov. Morda se je to ponotranjilo. Kaj vem. Razmišljam. Je pa res to, da me ful jezi, da so ljudje OVCE, kar se mi je  zadnjem mesecu spet potrdilo in me zelo zelo zelo potrlo... :C:

ja sam res, zakaj? :eek:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

.. dolga zgodba; gre se za neko zadevo v našem kraju (kjer zdaj živim, vas), namreč naprtiti nam hočejo jedrske odpadke in ljudje se bodo prodali za tistih nekaj miljonov rente (ki bo itak odtavala županovim ritoliznikom v

žepe)

ma v glavnem na vasi je tako, da se folk boji bit sam svoj,

vidim; prihajam iz Ljubljane in opazim razliko.

Eh pa kdaj drugič več, zdaj pa spat, ker jutri treba zgodaj vstat.

Bodimo to, kar smo, pa bomo najlepši in najoriginalnejši!!!

Ob priliki vam povem zgodbico, ki potrjuje to mojo teorijo - moji učenčki so živ dokaz za to:)

lepo spančkajte!!

Kar se oblačil tiče sm izstopala v puberteti, za kako darkerstvo mi nikol ni glih blo, sej mam rada črno, sam jaz sm prevelik pozitivc da bi lohk ves cajt v črnem laufala okol. xDDx zdej pa tud, ka pa vem, oblečem se tk kt men paše, nikol pa ne pomislim a me bo gdo opazu k mi to dol visi. Ker ne čutim nobene potrebe več po tem. Zadovolna sem sama s sabo, pa ni važn u ka sm oblečena. Tk da zdej sm drugačna bol zarad optimizma in pozitivizma k sm ga polna, da kar pokaaaaaa!

x^x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

U bistvu me boli k. kaj si večina misli o men. Sem kar sem in se za nikogar nimam namena spreminjati razen zase. Najbolj butast se mi zdi, da mediji narekujejo kakšna naj bi popolnost bla in valda večina folka navali. Bodi to kar si pa bo.

But the Raven, sitting lonely on that placid bust, spoke only

That one word, as if its soul in that one word he did outpour

Nothing farther then he uttered; not a feather then he fluttered--

Till I scarcely more than muttered: "Other friends have flown before--

On the morrow he will leave me, as my Hopes have flown before."

Then the bird said "Nevermore.

<{POST_SNAPBACK}>U bistvu me boli k. kaj si večina misli o men. Sem kar sem in se za nikogar nimam namena spreminjati razen zase. Najbolj butast se mi zdi, da mediji narekujejo kakšna naj bi popolnost bla in valda večina folka navali. Bodi to kar si pa bo.

xokx ql si to povedala. Mediji :xx!: kaj pa oni mislijo da so? :blink:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>.. dolga zgodba; gre se za neko zadevo v našem kraju (kjer zdaj živim, vas), namreč naprtiti nam hočejo jedrske odpadke in ljudje se bodo prodali za tistih nekaj miljonov rente (ki bo itak odtavala županovim ritoliznikom v

žepe)

ma v glavnem na vasi je tako, da se folk boji bit sam svoj,

vidim; prihajam iz Ljubljane in opazim razliko.

Eh pa kdaj drugič več, zdaj pa spat, ker jutri treba zgodaj vstat.

Bodimo to, kar smo, pa bomo najlepši in najoriginalnejši!!!

Ob priliki vam povem zgodbico, ki potrjuje to mojo teorijo - moji učenčki so živ dokaz za to:)

lepo spančkajte!!

Heh - tudi v naši sosednji občini se bodo prodali za nekaj tolarčov. Osem občin je bilo kandidatk, ena je že izstopila(Trnovska vas - se je jasno pokazalo, da občani le mislijo s svojo glavo in so benali župana. Kul :palec: )

MI pa čisto nič ne pomaga tole, ker Zavrč je še pa zmeraj med kandidatkami in meni kot sosednji občanki tole nič ne paše.

Zemlja bi izgubila še tisto malenkost vrednosti, kolikor je še ima..keš pa itak šel v točno določene roke.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...