tamaročka 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 hehe... zihr bo ratal. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behemoth...jst bom tebi držala pesti (oziroma ti jih že), ti jih pa meni dej... jst sm se pa na filozofsko vpisala...sprejmejo 30 ljudi, vpisanih je 60 tko da...tle bo šele muka:)ok bom. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 17. najpozneje do 19. Jooj, ej mene je tko strah Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 drž se! ....na še čarobno palčko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>drž se! ....na še čarobno palčkohvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. april 2005 Avtor Prijavi Deli 16. april 2005 NI OMEJITVE :!: xsmx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mon-soon 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 ooooo fajn!!!!! vidiš pa na koncu res ni blo nič omejitve!!!jaz sem jo pa imela lani na svoji šoli, in to precej visoko, ampak sm mela na koncu več kot preveč točk še rezerve! pa sj eksterci sploh niso težki drugač! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. april 2005 Avtor Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooooo fajn!!!!! vidiš pa na koncu res ni blo nič omejitve!!!jaz sem jo pa imela lani na svoji šoli, in to precej visoko, ampak sm mela na koncu več kot preveč točk še rezerve! pa sj eksterci sploh niso težki drugač! ja vem Vem da niso težki, saj sem poskusne pisal, in to kar dobro Kam pa ti sploh hodiš v šolo? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. april 2005 Avtor Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>behi bravo! vesela sem zate ... Hvala Mystica Full si fajn Bodi fajn še naprej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.