Skoči na vsebino

Napoved za 12. teden

Marsa

Recommended Posts

O, Oona, vidva s saturnom sta bolj na tkole ... na nozh... :)
Jaz pa ful cutim merkur, mislim skoz se motim, crke mi kar plesejo... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

x:Ix

HM, Marsa, prejšnji teden sem hotla omenit šefku za plačilo prevoza iz KR, se spomiš a ne...no raje nisem vprašala, ker je imel res gužvo...tako, da bom še malo počakala...ko bo konec tegale retro merkurja...kot si mi svetovala...potem pa akcija x;)x
Sicer pa mislim, da tudi jaz čutim že tole polno luno...pa mogoče še tole vreme malo vpliva name (ko vem da bo čez cel vikend dež :xx!: ) uf pa da ne pozabim...moje mesečno perilo je tudi na delu...jutri štarta...no vse na kupu...zato bom pa v soboto jajčka barvala pa malo poravilo tole vzdušje x;)x x:px .

Lp,S x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Fajn Sonck, me veseli, ko das nekaj na to in ce ze sprasujes, da potem tud upostevas oz. imas nekje zadaj na umu potem to.
Menim da ti zelo dobro jadras z vsem tem, z vplivi v tvojem vsakdanjem lajfu kot tudi zvezdnimi, si zdrav clovek in to najvec steje! :palec:
Ja, mal pocakaj se... ce si lohk tolk, bos pa se par tednov. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Komaj sedaj sem prebrala napoved za ta teden.... ja, glede poškodb se čisto strinjam......... sm jo fasala že takoj v ponedeljek..... :cry:
Marsa, kako dolgo bo Merkur v ovnu? Aha, sem že našla, do 12.05.
Scio mi nihil scire

Oj Tina, saj ni sam zarad tega ker je v ovnu, tud retro, pa se juoiter, to pomeni, da smo storasti + imamo tud sunkovite gibe, hlastni smo rpevec in tko, pa pol padejo poskodbe.
Pa polne lune se omenil nismo. ;)

A se kaj potite?

Picasso

[quote name='Marsa' date='24. Mar 2005 ob 17:05'][post="401709"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Oj Tina, saj ni sam zarad tega ker je v ovnu, tud retro, pa se juoiter, to pomeni, da smo storasti + imamo tud sunkovite gibe, hlastni smo rpevec in tko, pa pol padejo poskodbe.
Pa polne lune se omenil nismo. ;)

A se kaj potite?[/quote]
Potim se niti ne, mi pa neki brezveze srce hitreje utripa, medtem ko ležim.... [color="yellow"]Ok, lahk da je to zaradi tablet....[/color]
Ja, pa še polna luna pride... hvala bogu, da ni v SCO!
Scio mi nihil scire

[quote name='Marsa' date='23. Mar 2005 ob 18:18'][post="400912"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]O, Oona, vidva s saturnom sta bolj na tkole ... na nozh... :)
Jaz pa ful cutim merkur, mislim skoz se motim, crke mi kar plesejo... :)[/quote]
Ma ja, tale Saturn že tko ene dve let' hod po men...pa prov tepta me... :inocent: ... samo tud Merkur ni od muh...madonca sem bla včeri zatežena ... uuuuhhh ... :vragec:
Dum spiro, spero.

kolk je bil včeraj težek dan, sem skoraj prekršila tisto zgoraj, ki mi je v tem tednu kot Biblija... sem že stegnila jeziček, bemu no.. jaz pa moj dolgi gobec. Ampak če me je pa tko moril no :sori: sem pa jezna nase, ker nikoli nikoli ne gledam skozi rožnata očala, ampak vedno ustvarim črn scenarij, potem pa ne znam ven... to me ful moti pri sebi...Neptun megli pogled?mah, saj bo... danes popoldne sem frej frej, pa grem v naravo, pa bo ;)

[quote name='tinal' date='24. Mar 2005 ob 17:11'][post="401715"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Potim se niti ne, mi pa neki brezveze srce hitreje utripa, medtem ko ležim.... [color="yellow"]Ok, lahk da je to zaradi tablet....[/color]
Ja, pa še polna luna pride... hvala bogu, da ni v SCO![/quote]
Jaz pa ponoci cist presvicala, na fitnesu zdajle se cist presvicala, da imam se lase mokre... Too much!
Mi je pa tudi srce nabijalo, tud men (to je TIPICNI jupitrov vpliv - na luno in/ali sonce)..

[quote name='oona' date='24. Mar 2005 ob 23:03'][post="402036"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ma ja, tale Saturn že tko ene dve let' hod po men...pa prov tepta me... :inocent:  ... samo tud Merkur ni od muh...madonca sem bla včeri zatežena ... uuuuhhh ...  :vragec:[/quote]
Ja, se spomnim, saj ze eno leto tule skor berem tole.. ja, tebi saturn najbrz kar dela, ko mas jarca mocnega... pol ni nic tolk cudnega.. kdaj se ti pa spoka?

[quote name='Selene' date='25. Mar 2005 ob 06:48'][post="402095"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]kolk je bil včeraj težek dan, sem skoraj prekršila tisto zgoraj, ki mi je v tem tednu kot Biblija... sem že stegnila jeziček, bemu no.. jaz pa moj dolgi gobec. Ampak če me je pa tko moril no :sori: sem pa jezna nase, ker nikoli nikoli ne gledam skozi rožnata očala, ampak vedno ustvarim črn scenarij, potem pa ne znam ven... to me ful moti pri sebi...Neptun megli pogled?mah, saj bo... danes popoldne sem frej frej, pa grem v naravo, pa bo ;)[/quote]
jaz tud bluz totalen, cist nekak... se slabe volje nisem (vec), ampak ono, ko mi postane vse ze skoraj 'nevarno' vseen, ko si mislim, fak, ej... dol mi visi vse skup. :D

[quote name='coccinelle' date='25. Mar 2005 ob 10:07'][post="402171"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Včeraj kar naprej eno zatiki v službi... ful težak dan, danes že navsezgodaj spet težave z rač. programi... ni kaj, Merkur v akciji :o|o: ... samo zaenkrat brez trajnejših posledic x;)x[/quote]
mah jaz tud frke, ukinila bova Lunco.
Shtala totalna, ze skoz... frke. da ne nakladam... xrolleyesx

Borsi, saj res, dons je materinski dan (sam jaz ga 8. marca 'praznujem' x;)x xDDx).

Picasso

men pa zgleda paše tole bolovanje....nobenih službovskih kažinov (sam da me naujo počakali :o|o: )...pa čist skulirana...do vojvodine je bolj kot ne vse ravno x:Dx ...do naslednje mine x:Dx :vragec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Selene' date='25. Mar 2005 ob 11:00'][post="402223"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]da bi jst lahko enkrat rekla, ma dol mi visi :vragec:.[/quote]
x:Dx x:Xx

Aja, Amis, kaj dogaja, kaj je s tabo, kaksno bolovanje? :eek: x?x

Picasso

vnetje sinusov :xx!: ...pa čist mi je zmahalo center za orientacijo in ravnovesje :vragec: ...evo, mam vsaj en za silo normalen razlog za bluzenje x:Dx ....tokrat še hren ni prijel, pa običajno to ful dobro deluje. zgleda da sem prepozno poštekala, kaj se dogaja, pa nisem pravočasno hrena vzela.....sam skoz ga pa tud ne morem jest, k za želodec ni glih milosten

aja, saj res, ampak tolk hudo da je, da si prav oblezala v bistvu?
Boga. :sori:
probaj s soljo, ful pomaga. ;)

Picasso

ah...saj veš kako je če ti zrase vročina tja čez 38 zraven se pa priklopi še tak srčkan sinusni glavobol x^x ....ker je pa vse v glavi, pol pa mal nastrada še center za ravnotežje....ampak gre na bolš.

sol praviš? kot obkladek al kako? običajno si dam himalajsko sol v prekuhano vodo pa s tem mal nos zalivam...kr dobro deluje. edin yogijskega čiščenja nosu ne prenašam, ker mi je pol še slabše....hecno pravzaprav...na konc člouk zmer ugotovi, da kar enmu paše, drugmu mogoč ne...sej pol si priredimo po lastnih potrebah x;)x

Poisci temo fiziološka raztopina.
Kapljice za nos. :palec:
Lahko tud s himalajsko.

Picasso

Lepo bi rekla temu tednu, danda Luna. ;) :D

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...