Marsa 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 vem, res je to, stekam, dbest, hec da ti luna tolk mocno deluje pa fajn jo uspes sfurat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 trgovina zrno do zrna in kalcek na trubarjevi v centru lj. oz. trgovinah z bolj zdravo prehrano.Živjo vsi, vidim da, ste se lotile tofujev in sojinih izdelkov. Bi morda kater/a vedela, kje lahko kupim glutensko moko, namreč rada bi sama izdelala sejtan. Do sedaj sem ga delala iz navadne moke, a se mi je ne da toliko časa spirat, da bi dobila rezultat. Upam, da bo gdo vdel, LP Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Aja moram pohvalit en desert!!! Soja desert - cokoladen.Je na puding nacin, malce bolj tekoc in BOZANSKEGA okusa Sicer ni poceni, ampak ce se kdaj mal pregresis ni panike. Veliko boljsi kot katerikoli puding, ki sem ga jedla z mlekom.Je pa en deci tega cca 100kcal ( 103 mislim ), je pa precej nasiten, jaz ga vec kot deci nikoli ne pojem, zato tudi ni ne vem kaksen kaloricen zalogaj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 aha tega smo mi fural dve let skoz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Aja moram pohvalit en desert!!! Soja desert - cokoladen.Je na puding nacin, malce bolj tekoc in BOZANSKEGA okusa Sicer ni poceni, ampak ce se kdaj mal pregresis ni panike. Veliko boljsi kot katerikoli puding, ki sem ga jedla z mlekom.Je pa en deci tega cca 100kcal ( 103 mislim ), je pa precej nasiten, jaz ga vec kot deci nikoli ne pojem, zato tudi ni ne vem kaksen kaloricen zalogaj najboljše stvari so najdražje. ja, fantastičen je ta desert! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 aha tega smo mi fural dve let skoz. Hehehehehe, jaz sem pa mislila kva sem odkrila mačona, če boš kaj tu...kje ti kupuješ sejtan, pa ce imas kak dober preprost recept zanj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 sej si odkrila, zase! pozno ali ipak. eni smo ga pa ze pred 15 leti .. nevermind.. recept: vzames par kil moke, zmesas z vodo, pustis stat cez noc, potem pa spiras ven gluten.nato tisto kar ostane zavijes u stuns in s cvirnom zavezes in das kuhat za kar dolgo casa.nato mas kot sejtan klobaso, katero pripravljas pac na razlicne naciine tko smo mi delal v vegi restavraciji. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Sprobala tole mešanico sojinega in riževega.. Mal bolj sladko sicer, ampak fajn okus pa še nič se grudice ne delajo v mleku Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Hehehehehe, jaz sem pa mislila kva sem odkrila ja sej si! tko kot sem ga jaz tedaj. ze pridejo prave stvari do nas. Sprobala tole mešanico sojinega in riževega.. Mal bolj sladko sicer, ampak fajn okus pa še nič se grudice ne delajo v mleku Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 ok .. sicer sem vegetarianka že kakšn ih 10, 12 let ampak še do danes nisem nikoli jedla tofuja. mi je že zgledal preveč :xx!: . no, danes sem se opogumila in ga le kupila. odrezala rezinico in spekla v olivnem deviškem olju do takšne zlato-rjavkaste barve. da ne bi bila preveč razočarana, sem pričakovala najslabše, nekaj malo nad koriandrom (tega gravžastega okusa pač ni mogoče potolči). ampak ta stvar je povsem brez okusa! kot da bi jedel ... nič. potem, ko sem ga posolila, je pač malo .. slan nič postal. tofu sem kupila v intersparu v BTC-ju, bil pa je samo ta, firme ne vem (ovitek sem že vrgla stran - prepakirala v vrečko). imeli so še enega z rdečo papriko in dimljenega. a sta tista dva kaj bolj okusna? skratka, pogrešam okus. ga je treba kakorkoli začiniti? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 verjetno si kupila tofu od firme Evergreen - tega prodajajo v Sparu. ne me vprašat, kaj sem si mislila o tofuju, sojinem mleku, sejtanu ipd. pred petimi leti, ko sem postala vegetarijanka - podobno kot ti - to je brez okusa, nikoli se ne bom navadila, ... pa sem se navadila tako zelo, da raje pijem sojino kot kravje mleko in obožujem sendviče s sejtanom in tofujem. saj v bistvu je tofu sam po sebi res malce čudnega in praznega okusa - če je navaden tofu. kupi enkrat mariniranega in boš videla, kaj je to dobro. dobiš ga v Jablani v pokriti tržnici v BTC-ju, v Kalčku na Trubarjevi, v trgovini Zrno do zrna na Trubarjevi, ... ali pa si naredi sendvič s kakšnim fajnim vegi namazom in tofujem - dbest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 saj to se mi ravno tisto sporno zdi ... zakaj bi jedel nekaj, kar nima okusa? iz istega razloga ne jem testenin in riža. če hočeš, da sta užitna (oz. da se ti zdi, da nekaj dejansko ješ), moraš obvezno eno polivko čez počit, ki da stvari nek okus. potem raje jem nekaj, kar že ima okus, pa še to polivko zraven, da sta 2 različna okusa. eno stvar brez okusa delat se mi pa zdi povsem bedasto. samo čas človek zapravlja (in denar - no, saj ne, da sta riž ali testenine draga, ali ipak - za ta denar raje kupim nekaj, kar že po defaultu vsebuje okus). na internetu sem našla recept za omako iz bučk in tofuja ... in mi ni čisto jasno, kakšno funkcijo bi naj ta tofu imel ... glede na to, da okusa očitno nebenega ne doprinese ... sem prišla do sklepa, da pač igra funkcijo kockic, ki plavajo v omaki. hehe ... potem se lahko čisto dobra omaka naredi tudi brez teh kockic. bom vseeno poskusila še tega mariniranega, da ne bom takoj vrgla puške v koruzo. ampak sem že zdaj nekako skeptična ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 ali pa prečeši tole temo, jaz sem jo ravnokar, in boš našla par fajnih nasvetov in receptov s tofujem. jaz pa maram jedi nežnih kot tudi jedi močnih okusov. meni se zdi pa malce hecno tole tvoje vprašanje: "zakaj bi človek jedel nekaj, kar je brez okusa ..." in celo sporno se ti zdi. bejba, ti ne veš, kaj je to dobro. kupi si enkrat kakšno mešanico mariniranega tofuja in sejtana (recimo od Fastrama ali Jablane), naredi si sendvič in boš v nebesih. jaz sem vedno, kadar jem to stvar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 no, bom kupila mariniranega. ampak moraš priznat, da navadnega (brez okusa) je pa res brez smisla jest. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 ma smisel. saj ti pravim, ne jem ga samega, ampak sendviče. včasih ga dam tudi v rižoto - kot je nekje omenila Marsa namesto "meseka". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 ok ... v sendviču ... imamo npr. kruh, zeliščni namaz, tofu (navadni) in paradjz. ko to žvečiš, lahko okušaš: kruh, zeliščni namaz in paradajz. zakaj bi se torej sploh trudil tofu dajat v sendvič, če potem itak ne da oz. prispeva nobenega okusa? zato, da bo sendvič bolj debel? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 jaoooooo, ker je zdrav! preberi si, zakaj je koristen. http://www.domov.si/index.php?option=com_c...4&Itemid=32 mislm. vegi že 10 let, pa ma tok za povedat čez tofu. ja kaj pa pol ješ? tole si poglej:http://www.fastram.si/products.php Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 joj kok sm se narežala zdele.....da bo sendvič bol debel Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 meni pa ni smešno pravzaprav - čeprav mi tudi je - ampak bolj mi je nekam nesmiselno vse skupaj in pretirano - zdeti se sporno, da nekdo je hrano "brez okusa". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 meni pa ni smešno pravzaprav - čeprav mi tudi je - ampak bolj mi je nekam nesmiselno vse skupaj in pretirano - zdeti se sporno, da nekdo je hrano "brez okusa". ah daj, za crknt smešna je tale debata Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 ja OK, če druge zabava. sam so mi mim in otročje take izjave in me mal razkuri vse skupaj kot da gre za življenje in smrt. skrajni čas, da se sprostim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 fak....sm se pa spomnla neki zdle...je moj pred parimi dnevi potegnil iz hladilnika neko reč, nedoločlivo, zgledalo je strašno, prov hudobno, kosmato in tak.....en posebna vrsta plesni.......in sm mela na sumu da je včasih bil to kak sir al kej.....mi je pa kapnlo zdele da je bil tofu k sm ga kupla bohvekdaj........včasih k cmarim kake une kitajske pizdarije ga dam zravn.....zato da igra une kockice jao jao, js sm bl za u kak znanstveni laboratorij res, kt pa za u kuhno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 hudooo, to se mi še ni zgodilo. kvečjemu se mi je tofu v hladilniku zasušil ali ratal tak žarek. da pa bi ratal plesniv, prvič slišim. Todi, ti si genij, to lahko rata samo tebi, res si za v laboratorij. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 ja veš kaka škoda se dogaja za človeštvo, k se to dogaja sam u moji kuhni...bohve če te moje plesni nimajo kakih posebnih učinkov, k mi zmeri rata kej čist ekstra vzgojit........bohve kolk potencialnih zdravil pa tega je že romalo v koš pa moj zmeri direkt gor u kanto nese, se boji zgleda da bo kej ušlo ven iz koša in ga ugriznlo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 joj ste face Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.