Skoči na vsebino

Duhovni razvoj

Behemoth

Recommended Posts

Mene oa zanima če kdo pozna kakšen super način kako se naj duhovno razvijem?

Pa če slučajno to pri bioeneretiku se to hitr zgodi al kaj? :inocent:

No pa če še kdo pozna glasbo pravo za to.

Ok tenksič x:Dx x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

u,behe.....ne vem che ti tle lahko kdo kej svetuje,mislim lahko ti.....ampak duhovno razvijamo se vsi in skozi......tudi ti se in nikamor se ti ne mudi ,da bi to chimhitreje dojemal......hodi po svoji poti in sebe poslushaj,saj nihche namest tebe ne more dirigirati tvoje duhovnosti.......

bioenergetik ti lahko pomaga pri drugih stvareh bolj.....pri duhovnem razvoju se sam razvijash,spoznavash,uchish....spoznanja so,behe nadgradnja vsega tistega kar pochnesh,mislish,si zhelish.....spoznanja ,ki pridejo iz padcev ,vzponov in drugih zhivljenjskih izkushenj te najbolj duhovno obogatijo.......in na vprashanje "kako se naj razvijem"po moje ne bosh nashel kr tko odgovora....ker se vsi skozi celo zhivljenje razvijamo in ne vem kaj naj bi dokonchno pomenilo"zdej sem pa razvit" xrolleyesx

kar se glasbe tiche pa sploh ni potrebna glasba .....oziroma to je kot bi vprashal,kaj naj poslushash v zhivljenju......nihche ne more glasbe niti duhovne poti izbirati namest tebe....... x;)x :flowers:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Hihihi malček, ti s faca x:o)x Mal bil šel z bionergetikom počvekat pa kak cd si bi spustu, pa bi bil duhovno razvit..... xokx x:Dx Saj si kul, kej zdej, hiti počasi.... x;)x x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

opazuj: čim več glej/poslušaj/tipaj... okoli sebe

ne pozabi opazovati nase!

opazi - vsakdan kaj novega

in razmišljaj o tem kar opaziš

Nekatere stvari boš naenkrat razumel, pri drugih boš videl, da še ne razumeš, jih boš pa poznal, ugotovil boš tudi, da je precej takih zadev, ki jih ni treba razumeti in takih, ki jih ni treba poznati pa jih razumeš...

Na koncu postane vse skupaj precej zabavno! Še zlasti dokler rasteš. To mi je kul. Ker te spodbuja da ne odrasteš ampak ostaneš v gibanju.

(ni nasvet, je meditacija)

<{POST_SNAPBACK}>u,behe.....ne vem che ti tle lahko kdo kej svetuje,mislim lahko ti.....ampak duhovno razvijamo se vsi in skozi......tudi ti se in nikamor se ti ne mudi ,da bi to chimhitreje dojemal......hodi po svoji poti in sebe poslushaj,saj nihche namest tebe ne more dirigirati tvoje duhovnosti.......

bioenergetik ti lahko pomaga pri drugih stvareh bolj.....pri duhovnem razvoju se sam razvijash,spoznavash,uchish....spoznanja so,behe nadgradnja vsega tistega kar pochnesh,mislish,si zhelish.....spoznanja ,ki pridejo iz padcev ,vzponov in drugih zhivljenjskih izkushenj te najbolj duhovno obogatijo.......in na vprashanje "kako se naj razvijem"po moje ne bosh nashel kr tko odgovora....ker se vsi skozi celo zhivljenje razvijamo in ne vem kaj naj bi dokonchno pomenilo"zdej sem pa razvit" xrolleyesx

kar se glasbe tiche pa sploh ni potrebna glasba .....oziroma to je kot bi vprashal,kaj naj poslushash v zhivljenju......nihche ne more glasbe niti duhovne poti izbirati namest tebe....... x;)x  :flowers:

hm, meni je pa jasnovidna grenda lih rekla da je šla na reiki da bi se duhovno razvila sam da bi ratala jasnovidna (SmartyM), no sam 2x je bila, pa je kr duhovno razvita x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Hihihi malček, ti s faca  x:o)x Mal bil šel z bionergetikom počvekat pa kak cd si bi spustu, pa bi bil duhovno razvit..... xokx  x:Dx Saj si kul, kej zdej, hiti počasi.... x;)x  x:o)x

x:Dx

tenks :palec: x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Vsak dan 20 duhovnih sklec.

:blink: ne vem kaj misliš s tem x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>opazuj: čim več glej/poslušaj/tipaj... okoli sebe

ne pozabi opazovati nase!

opazi - vsakdan kaj novega

in razmišljaj o tem kar opaziš

Nekatere stvari boš naenkrat razumel, pri drugih boš videl, da še ne razumeš, jih boš pa poznal, ugotovil boš tudi, da je precej takih zadev, ki jih ni treba razumeti in takih, ki jih ni treba poznati pa jih razumeš...

Na koncu postane vse skupaj precej zabavno! Še zlasti dokler rasteš. To mi je kul. Ker te spodbuja da ne odrasteš ampak ostaneš v gibanju.

(ni nasvet, je meditacija)

ta zadnji stavek mi še najbolj ustreza x;)x

Hvala za komentarje x;)x :palec:

• 2 weeks later...

:2src: 12 MOŽNOSTI ZA POSPEŠITEV DUHOVNE RASTI..... x:)x

1. Zaprosite. Morate prositi za uslugo vse, ki bi vam ponudili pomoč (angeli, vodniki, itd.). S prošnjo odprete kanal za komunikacijo in vodenje.

2. Meditirajte. To je pogosto najhitrejši način za duhovno rast.

3. Odpustite. Večina ljudi bi potrebovala nekomu nekaj odpustiti (tudi samim sebi). Ko odpustite, se osvobodite zgrajene karme in ostalih stvari, ki jih je potrebno izpustiti.

4. Fizično delo. Bodite skladni z vašim telesom, vašim templjem. Lepo ravnajte z vašim telesom in si dvigujte vibracijo. To deluje v povezavi z vsem drugim.

5. Učitelji. Preskrbite si učitelje. Dajte jim vedeti, da ste pripravljeni delati vaše delo in izpolniti vaše poslanstvo.

6. Kanalizirajte. Kanalizirajte znanje in modrost vašega višjega jaza, duhovnih vodnikov in vseh ostalih, ki služijo v vaše najvišje dobro.

7. Sedaj. Nehajte živeti v spominih na preteklost ali v sanjavih vizijah prihodnosti. Živite v trenutku, polno.

8. Manifestirajte. Ustvarite si realnost, takšno, kot jo želite, da je. Spraznite se vsega kar je starega in kreirajte vakum, iz katerega se lahko v vaše življenje manifestirajo nove stvari.

9. Dopuščajte. Dopuščajte stvarem, da se razvijajo naravno. Pustite. Imejte vero. Zaupajte.

10. Blagoslovite. Blagoslovite vsak trenutek in vsako situacijo v njihovi popolnosti.

11. Vizualizirajte. Predstavljajte si belo svetlobo, ki gre navzdol po telesu skozi kronsko čakro, in polni jedro telesa s čisto, močno ljubečo energijo.

12. Ljubezen. Brezpogojna ljubezen je način, kako deliti ljubezen, ki je v vas, z vsemi, katerih življenj ste se dotaknili. Prinesite ljubezen v težke situacije in jih opazujte, kako se pozitivno transformirajo. xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Pa jaz vem, zakaj sem Vrba  x:Dx

imam toliko vej, da lahko objamem cel svet  xyesx 

xegox

ql :D xokx lepo.

Principesa, zelo lepo to delaš :palec: sem tudi nekaj takega bral, da naj di z rastlino izmenjujem energijo pa tko x:Dx :palec:

Če bi se res rad duhovno razvil pol se boš...ker to pomen da ti ni vseen kaj se dogaja s tabo, z ljudmi okol tebe...razvijal se boš skoz bolečino, skoz drobne radosti, ko te bo nekej sesulo pa se boš pobral in se iz tega nekaj naučil..... x:)x vse to in še kej pomaga pri duhovnem razvoju, če seveda sam hočeš kej iz takih stvari potegnt.To pa ni glih enostavno, ker ko si na tleh, ko te življenje udari po glavi z ful debelmu kolu težko vidiš kak smisel v tem..... :8):

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>ql :D xokx lepo.

Principesa, zelo lepo to delaš :palec:  sem tudi nekaj takega bral, da naj di z rastlino izmenjujem energijo pa tko x:Dx  :palec:

x:)x behiii :palec: res je, začni , boš sam občutil....tega se ne da povedat....jaz imam na vsakem končku "moje" prelepe narave enega ljubega x:Ix drevesca x;)x ,ki ga objamem in potem dogaja.... xsrcbumx xegox xhypnox ampak VRBA je pa ljubezen xloveyx

živijo vsem skupaj. to je moj prvi komentar na tem forumu. :icon1_blush:

sem zelo mlad in se neizmerno zanimam za "duhovni razvoj". Vem, da je pot do "brezgrajnosti" dolga (alla castaneda), ampak vem, da s te poti ne bom skrenil. Ves moj svet opazujem z neke distance, kot da nisem udeležen in stalno se zavedam da nisem "svoboden". Na to pot so me pripeljale preroške sanje, jasnovidni prebliski, itd. Če bi se tu gor našel kakšen "bojevnik" ga lepo prosim, naj mi piše.

Lep pozdrav vsem

:sorcerer:

<{POST_SNAPBACK}>živijo vsem skupaj. to je moj prvi komentar na tem forumu.  :icon1_blush:

sem zelo mlad in se neizmerno zanimam za "duhovni razvoj". Vem, da je pot do "brezgrajnosti" dolga (alla castaneda), ampak vem, da s te poti ne bom skrenil. Ves moj svet opazujem z neke distance, kot da nisem udeležen in stalno se zavedam da nisem "svoboden". Na to pot so me pripeljale preroške sanje, jasnovidni prebliski, itd. Če bi se tu gor našel kakšen "bojevnik" ga lepo prosim, naj mi piše.

Lep pozdrav vsem

pozdravljen blind!vec nas je bojevnikov.....ne samo v castanedovem smislu.

vem,kaj hoces povedati....da ne bos skrenil s poti...

...vendar tega tudi nikoli ne mores vedeti kam te bo pot peljala.pravis ,da imas preroske sanje,jasnovidni prebliski.....o tem lahko kr neki najdes na tem forumu in se marsikaj drugega kar bi te zanimalo...pobrskaj malo po temah...

lep dan ti zelim,bojevnik :palec: x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>živijo vsem skupaj. to je moj prvi komentar na tem forumu.  :icon1_blush:

Lep pozdrav vsem

vsaka pot je prava pot,

dobrodošel xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...