Skoči na vsebino

Malo za podporo....

Behemoth

Recommended Posts

Ok v ponedeljek samo dobili rezultate o srednjih šolah kolko se jih je vpisalo. No pri meni je pisalo da predideno št.mest za novince je 140, vpisalo pa se jih je 145.

Zdaj pa vas prosim da držte pesti da nebo omejitve, ker jaz zelo nebi rad pisal ekstercev, ker sem že zdaj pod stresom, kaj šele bom pol

Držte pesti za behija x;)x x:Xx x^x w:Iw x:Dx xOOx :xmas: :palec: :onfire: :inlove: :mezik: xDDx :hepko: :flower: :inocent: xsuperx xokkx xg:Dx :listen: xcheersx xsmx xsrcbumx xrosex xwitchx xloveyx xflowx :P :icon1_blush: :flowers: :love:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

tnv julijana x:Dx xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>xokx  xcrossfingx  xyiyax

ne daj se , behi....

nebom, že itaq zdej delam vaje zač kre, da si bom boljš zapomno vse

<{POST_SNAPBACK}>srečno  xsrcx

itak pa vem, da bo vse o.k.

behi, v primeru, da boš moral eksterce pisat, se bo tudi vse uredilo. če kolikor toliko delaš v šoli, ti eksterci niso noben bav bav ... pa samo 5 jih je preveč. pravzaprav mislim, da bodo vse sprejeli.  :palec:

ja delam, samo kaj veš, kaj pe če me kdo izpodrine, jah ga lastnoročno fentam

<{POST_SNAPBACK}>Kdaj bos pa zvedel?

meni se zdi da če bo omejitev nekje ob komcu aprila al pa še celo maja

<{POST_SNAPBACK}>Behi  :palec:  xcrossfingx  :detelca:

drži se in  nikar že zdaj ne obupaj.  xDDx

sej ne obupujem, sam spodbudo rabim

<{POST_SNAPBACK}>Behe, sej bo!! :palec:  :palec:  :palec: xcrossfingx xgoldfishx

zelo močno upam

<{POST_SNAPBACK}>Behi, don't worry!  x;)x  univerzum bo že poskrbel,tako da bo zate najbolje  x;)x

iii tnx

<{POST_SNAPBACK}>Ejjjjjjjjjjj!!!! Veš, da bo mojmu najljubšemu dijaku ustreženo..... Stari moj....ko bog, da boš sprejet!!!!!!!  x:Ix  x:Dx

tenksič

<{POST_SNAPBACK}>Behi držimo pesti xcrossfingx  xgoldfishx  xcrossfingx  xloveyx  :hepko:  xsuperx  x:)x  x;)x

http://www.promiseofgod.com/success/success.gif

iii tenx smarty

<{POST_SNAPBACK}>mali itak da ti bo uspelo, mislim celo da bodo vse sprejeli... ne pozabi pa da ni konec leta, še x;)x

ii tenx selči x;)x Joj jaz res upam, pa matr če je 7 oddelkov sej pa če vsazga v enga vtaknejo nebo pene, pač jih bo v sakem 31 namest 30 xrolleyesx No ok pa če štejemo to da si jasnovidna, lahko že kar full upoštevamo tvoje mišljenje - ziher maš prav :palec:

<{POST_SNAPBACK}>nč bat!

tud če se držanje pesti ne posreči, nimaš kaj paničart z eksterci. Tistih 5 boš pa že prehitel...

šlo bo!

ej jaz res upam x;)x Hvala x;)x

Aja, pa ne si mislit da če zdj od selči upoštevam da vaših mnjenj ne. Vse enako, ampat tist sem pvedal sam tko da ona vidi v prihodnost in ma večjo predstavo o tem x;)x

Fajn bote :palec: x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>No veliko sreče :detelca:  xcrossfingx !Še več pa pri tem da si si izbral pravo šolo x:)x ,da ti bo tam prijetno in predvsem uspešno! x:Xx

II hvala šiva :palec: Full si kind x:Dx

Jah upam da mi bo prijteno, za uspešno pa ne dvomim x:Dx x;)x Hvala x:Xx

behe xokx nč se sekirat... tkole pameten k si ti pa k ti vse tok laufa da ti po možnosti sploh ekstercev ne bo treba delat....hehehe... veš da boš ta prvi k bo gor na šoli. drugač pa jz navijam zate xcrossfingx :hepko: :hepko:
spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Res ne se bat, vse bo ok! Potem pa, ko bo vsega konec:  ŽUUURKA! x!x 

xDDx  xDDx  xDDx  xDDx

yesssssss x:Dx :palec: xsmx

<{POST_SNAPBACK}>behe xokx nč se sekirat... tkole pameten k si ti pa k ti vse tok laufa da ti po možnosti sploh ekstercev ne bo treba delat....hehehe... veš da boš ta prvi k bo gor na šoli. drugač pa jz navijam zate xcrossfingx  :hepko:  :hepko:

tenx :palec:

No, pa če pridem not že v prvem korgu, vas vse ki ste mi tu kaj lepega napisal, povabim na drink x:Dx Jaz častim xsmx Če bo kdo v MB al pa v Ormožu, give mi a ring, pa se zmenmo za pijačo :palec: x;)x

Mene pa zanima, odkod pride beseda "eksterci". Jaz sem se iz prejsnjega tisocletja, in mi smo temu rekli "sprejemni izpit". (Upam, da sem prav uganila iz konteksta, kaj beseda pomeni.)

jaz ne vem, mi mamo pač eksterce in pred 10 letmi so bili še tudi eksterci. So pa tudi sprejemni izpiti za srednje šole x;)x

Eksterci so neke vrste sprejemni izpiti ampak le za tiste šole ko ni omejitve, ta prave sprejemne izpite majo npr. srednja umetnostna šola in baletna šola kjer morš it tja pa neki zaplesat, zapet ali pa narisat x;)x Neki časa sem mislil it tja, samo sem si premislil x:Dx

• 3 weeks later...
Behemoth...jst bom tebi držala pesti (oziroma ti jih že), ti jih pa meni dej... jst sm se pa na filozofsko vpisala...sprejmejo 30 ljudi, vpisanih je 60 tko da...tle bo šele muka:)

Imej vedno

ZRAK za dihanje

OGENJ za toploto

VODO za pijačo in

ZEMLJO za življenje.

To ti želim iz srca.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...