Ruby72 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Astrološko je znano,da jasnovidnost,močno intuicijo in preroške sanje zasledimo tudi pri aspektu Mesec trigon (prav trigon mora biti) Neptun.Seveda se razlaga tudi po 12 .hiši ...končno je tole hiša,ki še kako, kaže na omenjeno . Intuicija kar ven buta če je hiša močna. Lep pozdrav Tu se ne morem ravno strinjati, ker jaz osebno nimam popolnoma nič od naštetega, a hkrati ne poznam nikogar, ki bi imel tako blazno razvito intuicijo, kot jo imam sama. Tudi vsako nevarnost zaznam, breme, ki pa mi ga jasnovidnost nalaga, ne privoščim prav nikomur! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Lahko poveš katere planete oz.aspekte kriviš za tvoje stanje? Tolo jasnovidnosti in vsem povezanim z njo poznam tudi sama.Krivim 29.stopinjo Rib kjer se prične ascendent in Neptun trigon luna.Tole o Neptunu ni preverjeno,sem prebrala v neki astro reviji in poslušala na predavanju. lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko poveš katere planete oz.aspekte kriviš za tvoje stanje? Tolo jasnovidnosti in vsem povezanim z njo poznam tudi sama.Krivim 29.stopinjo Rib kjer se prične ascendent in Neptun trigon luna.Tole o Neptunu ni preverjeno,sem prebrala v neki astro reviji in poslušala na predavanju. lep pozdrav Ciao Čveka Verjetno je krivo za vse to neaspektirano Sonce v 8.hiši (v Škorpijonu, jasno ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Hmm... Dupor pravi takole kar se jasnovidnosti tiče:ASC in več elementov v vodnih znakih in v Vodnarju(Nostradamus);NE, UR, MA 0 Mira (0,48 Bika); zbir nižjih planetov s svetili;Za prognozo časa: SA v nadiru; MA 90 Izis (1,54 Strelca). Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Prosim, če kdo kometnira Sonce kvadrat Luna 06°04`30 Sonce devica 24°18`12 ---2 hišaSonce vladar 5. hiše Luna strelec 18°13`41---- 5 hišaLuna vladar 4. hiše povezovanje z denarjem, domom in ljubeznijo??? ( vpletenost 2, 4 in 5. hiše) Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prosim, če kdo kometnira Sonce kvadrat Luna 06°04`30 Sonce devica 24°18`12 ---2 hišaSonce vladar 5. hiše Luna strelec 18°13`41---- 5 hišaLuna vladar 4. hiše povezovanje z denarjem, domom in ljubeznijo??? ( vpletenost 2, 4 in 5. hiše)Ups, a češ ti malo bol pogledat tole? Če je Sonce v DEVICI in istočasno v DRUGI hiši, je ASC v Levu, torej Sonce ni vladar pete hiše, kajti ta je v cca Strelcu - Podobno se ne izteče z Luno! Kvajtozdej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Natalno (v moji karti) je luna vladar 12. hiše.......sonce pa je vladar 1 hiše.... Da je sonce vladar 5.hiše ter sonce 4 hiše - pa sem mislila na teorijo, ki velja o razporeditvi vladarjev po posameznih hišah.... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Natalno (v moji karti) je luna vladar 12. hiše.......sonce pa je vladar 1 hiše.... Da je sonce vladar 5.hiše ter sonce 4 hiše - pa sem mislila na teorijo, ki velja o razporeditvi vladarjev po posameznih hišah....Aham, temu pravimo pa "naravni vladar pete hiše", pa je takoj jasno, kako in kaj. Kot je recimo Saturn NARAVNI vladar desete (in tudi enajste) hiše, čeprav je ta hiša v nekem primeru morda v Strelcu in ji torej v tem primeru vlada Jupiter. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa pa SONCE v DEvici (9 hiša) trigon LUNA v Kozorogu (2 hiša)...šta bi to znaćilo... Naši južni bratje "znaćilo" pišejo s trdim Č - "značilo". SM skor toK ... picAJZLast ... ko mOJA uRška. (PiŠEm ... pa KOT SaTUrnIna. ..... Sej kR gre sm mal se MORš potruDIt.) :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naši južni bratje "znaćilo" pišejo s trdim Č - "značilo". SM skor toK ... picAJZLast ... ko mOJA uRška. (PiŠEm ... pa KOT SaTUrnIna. ..... Sej kR gre sm mal se MORš potruDIt.) :xx!: Tole pa tud jest prvič berem.Aaaa reees??? ...a sploh poznajo trdi č ? :xx!: Hvala za info. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liv 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Kaj pa pomen sonce-lev-7.hiša v trigonu z luno-strelec-11.hiša, med njima je pa pluton, tko, da je z obema v sekstilu. Sem enkrat zasledila, da to ni ravno najboljš, če je pluton točno na midpointu sonca in lune, ampak ne vem pa točno za kaj to ni dobro. Če se da komu tole pokomentirat, plis. Naj bi pa sonce trigon luna tud pomenil, da se starša med sabo dobr razumeta, pa pr nas še zdaleč ni tko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.