Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 [url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=12"][b]Napoved za 12. teden[/b][/url] - [b]21. - 27. marec 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 [color="blue"]No, še dobro, da sem prebrala.... je spet ful stvari, s katerimi se lahko identificiram.... in bom sledila nasvetom. [/color] What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Jaz upam, da se kaj tazga seksi v tem tednu obeta..... Mah, bom juter prebral.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 [color="purple"]Prav tako zdaj ničesar ne razčiščujmo; pustimo, da se zadeve same razčistijo, ker nam bodo itak priplavale nasproti, tiste, ki jih v tem trenutku potrebujemo. Še posebej pa zdaj ne razčiščujmo zadev na ljubezenskem oz. čustvenem področju; gotovo bi kaj narobe prehitro sklenili, ne opazili vseh možnosti, si kaj onemogočili ali si kaj pokvarili ali pa vsaj dodali slab priokus. Pustimo torej pri miru vse najpomembnejše zadeve[/color] tole si moram postaviti na vidno mesto, da slučajno ne zabluzim Marsa, tnx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 [color="green"]Zaradi ugodnega aspekta z Neptunom si bomo lahko pomagali z intuicijo, višek energije pa sproščali bodisi skozi ustvarjanje na kakem umetniškem področju ali s športom [/color] Marsa kakšna super napoved,pa še tako zgodaj zjutraj napisana! Yes,čisto po mojem okusu! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ne postimo se! sicer pa že cel teden izvajam, očiščevalno kuro, moj špeh se je pa vzljubil z menoj in me sploh ne zapušča Drugače pa dinamika Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 Mick, je tud nekaj tega ja... Selene, ves kaj pa jaz... vse tole napisem, komu pamet solim, tule pa ko me klicejo... pol pa sama na finto padem. Na kake plutone obvezno... all je pa kao ze mim, kul... a pol z repom tam en udarc se. Katja? hm... ni mi jasno, kako imas lohk tole ikono, brez da bi bila v navezi s heleno. kajti v izboru je ni, slike pa sama nimam vec. hecno se mi zdi in fajn. (*saj ona ima pa mensezdi delfincka mojga, a tud sken - in ne iz izbora tegale). pih. Jaz pa komsi komsa. nekaj zbolevam, ali pa sem sam na low. HVALABOGU!!!!!!!, da sem tole napisala... glede na merkur mi je se presenetljivo dobro letelo, res pa se bolj mesam crke in vse, kto sicer. Za ljubezenske zadeve je sicer cist OK, sam ne tud za razciscevanje na tem podrocju... spontanost, predanost, ljubezen, ok... racionaliziranje tega, postavljanje okvirjev, zahtevanje odgovorov in to - to pa ni OK. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 O, Contesa! Pa spet je za modo in lepe stvari dobro (zate je zelo fajn, ker je luna na takem koncu, da ti z vsem dela kak ugoden aspekt), ce imas kaj tacga, kul. Cosma, se mi je kar zdel, da se bos oglasila, ko vas tam 'odvezujem' posta. * joj pozabila sem predlagat kaj tacga, kot je feng shui al pa skrb zase, kot je recimo obisk frizerja, kozmeticarke ipd. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 [quote name='Marsa' date='21. Mar 2005 ob 09:09'][post="398397"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Cosma, se mi je kar zdel, da se bos oglasila, ko vas tam 'odvezujem' posta. *[/quote] , zdaj si postala moj nutricionistični guru [color="red"]Follow you[/color] Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 [quote name='Marsa' date='21. Mar 2005 ob 09:09'][post="398397"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Cosma, se mi je kar zdel, da se bos oglasila, ko vas tam 'odvezujem' posta. .[/quote] [quote]joj pozabila sem predlagat kaj tacga, kot je feng shui al pa skrb zase, kot je recimo obisk frizerja, kozmeticarke ipd.[/quote]fajn, bila sanes pri frizerki Eh, saj sploh ni tako hudo... malo drugačne sorte zblojada ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 A tole s hrano in pretiravanjem ze za danes velja? Kr neki mi manjka, se ze cel popoldne basem.. skoz mam neki v ustih.. se cokolado sem sla jest, ki jo ful redko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 [quote name='Marsa' date='21. Mar 2005 ob 09:07'][post="398394"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Katja? hm... ni mi jasno, kako imas lohk tole ikono, brez da bi bila v navezi s heleno. kajti v izboru je ni, slike pa sama nimam vec. hecno se mi zdi in fajn. (*saj ona ima pa mensezdi delfincka mojga, a tud sken - in ne iz izbora tegale). pih.[/quote] [color="blue"] Men je bla tale slikca tko všeč, ma uno, wooooooowww ..... in je na forumu nekje, vem, da sem gledala pri eni temi, kjer imaš priponko zraven.... in med ostalimi slikami je bila tudi ta tu.... [/color] What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 Ne stekam cist dobr - poiskat si jo sla?? Tumach.... Sem bila ziher, da si s heleno v navezi, ker ima to slikco helena. Je bila tud njej tok vsec, da sem ji jo pol kar dala. Me veseli.. Saj imam se kaksne ribe, bom mal pobrskala med poskeniranimi slikcami. Joj skrajni cajt da se spravim mal na likovno svoje podrocje, predno umrem al se cist postaram. :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 [quote name='coccinelle' date='21. Mar 2005 ob 22:00'][post="399162"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] fajn, bila sanes pri frizerki [/quote] Zanimivo, dve moji frendi tud glih vceraj. [quote name='aliana' date='21. Mar 2005 ob 22:41'][post="399182"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]A tole s hrano in pretiravanjem ze za danes velja? Kr neki mi manjka, se ze cel popoldne basem.. skoz mam neki v ustih.. se cokolado sem sla jest, ki jo ful redko [/quote] EJJJJ! jaz tud! Cokolade pa vse... Vceraj skoz nekaj jedla... Pa sicer ful mal jem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Hih, sm tam prebral.......kalcedon ....sm ga dobu en dan od ene mačkice Mi visi okrog vratu, hm, namest nje zgleda Kje lohk še tu kaj preberem o kalcedonu? ........baje ful dober vpliva tud na retorične sposobnosti pa to..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 ja, super kamencek, za izpite, tremo, vznemirjenje... za mlade, stare... [url="http://www.lunin.net/Magazin/Prispevki/Kristali/157/"][b]Kalcedon[/b][/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Iiiiii, tenkjuverimač Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Ojla jaz sem bila včeraj ok...vsa naspidirana...danes pa sem kar žalostna...na vsak način hočem nekam it za prvomajske me tako zelo vleče (Turčija, Egipt, Tunizija...) pa sem že vse prevrtala pa je vse kar drago...če veš da moraš šparat za stanovanje...po drugi strani spet še nikjer tako nisem bila...pa bi si res rada nekaj privoščila...potem sem pa malo Vojkota še za mnenje vprašala...pa pravi da ni kul ta smer za potovat...da bi lahko posledice bile...no potem sem bila pa še bolj žalostna...kako to meni uspe...še takrat ko resno razmišljam da bi nekam malo uživat...še takrat izberem "idealno mesto in čas" - tak čas in kraj za katerega mi vojko res odsvetuje Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 ma bod vesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! glih da se ti med prvomajci drenjat okol! sparaj za pocitnice rajs. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 ja res sem tudi to pomislila...samo veš kako mene veže dopust...in sedaj je ravno tako, da so še prazniki vmes...pa bi lahko šla...kar tako za cel teden...pa bi šefa res morala malo manj kot na kolenih priosit...še za dopust (morej) ne vem kako ga bom prepričala... Mogoče bom šla pa potem v oktobru na kakšno tako potovanje... Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 [quote name='Selene' date='21. Mar 2005 ob 07:57'][post="398371"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="purple"]Prav tako zdaj ničesar ne razčiščujmo; pustimo, da se zadeve same razčistijo, ker nam bodo itak priplavale nasproti, tiste, ki jih v tem trenutku potrebujemo. Še posebej pa zdaj ne razčiščujmo zadev na ljubezenskem oz. čustvenem področju; gotovo bi kaj narobe prehitro sklenili, ne opazili vseh možnosti, si kaj onemogočili ali si kaj pokvarili ali pa vsaj dodali slab priokus. Pustimo torej pri miru vse najpomembnejše zadeve[/color] tole si moram postaviti na vidno mesto, da slučajno ne zabluzim Marsa, tnx[/quote] men pa tole v teh dveh dneh ful prav pride, tnx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 ja saj, thx tud teb, da se mene mal spomnis.. pisanje napovedi je kot recimo... ustvarjanje komada ali risanje slike... si v nekaksnem 'transu' clo mal, no to se tko pretirano slis, a v nekem *** stanju pac. tako da... ne vem jasno, kaksne stavke, povedi... tam 'napletem'. pa je fajn se spomnit, pa fajn videt, da nekdo ujame informacijo oz. da mu je prav prisla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 [quote name='Marsa' date='22. Mar 2005 ob 11:00'][post="399454"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ne stekam cist dobr - poiskat si jo sla?? Tumach....[/quote] [color="blue"] Nene, slučajno naletela nanjo, ko sem gledala priponke v eni temi (so me zanimale samo fotke, da se ne prebijam čez vse poste....) in mi je bla takoj ful všeč, nekako ribica, pa malo ognjenega zraven... [/color] What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 saj, tole bi pa tut jst komot posvojila [color="yellow"]sam bom vseen ostala pri svoji manti[/color] ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.