Skoči na vsebino

drugačnost

Behemoth

Recommended Posts

a ne de je fajn vidt nekoga drugačnega. Pa če bi se vsi isto oblačil bi itaq bil svet dougocajten x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 60
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne bi se lih strinjala da je drugačno enako čudnemu.

Drugačnost je prej izvirnost, izstopanje, pogumnost itd.

Predvsem se pa vsi mau bojimo drugačnosti. Zato je težko sprejet nekaj kar je drugačno od nekih "standrdov", k smo jih sami ustvarl. Sam lih drugačnost dela neko svežino .. matr kaj jz filozofiram xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>jaz si ne želim izstopat, v bistvu bi rada da me imajo vsi radi xrolleyesx če

že- raje izstopam s pozitivnim, pa mi ne uspe vedno. velikokrat izstopam le zato ker se ne znam prilagajat. potem pa je feedback "nezadovoljiv" seveda in potem...se raje skrijem pred svetom.  x:)x

To pa ti verjamem. x^x x:)x :vio:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Behy, muki je tipcek, zelo mlad, tak mladich takorekoc... recimo ti si v bistvu muki. :)

Pussy pa je... v bistvu nekdo brez jajc (zelo poenostavljeno), nianse tega, ni nujno, da glih cist brez jajc, a v bistvu nekdo, ki si ne upa glih blazno kaj tkole... Pusy pac.. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, evo, tko kot pravi Mick. :)

(*mick, za mukija bi tezko slisal, to je bila nasa pogruntavscina, ki pa se je v lj slengu v undergroundu kar prijela)

Zanimivo, Vojko. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aha muki :inocent: :inocent: x:Dx

Ampak pusy, da ti jaz nrbi dal da si ne upam :vragec: :o|o: Valda da si velik upam, sej pa me ne poznaš x:Dx jaz pa sem čist neki tretjega mislil da pusy pomeni, no sej sprva sem malo debelo pogledal potem pa sem milil da so to spet tvoje finte x;)x

Ko sem bla mal mlajsa sem se rada oblacla tko da me je blo opazit...zdej pa vem zakaj(xideax !) morala sem pogruntat, da je s cunjami isto kot z vsako drugo stvarjo: se najbojs je cimmanj lagat, ce hoces da ti obleka pase....se mi zdi
http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif

zmeraj sem jaz jaz,vchasih prava opica ,vchasih pravi umetnik in she marsikaj....ampak vedno jaz,cheprav zgledam in sem zmeraj drugachna,drugachna od sebe "vcheraj" in drugachna od drugih zmeraj.

baje da izstopam,tako pravijo drugi......to mi ni chist jasno,ker vsak lahko izstopa....eni z velikim nosom,eni s fluorescentno majico eni z glasnim smehom.....pach.jaz morda po mochni energiji....cheprav tudi moj osebni stil pritegne marsikoga,morda zato ker se zmeraj oblechem tako kot se pochutim in se v obleki,ki jo nosim tudi zelo dobro in udobno pochutim.....in sem sproschena,morda sem zato drugachna ......morda,ker se hudichevo dobro pochutim v svoji kozhi xwizardx :onfire:

ja,in she nikoli se nisem trudila izstopati in nikoli tudi nisem hotela biti she ena ovca ,ki sledi ostalim.......sem kar sem in to je to,to je ta kao za nekatere "drugachnost" :love: :onfire:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>prav.  :vragec: verjameš kar lahko razumeš in je v skladu s tvojimi vzorci, Micki x:o)x

Ne, to ti verjamem, ker te berem, pa se mi zdi, da v tem primeru to zate velja. x^x Hvala, da me poučuješ k da sem Muki..... x;)x x:Dx x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hm....tko kt mi paše....včasih si nardim kitke...pa nism tlinajst stara, včasih se bl sexi oblečm, ker mi paše, da me občudujoče kdo pogleda, včasih dam pa kr krompirjev žakl gor, pa hajdi v službo x:Dx

Drgač pa s svojim nenavadnim smehom izstopam...ne, Mick, ne režim se, ko koza.... x:Dx Še hujš x:Dx

Ah, ti bi morala mene in mojo kolegico čut. Ej vsi učitli se njej smejijo ko se ona začne režat x:Dx

Jaz pa cvilim zravn - sam zdej več dolgo že ne se bolj drem ko mi glas mutira, prehitro :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>mene pa zanima ali vi radi full izstopate al se prilagajate okolici. Se oblačite kot drugi ali kot je vam všeč? :blink:

Kar se oblek tice, imam svoj okus in mi je bedno, ce mi kdo tezi, da naj se oblacim drugace. Prevladuje crna, ker mi je pac vsec. Pa stikli nad 5cm. To je zame x;)x

Nikoli nisem rada izstopala glede na stil oblacenja, samo ce bi mi bilo kaj drugega usec, pa bi.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...