Skoči na vsebino

Uran v 1. hiši?

pokowc

Recommended Posts

hm ......omejevanje osebne svobode.........cel kažin...........s priznavanjem popolne svobode šele je to kar res je v nekem odnosu...........pa to ne pomeni skakanja na tuje zelnike...........ampak počnemo stvari iz čistega navdiha in veselja, ne pa zato ker bi karkoli "morali"............hm

vanda dobrodošla v klubu  x:Dx

x:)x  x;)x  x:)x

Hvala Amis. Tole si zadela v nulo, res. Bereš mi misli.

Če smo pa že pri tranzitih, meni uran hara čez opozicijo natalne Venere, Neptun v opoziciji z natalnim Soncem, Saturn genau na natalnem ASC in Pluton v kvadratu z natalnim. Počutim se famozno! :xx!:

Don't worry, be happy.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 239
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Uran imam v opoziciji z luno. Rekla bi, da me nekdo lahko veže samo na način, da mi da popolno svobodo. Če ne, bom ušla. Če že ne zares, pa notranje.

Uf, tole je pa zanimivo gledanje. Si ga velja zapomniti.

B.

Uran imam v opoziciji z luno. Rekla bi, da me nekdo lahko veže samo na način, da mi da popolno svobodo. Če ne, bom ušla. Če že ne zares, pa notranje.

xrolleyesx No moja prijateljica ima natalno luna uran opozicijo, sedaj ji pa uran oponira na njen natalni uran, to pomeni, da se ji natalna pozicija urana in lune aktivira. Če je uran natalno v peti hiši, bo verjetno kaj v zvezi z otroci ali kakšno novo ljubeznijo. xrolleyesx

Hmmm... kaj pa vem.

V bistvu nimam tega aspekta, a ga vccasih 'pogojno' jemljem (ker opozicijo 'zalaufata' opozicijska stelija, kamor sta pa vkljucena oba - Luna in Uran) - sicer je vec kot 10 orbisa.

Vendar pa je bilo z mano tako - mene je 'nekdo vezal nekoc na nacin, da mi je dal popolno svobodo'.

In - sem 'mu usla'. Vseeno - ali pa morda prav zaradi tega. Najprej 'notranje', potem pa se 'zunanje' - 'zares'.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pa - saj ti si zdaj tudi 'in', saj to 'smo' x;)x pa ze postekali.

x:Dx x:Dx x:Dx

karkoli se že dogaja, tko je super in naj gre le na bolje. po mamini smrti prihajam počasi nazaj k sebi in več življenja teče po žilah.

počutje pa nekako strelčevsko, dvojčevsko in uranovsko, ja.........

živo skratka.......... xloveyx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

aha, pozabla..........

občutljiva na svobodo oz. njeno pomanjkanje. ja vanda, tud jaz najprej pobegnem notranje.........ostalo še sledi......pa saj itak vemo, kdaj je čas x:)x

x:)x x;)x x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

tudi jaz imam luno v opp z urnanom ter z asc hkrati........ s tem se je treba naučit živet. pa se je kul, smo pač malo bolj svobodnjaški.

moja ženička mi pravi, da sem ji izziv, življenjski projekt, kako me bo spravla v zakonski jarem ..... x:Dx . sicer sama ve, da do tega ne bo prišlo. ampak vseeno, včasih se poigravam s to mislijo v sebi...... začnem se smejat, kako bi jaz zgledal na dan poroke... po mojem da mrtvo pijan od sreče in od groze x;)x x;)x :palec:

sokrat

Od groze!! x:o)x x:Dx

ja, jaz tudi, samo me pa se tako zblojene ne bi spravil... sama sebi bi se zdela smesna, nenaravno bi se mi zdelo, tako ne-jaz... x:o)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sam jaz ce bi pristala, ne bi spiz****. Tu bi pac prevladal moj asc. Pa venera.

Moj Uran ze prej poskrbi, ne, da izvoljencu kaj takega ne pade na pamet, ker me recimo tako dobro pozna ali pa tolerira, pac pa zato, ker poskrbi (s kanckom plutona, neptuna in venere), da je tudi izvoljenec prav tak - da mu poroka nic ne pomeni. x;)x :vio: :8):

Picasso

Hmmm... kaj pa vem.

V bistvu nimam tega aspekta, a ga vccasih 'pogojno' jemljem (ker opozicijo 'zalaufata' opozicijska stelija, kamor sta pa vkljucena oba - Luna in Uran) - sicer je vec kot 10 orbisa.

Vendar pa je bilo z mano tako - mene je 'nekdo vezal nekoc na nacin, da mi je dal popolno svobodo'.

In - sem 'mu usla'. Vseeno - ali pa morda prav zaradi tega. Najprej 'notranje', potem pa se 'zunanje' - 'zares'.

Ja, naj malo dopolnim, kaj razumem pod dajanjem popolne svobode. Saj ne gre za to, da lahko počnemo , kar hočemo in da drugemu dol maha za to.

Ta popolna svoboda mi (paradoksalno) pomeni intenzivno zavezanost. To, da te je en pripravljen štekat v nulo in da ti daje prostor, da si to, kar si. (In kontra.) Taka svoboda poraja zaupanje in intimnost in zakaj bo potem kam uhajal?

Če pa kdo stoji na poziciji "Ti ti!", ali pa te niti ne sliši, ... pol pa, sori, ne.

Vanda, jaz te tud cist stekam - se bolj! x:px x;)x x:o)x x:Dx

Spomnila sem se pac tega primera, ko sem ti hotla navduseno pritrdit, pa postekala, da morda zame to ne velja...

Pa sem velikokrat ze 'pobegnila' - pravzaprav sploh ni bilo odvisno toliko od njih, ker sem se ozirala predvsem nase oz. sem pocela, kar mi je pasalo...

*ko smo ze glih pri uranu.... da pa ni ostalo samo pri 'mislih', imam pa se plutona kot zaveznika - komot skenslam zadeve, ne vezem se nazaj, za nicemer mi ni zal. :palec:

Picasso

WoW - naj thanx! x:Xx - sam mi ne (zavidat!) :sori:

Nikomur ne privoscim nekaterih svojih izkusenj - a sebi pa jih - ne iz kaksnega mazohizma ali zrtvenosti, pac pa, ker sem zaradi tega bolj power.

Sicer pa ne vem, kaj bi bilo meni za zavidat - kot je dbest ugotovila Mihela v eni temi z vanzemaljci, je to tocno to - das v bistvu davek, nic te ne zdrma tako kot vanzemaljci...

Aja... he, meni se zdi cisto logicno... 'vanzemaljci' pravim Uranu, Neptunu in Plutonu.

Ker mi grejo na zivce kaksna pravila, terminologija, pa si ubodem svoje. Pa tudi ce mi ne gre na zivce, pac operiram z vec znaki. Kaj jaz morem...

Hyper in to... x;)x

Pishuka, ce jaz letos nimam cesa totalno pomembnega v Vodnarju, pa ne vem potem res vec! (aja, ponavadi sploh ne gledam, ceprav je zelo zanimivo, namrec solarci)...

Picasso

To je OK - saj rabis zdaj tocno to! x!x

nekaj hitrega, da te drmne. Spremembo. Ki bi jo ti morda raje drugje, a dobila pa ji bos tam kot pritice. ;) :palec:

Si hitra, dojemljiva za tole, to mi je vsec. ;)

Aja, tistole... uran, ja, ze... samo je 'premalo' - ni se niti v konjunkciji z mojimi (jaz imam ful na 23, 24), pac pa je res natalni uran v opp. - prihaja... 3 st. orbisa... samo je tu drug push... kot zdaj sama energija urana, kar zdaj mocno cutim ze eno obdobje...

Picasso

Zdaj, ko bom (*oz. ze sem.. x:px) komentirala, to ne bo vec primer in je sproti (kako je hecen tale prostor in cas in situacija), ta hip, ze passe' in mimo.

A prav moram napisat...

... namrec... razmisljam zdajle o uranu..., pa se spomnim necesa (zdaj pozabila, ker me je tole 'fasciniralo') - in kliknem na temo uran v 1, kar nekako sproti -ko se ze nalaga novo in se bo ta hip tole izgubilo- 'ugotavljam', halo, 130 odgovorov, 1331 prebranih!

Potem pa naj se kdo rece, da ne delajo zadeve, in naj se kdo rece, da 13 ni v domeni urana..,.

aja, a da je samo to potem to... hm...

... Pa se hecen in s posebnim pomenom se mi je vedno zdel clen 133.

Picasso

Tako kot meni venera v biku. :o|o: ...

... v 6. :o|o: :o|o:

.. halo, zdaj neka zemlja kao... odkod pa zdaj tole? x:o)x

A v bistvu pa jes, thanx, kul, spon! x:Xx x8Dx x^x :palec:

x;)x

Picasso

Samo neki, kako ti uspe bit tok ekspeditivna vsepovsod po forumih? Občudujem. :palec: x:)x

Ampak v biku je vsaj doma.

Meni v devici (v 3. h) deluje recimo tako, da potrebujem intelektualno predigro... Prav hecno, če pomisliš, da imam zraven Mars v levu, ki bi planil. A nismo hecni? x:o)x x:o)x

he he x:Dx x:Dx x;)x

mogoce pa bi prevec planil. tako pa imas harmonijo in ravnotezje, torej pravo mero za tvojga partnerja.

kaj pa naj jaz recem, ko je luna in venera v ovnu, pa mars v skorpiji! pa skor nobene zemle nikjer.

pa velik neznosti rabm; pol pa cist drgac zgleda x:Dx x:o)x

sicer pa mojem ljubem urancku:

Uranus - Libra - 03°13'39 - 02 hisa -retrograde

Sun Quincunx Uranus 2°23

Moon Opposition Uranus 5°50

Mercury Trine Uranus 1°15

Mars Sextile Uranus 5°49

Jupiter Conjunction Uranus 1°26

Uranus Sextile Neptune 4°32

pa ne vem kwa tele Quincunx in trine in sextile sploh pomen?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...