NATHY 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 DRAGA ZALATA RIBICA. PRED SABO IMAM ŠE EN IZPIT, NATO PA SLEDI ZAGOVOR DIPLOMSKE NALOGE. LEPO TE PROSIM, DA MI STOJIŠ OB STRANI, DA BO USPEŠNO KONČALA TO ŠOLANJE. LEPO TE PROSIM! POZDRAVČEK! NATHY Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Nathy Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Ma sej bo šlo!!!!!!!! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Saj bo slo, drzi se!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>... PRED SABO IMAM ŠE EN IZPIT, NATO PA SLEDI ZAGOVOR DIPLOMSKE NALOGE. ...O zlata ribica, prišepni tej fejst punci, da je naredila že zelo zelo veliko izpitov in ni nobenega razloga, da ne bi še zadnjega,prišepni ji, da mora samo vstrajati do konca in bo gotovo dobro zagovarjala diplomsko nalogo, daj midva veva a ne, prišepni ji, da bo šlo vse v redu! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 hvala za najlepše želje! upam, da mi bo ribica 6. aprila na izpiti stala ob strani, ker bi potem 21,. aprila lahko šla na diplomo. prosim ribica!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Ja, naredila boš. Seveda!!! Vsi mislimo nate! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Dajmo Nathy!Vem da ti bo ribica pomagala in ti bo na izpitu malo prišepetovala.Meni je tudi in zato sem danes tukaj da jo prosim za že malo pomoči pri zagovoru diplomske naloge, ki me še čaka. Uspelo nam(a)bo! tudi jaz ti držim pesti!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 da uspe xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 ZLATA RIBICA, HVALA KER SI MI VČERAJ STALA OB STRANI IN MI POMAGALA NA IZPITU. TEST JE POZITIVEN, ZA TOČNO OCENO ŠE IZVEM. HVALA!!! ZDAJ PA ME ČAKA ŠE DIPLOMA. STOJ MI PROSIM TUDI TAKRAT OB STRANI!!! PROSIM!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 da dons zvem kšno fajn novico, da je izpit narjen Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 fiši ti si carica jz pa tud Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 12. april 2005 Avtor Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>da dons zvem kšno fajn novico, da je izpit narjen DAJ ZLATA RIBICA POMAGAJ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 ribica...saj veš.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 20. april 2005 Avtor Prijavi Deli 20. april 2005 zlata ribica jutri me čaka ta preizkušnja-zagovor diplome. prosim, stoj mi ob strani!!!! prosim!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 4 good luck 2 everyone... Meni pa zanj zame in za obe tamjcene x!x Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 12. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2005 HVALA ZLATA RIBICA, SEM DIPLOMIRALA 21. APRILA IN SEM FUL VESELA. SE ENKRAT HVALA TEBI IN VSEM KI STE MI DRŽALI PESTI!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.