smrketa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Zanima me, če uporabljate kaj vodice za obraz in katere. Katere so vaše najljubše? Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Nivea, Balsam A to si misla....after shave? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Navadna voda z limono, voda v razpršilcu s parimi kapljicami eteričnega olja po želji ali svežimi zdrobljenimi zelišči. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 jaz ne uporabljam tonikov, vodic..., ker je v vecini alko not al pa shtale razne. Najboljsi tonik je ZELO BLAG kamilicni caj (kar pomeni en ali dva cvetka kamilic na recimo deci vode) z dvema kapljicama limone. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Davidoff Cool Water Deep, after shave - uporabljam po britju ,drugač pa si vedno umivam obraz samo z mrzlo vodo,ki mi jo lepo napne in osveži.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.