Michelle 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Zanimiva in zaskrbljajoca statistika x!x x!x x!x x!x :o|o: http://r0xor.com/ Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Zanimiva in zaskrbljajoca statistika x!x x!x x!x x!x :o|o: http://r0xor.com/ Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 a se kdo spozna kaj pomeni šifra radioamaterska 176/2al pa to kaj drugega pomeni hmmmm Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Stankaa, tole mora biti iz KV(kratkovalovne frekvence), poznam le CB frekvenco, tam pa pomeni.... 73 = lepo pozdrav, 51 = lep pozdrav za ostale prisotne, 88 = osmičke ali poljubčke ; 99 = spelji se nekam :xx!: itd.... Lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Borism to mi je znano 73 88 in da smo ženske na CB "ipsilonke"in 42 semizdi je "Na zdravje" in QTH je kraj, kjer se nahajaš, ne? kje bi se dobilo za KV? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Stankaa, šele sedaj opazil, bom jaz vprašal Alijevega in mojega prijatelja Borisa, če on ne ve, potem pa malokdo, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Stankaa, sem se pozanimal, tvoje vprašanje....je komercialna številka, ki nima zveze z radioamaterstvom, žal mi je, ker verjetno ne boš zadovoljna, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Hvala vseeno, zelo lepo od tebe, da si vprašal... Ja, sem se šla detektivko, a se mi je tu zataknilo, no škoda,zdaj pa res ne vem, 176/2 a so to kake mere hmmm,ne, ne, mora bit neka šifra, mogoče je pa 17 in 62? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Lahko je kaj v povezavi z letnico 1762, je pa zanimivo, da je seštevek 17=1+7=8 in 62=6+2=8(osem!), lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 BRAVOOOOOO! To bo... jaz pa gruntam, pa gruntam, pa gruntam Eto ti jih v zahvalo pošiljam na vsaki liček po enga: ................ Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Genialni novi twin tower: http://mirrored.flabber.nl/new.twin.towers/ Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.