pokowc 31. maj 2002 Prijavi Deli 31. maj 2002 kaj je za vas AKTUALNO?Kaj je za vas SRAMOTA?Kaj je za vas Vraževerjenje?Kaj je za vas Kaj? pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 31. maj 2002 Prijavi Deli 31. maj 2002 SRAMOTA- na ta pojem gledam zadnje čase precej drugače kot včasih- še posebej na osebnem nivoju- na nivoju individuuma.Včasih se mi je za marsikaj zdelo, da je sramota..- če kaj nisem vedela, kar bi "normalno" morala- če sem kaj naredila neumno, narobe, - če sem preveč jedla,- če ni bilo vse sproti pospravljeno, speglano...- če so drugi naredili kaj grozno narobe (sram jih bodi!...)- če se je zgodila krivica (kakšna sramota!...)itd..itd.. Sedaj pa gledam na te stvari malo drugače. Nič več me ni sram za določene stvari. Vem, da vse delam po svojih najboljših močeh, da se trudim "živeti" svoje življenje, da se vse dogaja z nekim namenom, vsaka stvar mi je na nek način šola in ni me več sram. Kdo pa so drugi, da me sodijo? In kdo smo mi, da sodimo druge? Res pa je, da se dogajajo stvari, za katere rečemo, da so "sramota" za človeštvo.. Tudi prav je, da se jih ožigosa, vendar z namenom, da se stvar izboljša, da se določenim odpre oči in da se stvari nehajo dogajat, ne pa zato, da nekoga daš na sramotilni oder. VRAŽJEVERJE- je morda strah prem določenimi stvarmi? Strah pred neznanim? Strah zato, ker ljudje že od nekdaj verjamejo, da nekaj škodi?Verjamem, da vražjeverje premagamo s pozitivnim odnosom do določene stvari, določenega pojava (npr.črne mačke- so mi tako lepe, da enostavno ne verjamem, da bi mi hotele škodovati, če jih tako občudujem. Ali številka 13- Marsa je dosti pisala o njej- če jo sprejmeš pozitivno, ti prinese samo pozitivno. Tako je verjetno z vsemi vražami!?) daisy Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2002 Prijavi Deli 31. maj 2002 Aktualno je zame tekoče in vseprežemajoče.Sramota je mračna teža neizhoda.Vraževerje je privzemanje simbolike drugih z bojaznijo.Kaj = vse - prvinsko gledano - Kaj? je Oven-Zakaj? Bi bil recimo Škorpijon.Kako? Pa Vodnar... Marsa Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. maj 2002 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2002 INTENZIVNA IN AKTUALNA ENERGIJApretočno dihanje http://www.omnibus.se/beseda/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 18. junij 2002 Prijavi Deli 18. junij 2002 Aktualno: sveže, zanimivoSramota: je ni. Je le v naših glavah.Če stojiš za svojimi dejanji, je ni.Vraževerje: vraže- verje, verjeti v vraže, v nekaj, ki lahko upravičuje naša dejanja ali nedejanjaKaj:k- a -j Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 Aktualno, sramota, vraževerje...Zakaj pa te tri stvari tukaj skupaj? A imajo kakšno povezavo? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Aktualno, sramota, vraževerje...Zakaj pa te tri stvari tukaj skupaj? A imajo kakšno povezavo? Res je sramota, da je vraževerje še vedno aktualno. uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Zirosi Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 Aktualno je nekaj naprednega.Sramota je znak omejenosti.Vražjeverje je nazadovanje. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 kaj je za vas AKTUALNO?Kaj je za vas SRAMOTA?Kaj je za vas Vraževerjenje?Kaj je za vas Kaj? pokowcaktualno je poslusanje nagiba kot rezultatsprejetja sporocila iz etra in sledijo aktivnostiki jih veli trenutek, kot ga dojamemo.eter pa ustvarjamo verjetno sami oz. skupeknasih misli, dojemanj in preteklih aktivnosti.primer: nekdo se pripravlja predstaviti novokolekcijo oblacil, temu primerno (energijam) se odzoveoseba, ki je v etru zaznala, da se bo zgodil nekdogodek (predstavitev kolekcije z ob pompom). in kerje energije zaznala 'intuitivno' pogleda na seznam dogodkov(in ker ga moda zanima) opazi, da bo takrat in takrat predstavitev.temu primerno se odzove, kupi karto, poklice osebo in se pojavi na predstavitvi.povod je njegova usmerjenost in globje njegov namen.reultat je lahko tudi skupek podobnih (ki so sprejeli sporocilo v etru),in se najdejo na predstavitvi; zakaj prav nekateri pa lahkoizhaja iz njihovih namer, karme in moznosti zdravljenje oz. zakaj splohso. vcasih morda druzenja razsirijo doloceno energijo v svet. sramota je ustvarjena v nasem dojemanju, sicer je ni,torej ne obstaja dejansko, temvec smo si jo ustvariliglede na naso zavest in dojemanje.(to pa si je vredno morda zapomniti!! - zakaj-zaradi lazjega sprejemanjaostalih in sebe)! vrazeverje je samo ena od percepcij, ki so namlahko blizje ali ne - odsevtlitev nasih predstav, zavesti,ter moznost razlage nasega uma. kaj je zame kajkaj kaj? zame je jagoda (ce sem zlo lacen) jagoda, ki jo slastno pohrustam kaj vse se mi poda ali se ne v mojiglavi, okoliscine, pa je tudi razlika, ki nas kaze kot drugacne.no, recimo, ce bi 100 ljudi naenkrat kupilo dopoldne jagode,in vseh sto bi jih ob neki uri zacele uzivati;kaj bi se zgodilo!? - to je meni bolj zanimivo, kako se doloceneenergije manifestirajo, kaj se zgodi, ko 100 ljudi ob isti urimeditira z dolocenim namenom. nekaj raziskav na to temo je ze;recimo skupina ljudi je molima za dolocene bolnike in mnogi so ozdraveli;tudi molitev duhovnika, skupine, ki ni poznala bolne ali bolnega.. kaj je zame kaj - recimo meni je sedaj neumno, ker se nisibolj potrudil in razclenil vprasanje kaj je za nas kaj!! torej zame je kaj je zame kaj = tvoje vprasanje neumno, malo :xx!: moznost, da razsirimo in razmisljanje o sebi, drugih pa si podal! zakaj pa si ga , pa ti ves in morda bi bilo primerno, da tudi sam odgovoris!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2003 bom govoril malo o strasti .Prikrita strast.strast pride in uničujoče oddide.Kako preživeti začetno strast?Diskretna svetloba tam nekje..Privlačnost je, česar se ne da izdelati v tovarni . Kaj je Kaj.Kaj je lahko za prijet, otipat in povohat..Kaj je nekaj za gledat,Kaj je dogodek,smeh in iluzija.Vse je Kaj, kaj kot kaj.dolgočasni sexapil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 Hehe, pokowc, tvoj pogled na strast se mi zdi zanimiv, hehe, pa dajmo povedat kaj o strasti, tale lep problem,ki ne pusti mi rasti,to je strast,skoraj tako me zadržuje kot oblast,mojemu egu gre v slast,jaz pa hočem, harmonijo, Mislim da je strast, najbolj živalski del človeka, sprašujem se če je sploh koristen, dober človek ne sme biti strasten se mi zdi, ker če je strasten ni umirjen, če ni umirjen kaj hitro škoduje drugim, razmišljam tako, in obenem sem strasten, sprašujem se ali je to reč vedno preseči, zakaj bi se dvignil iz nižjih čaker če je pa tu spodaj tako prijetno, oh ja treba bo it naprej "time to go" hahaha,hehe, sem ugledal spodaj pri freeyu QUOTE (pokowc @ 31. May 2002 ob 01:01) kaj je za vas AKTUALNO?Kaj je za vas SRAMOTA?Kaj je za vas Vraževerjenje?Kaj je za vas Kaj? pokowc haha odgovor na vsa tista štiri je pokowc Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 haha odgovor na vsa tista štiri je pokowc El Nino... ti boš že vedel... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 ne najbrž sem le zloben-strasten, če bi premislil, bi ugotovil da je pokowcu dolgčas tako kot vsem, in si želi vetra v svojem življenju tako kot prešeren, v ribiču... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 ... pokowc ima zdaj verjetno ravno prav vetra... tako, da mu najbrž ni dolgčas... če pa nas zabava s svojimi eksotičnimi besednimi zvezami, pa tudi ni slabo, ne... je parvzaprav prav kul, ker nas nasmeje pa še inspirira ... (da ne omenjam, da kravžlja možganske vijuge, ker ne razvozlamo postov)... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 jebo te pokowc.....(to ni vrazheverje....to je chrna magija ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. december 2003 Avtor Prijavi Deli 6. december 2003 Hipnoza je stanje človekove podzavesti. Mnogi hipnozo uvrščajo med para normalne pojave, sam pa menim, da je hipnoza nekaj povsem običajnega in naravnega. Verjetno se strokovnjaki z menoj ne bodo strinjali, a kljub temu je hipnoza sposobnost vsakega zdravega človeka. Vsak je lahko medij in vsak se lahko nauči hipnoze. Poudariti pa moram, da je pri učenju potrebna izredna vztrajnost in volja.Vedeti moramo, da človekovi možgani delujejo približno z 1/3 svoje zmogljivosti, kar pomeni, da je veliko človekovih sposobnosti še neraziskanih. V zadnjem času opažamo veliko ljudi, ki se ukvarjajo z mejnimi znanostmi. Od polagalcev rok, bioenergetikov, radiostezistov in podobnih strokovnjakov mejnih znanosti. Veliko med njimi je šarlatanov in prevarantov, nekaj pa je pravih strokovnjakov, ki imajo sposobnosti, ki so najbrž zapisane v neizkoriščenem delu možganske mase. Nekateri se teh sposobnosti zavedajo, drugi ne. Nekoč, ko bodo znanstveniki odkrili, kaj sproži te sposobnosti, bodo te dostopne vsem.Hipnoza je najbrž edina mejna znanost, ki je dokaj dobro raziskana. Uporabljajo z uspehom v medicini (zobozdravniki, porodničarji in psihiatri), v kriminalistiki in nenazadnje čarodeji za zabavo. V hipnozi medij počne stvari, ki se zdijo neverjetne za okolico. Navodila tistega, ki hipnotizira, medij največkrat dosledno izvaja. S hipnozo lahko vplivamo na čutila, metabolizem, vedenje in podobno. POGOJI ZA IZVEDBO DOBRE HIPNOZEPredpogoj za dobro hipnozo je, da medij zaupa hipnotizerju in verjame v njegove sposobnosti. Predvsem mora biti medij sproščen in udobno sedeti v naslonjaču. Nikoli ne smemo hipnoze izrabljati v namene, ki mediju niso po volji. KAJ PA, ČE SE MEDIJ NE ZBUDI?Večna dilema, ki se pojavlja pri nepoznavalcih hipnoze. Hipnoza je neke vrste spanja in če medija ne moremo prebuditi (kar se dogaja zelo redko), ga pustimo, da se naspi. Ko se naspi, se bo sam zbudil. Zato je vsaka dilema o tem odveč.IZ INTERNETA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mitos 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 1/3 možganov??? Kje je tak? Rad bi ga spoznal! Pa šalo na stran, ker ni takih. Med drugim mora tudi hipnotizirani medij biti fantazijsko naravnan, drugač je od medija bore malo za pričakovat.Nauči se lahko vsakdo:) Sej to je res, samo voljo, kje jo bo našel. Ali si jo našel? Če si jo, ali se bova, seveda če si voljan, dogovorila za seanso!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Hm hipnoza. S hipnozo se pa ni za igrat. Mislim da se spretnost hipnoze zaupa samo visoko kvalificiranim ljudem. Se strinjam s pokowcem da je tega lahko vsak sposoben. Vendar so primeri, ko so se nekateri psihologi igrali s hipnozo nad svojimi otroci in so ti otroci, ko so odrasli imeli ogromne težave z vrinjenim spominom, spominjali so se dogodkov, ki se niso nikoli zgodili, depresije, psihopatije itd... Ti ljudje ko so odrasli so kot goba vase vsrkavali vsako sugestijo. Ste kje brali o tem ali pa gledali kakšen dokumentarec. Groza. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 blago onome tko rano poludi ,cjeli život mu u veselju prodje...ta citat je pa res uporaben... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 eee...pa neke već i (luda) roda donese lude.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 http://www.geocities.com/dinamitos/program...s/programi.htmlA ti me s koledarjem zajebav aš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2004 kratek življenjepis slavnih ljudi ( iz vaših krajev ) http://www.adriatica.net/croatia/feature/hrvati/img/1.jpgMARKO POLO - SVETOVNI POPOTNIK Ali ste vedeli, da je bil eden največjih svetovnih popotnikov, Marko Polo, rojen leta 1254 na otoku Korčula? V obdobju, ko sta bili življenje in kultura eksotičnih držav na Vzhodu za celotno Evropo popolna neznanka, za papirnati denar pa Evropejci niso niti slišali, se je sedemnajstletni Marko Polo odpravil na Kitajsko do velikega Kublaj-kana. Le-ta ga je tako vzljubil, da mu je poveril namestništvo nad eno od pokrajin, tako da je Marko Polo ostal na mongolskem dvoru 17 let. V tem času je prepotoval in spoznal velik del Azije, kar je kasneje opisal v svojem znanem potopisu Milijon. Ko se je vrnil domov z velikim bogastvom, je preživel življenje tako, da je prepričeval svoje prijatelje v resničnost nevsakdanjih doživetij na skrivnostnem Vzhodu. To, zaradi česar pa smo mu vsi nedvomno hvaležni, so - testenine, ki jih je iz Kitajske prinesel v Evropo. Kaj reči drugega kot: "Marko Polo, najlepša hvala za ta gastronomski užitek!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2004 NIKOLA TESLA - IZUMITELJ IZMENIČNEGA TOKAAli ste vedeli, da je bil eden največjih svetovnih izumiteljev, Nikola Tesla, rojen leta 1856 na Hrvaškem, v majhni vasi Smiljan? Ker ni imel dovolj denarja, da bi lahko nadaljeval študij, je Tesla po potepanju po Evropi odšel v New York, kjer je napravil znanstveno kariero. Izumil je namreč večfazni sistem izmeničnega toka, rešil problem prenosa električne energije, odkril načelo rotirajočega magnetnega polja in se med prvimi ukvarjal z eksperimentiranjem z elektromagnetnimi valovi. Patentiral je več kot 700 izumov, o pomenu iznajdbe izmeničnega toka pa je dovolj omeniti, da zahvaljujoč njemu danes uporabljamo tako vsakdanje aparate, kot so televizija, računalnik, hladilnik, oziroma skorajda vse, kar nas obdaja. http://www.adriatica.net/croatia/feature/hrvati/img/2.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Najvažnejšega si pa nisi upal povedat, a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.