Behemoth 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Mene oa zanima če kdo pozna kakšen super način kako se naj duhovno razvijem?Pa če slučajno to pri bioeneretiku se to hitr zgodi al kaj? No pa če še kdo pozna glasbo pravo za to. Ok tenksič Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 u,behe.....ne vem che ti tle lahko kdo kej svetuje,mislim lahko ti.....ampak duhovno razvijamo se vsi in skozi......tudi ti se in nikamor se ti ne mudi ,da bi to chimhitreje dojemal......hodi po svoji poti in sebe poslushaj,saj nihche namest tebe ne more dirigirati tvoje duhovnosti.......bioenergetik ti lahko pomaga pri drugih stvareh bolj.....pri duhovnem razvoju se sam razvijash,spoznavash,uchish....spoznanja so,behe nadgradnja vsega tistega kar pochnesh,mislish,si zhelish.....spoznanja ,ki pridejo iz padcev ,vzponov in drugih zhivljenjskih izkushenj te najbolj duhovno obogatijo.......in na vprashanje "kako se naj razvijem"po moje ne bosh nashel kr tko odgovora....ker se vsi skozi celo zhivljenje razvijamo in ne vem kaj naj bi dokonchno pomenilo"zdej sem pa razvit" kar se glasbe tiche pa sploh ni potrebna glasba .....oziroma to je kot bi vprashal,kaj naj poslushash v zhivljenju......nihche ne more glasbe niti duhovne poti izbirati namest tebe....... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Hihihi malček, ti s faca Mal bil šel z bionergetikom počvekat pa kak cd si bi spustu, pa bi bil duhovno razvit..... Saj si kul, kej zdej, hiti počasi.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Si že poizkusil kakšno od teh možnosti ... Zanimive Www Strani S Področja Duhovnosti KNJIGE S PODROCJA DUHOVNOSTI KNJIGE S PODROCJA DUHOVNOSTI 2 Učinkovite duhovne tehnike Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> hiti počasi.... in mickeni je oddrobil svojo potko naprej..... :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene oa zanima če kdo pozna kakšen super način kako se naj duhovno razvijem?Vsak dan 20 duhovnih sklec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 opazuj: čim več glej/poslušaj/tipaj... okoli sebene pozabi opazovati nase!opazi - vsakdan kaj novegain razmišljaj o tem kar opazišNekatere stvari boš naenkrat razumel, pri drugih boš videl, da še ne razumeš, jih boš pa poznal, ugotovil boš tudi, da je precej takih zadev, ki jih ni treba razumeti in takih, ki jih ni treba poznati pa jih razumeš... Na koncu postane vse skupaj precej zabavno! Še zlasti dokler rasteš. To mi je kul. Ker te spodbuja da ne odrasteš ampak ostaneš v gibanju. (ni nasvet, je meditacija) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>u,behe.....ne vem che ti tle lahko kdo kej svetuje,mislim lahko ti.....ampak duhovno razvijamo se vsi in skozi......tudi ti se in nikamor se ti ne mudi ,da bi to chimhitreje dojemal......hodi po svoji poti in sebe poslushaj,saj nihche namest tebe ne more dirigirati tvoje duhovnosti.......bioenergetik ti lahko pomaga pri drugih stvareh bolj.....pri duhovnem razvoju se sam razvijash,spoznavash,uchish....spoznanja so,behe nadgradnja vsega tistega kar pochnesh,mislish,si zhelish.....spoznanja ,ki pridejo iz padcev ,vzponov in drugih zhivljenjskih izkushenj te najbolj duhovno obogatijo.......in na vprashanje "kako se naj razvijem"po moje ne bosh nashel kr tko odgovora....ker se vsi skozi celo zhivljenje razvijamo in ne vem kaj naj bi dokonchno pomenilo"zdej sem pa razvit" kar se glasbe tiche pa sploh ni potrebna glasba .....oziroma to je kot bi vprashal,kaj naj poslushash v zhivljenju......nihche ne more glasbe niti duhovne poti izbirati namest tebe....... hm, meni je pa jasnovidna grenda lih rekla da je šla na reiki da bi se duhovno razvila sam da bi ratala jasnovidna (SmartyM), no sam 2x je bila, pa je kr duhovno razvita <{POST_SNAPBACK}>Hihihi malček, ti s faca Mal bil šel z bionergetikom počvekat pa kak cd si bi spustu, pa bi bil duhovno razvit..... Saj si kul, kej zdej, hiti počasi.... <{POST_SNAPBACK}>Si že poizkusil kakšno od teh možnosti ... Zanimive Www Strani S Področja Duhovnosti KNJIGE S PODROCJA DUHOVNOSTI KNJIGE S PODROCJA DUHOVNOSTI 2 Učinkovite duhovne tehnike tenks <{POST_SNAPBACK}>Vsak dan 20 duhovnih sklec. ne vem kaj misliš s tem <{POST_SNAPBACK}>opazuj: čim več glej/poslušaj/tipaj... okoli sebene pozabi opazovati nase!opazi - vsakdan kaj novegain razmišljaj o tem kar opazišNekatere stvari boš naenkrat razumel, pri drugih boš videl, da še ne razumeš, jih boš pa poznal, ugotovil boš tudi, da je precej takih zadev, ki jih ni treba razumeti in takih, ki jih ni treba poznati pa jih razumeš... Na koncu postane vse skupaj precej zabavno! Še zlasti dokler rasteš. To mi je kul. Ker te spodbuja da ne odrasteš ampak ostaneš v gibanju. (ni nasvet, je meditacija)ta zadnji stavek mi še najbolj ustreza Hvala za komentarje Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 12 MOŽNOSTI ZA POSPEŠITEV DUHOVNE RASTI..... 1. Zaprosite. Morate prositi za uslugo vse, ki bi vam ponudili pomoč (angeli, vodniki, itd.). S prošnjo odprete kanal za komunikacijo in vodenje. 2. Meditirajte. To je pogosto najhitrejši način za duhovno rast. 3. Odpustite. Večina ljudi bi potrebovala nekomu nekaj odpustiti (tudi samim sebi). Ko odpustite, se osvobodite zgrajene karme in ostalih stvari, ki jih je potrebno izpustiti. 4. Fizično delo. Bodite skladni z vašim telesom, vašim templjem. Lepo ravnajte z vašim telesom in si dvigujte vibracijo. To deluje v povezavi z vsem drugim. 5. Učitelji. Preskrbite si učitelje. Dajte jim vedeti, da ste pripravljeni delati vaše delo in izpolniti vaše poslanstvo. 6. Kanalizirajte. Kanalizirajte znanje in modrost vašega višjega jaza, duhovnih vodnikov in vseh ostalih, ki služijo v vaše najvišje dobro. 7. Sedaj. Nehajte živeti v spominih na preteklost ali v sanjavih vizijah prihodnosti. Živite v trenutku, polno. 8. Manifestirajte. Ustvarite si realnost, takšno, kot jo želite, da je. Spraznite se vsega kar je starega in kreirajte vakum, iz katerega se lahko v vaše življenje manifestirajo nove stvari. 9. Dopuščajte. Dopuščajte stvarem, da se razvijajo naravno. Pustite. Imejte vero. Zaupajte. 10. Blagoslovite. Blagoslovite vsak trenutek in vsako situacijo v njihovi popolnosti. 11. Vizualizirajte. Predstavljajte si belo svetlobo, ki gre navzdol po telesu skozi kronsko čakro, in polni jedro telesa s čisto, močno ljubečo energijo. 12. Ljubezen. Brezpogojna ljubezen je način, kako deliti ljubezen, ki je v vas, z vsemi, katerih življenj ste se dotaknili. Prinesite ljubezen v težke situacije in jih opazujte, kako se pozitivno transformirajo. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. april 2005 Avtor Prijavi Deli 2. april 2005 principise hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 VRBA imam svoje drevo v naravi Vrbo in jo vsake toliko časa obiščem in objamem ter preko nje pošljem energijo in ljubezen in Ono mi to vrača.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. april 2005 Avtor Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa jaz vem, zakaj sem Vrba imam toliko vej, da lahko objamem cel svet ql lepo. Principesa, zelo lepo to delaš sem tudi nekaj takega bral, da naj di z rastlino izmenjujem energijo pa tko Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Če bi se res rad duhovno razvil pol se boš...ker to pomen da ti ni vseen kaj se dogaja s tabo, z ljudmi okol tebe...razvijal se boš skoz bolečino, skoz drobne radosti, ko te bo nekej sesulo pa se boš pobral in se iz tega nekaj naučil..... vse to in še kej pomaga pri duhovnem razvoju, če seveda sam hočeš kej iz takih stvari potegnt.To pa ni glih enostavno, ker ko si na tleh, ko te življenje udari po glavi z ful debelmu kolu težko vidiš kak smisel v tem..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ql lepo. Principesa, zelo lepo to delaš sem tudi nekaj takega bral, da naj di z rastlino izmenjujem energijo pa tko behiii res je, začni , boš sam občutil....tega se ne da povedat....jaz imam na vsakem končku "moje" prelepe narave enega ljubega drevesca ,ki ga objamem in potem dogaja.... ampak VRBA je pa ljubezen Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blind 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 živijo vsem skupaj. to je moj prvi komentar na tem forumu. sem zelo mlad in se neizmerno zanimam za "duhovni razvoj". Vem, da je pot do "brezgrajnosti" dolga (alla castaneda), ampak vem, da s te poti ne bom skrenil. Ves moj svet opazujem z neke distance, kot da nisem udeležen in stalno se zavedam da nisem "svoboden". Na to pot so me pripeljale preroške sanje, jasnovidni prebliski, itd. Če bi se tu gor našel kakšen "bojevnik" ga lepo prosim, naj mi piše. Lep pozdrav vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>živijo vsem skupaj. to je moj prvi komentar na tem forumu. sem zelo mlad in se neizmerno zanimam za "duhovni razvoj". Vem, da je pot do "brezgrajnosti" dolga (alla castaneda), ampak vem, da s te poti ne bom skrenil. Ves moj svet opazujem z neke distance, kot da nisem udeležen in stalno se zavedam da nisem "svoboden". Na to pot so me pripeljale preroške sanje, jasnovidni prebliski, itd. Če bi se tu gor našel kakšen "bojevnik" ga lepo prosim, naj mi piše. Lep pozdrav vsem pozdravljen blind!vec nas je bojevnikov.....ne samo v castanedovem smislu.vem,kaj hoces povedati....da ne bos skrenil s poti......vendar tega tudi nikoli ne mores vedeti kam te bo pot peljala.pravis ,da imas preroske sanje,jasnovidni prebliski.....o tem lahko kr neki najdes na tem forumu in se marsikaj drugega kar bi te zanimalo...pobrskaj malo po temah...lep dan ti zelim,bojevnik Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blind 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 hvala za vzpodbudne besedeLP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 xrosex NAJLAŽJI NAČIN, DA KOT OSEBA RASTEŠ, JE DA SE OBKROŽIŠ Z LJUDMI, KI SO PAMETNEJŠI OD TEBE. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>živijo vsem skupaj. to je moj prvi komentar na tem forumu. sem zelo mlad in se neizmerno zanimam za "duhovni razvoj". Vem, da je pot do "brezgrajnosti" dolga (alla castaneda), ampak vem, da s te poti ne bom skrenil. Ves moj svet opazujem z neke distance, kot da nisem udeležen in stalno se zavedam da nisem "svoboden". Na to pot so me pripeljale preroške sanje, jasnovidni prebliski, itd. Če bi se tu gor našel kakšen "bojevnik" ga lepo prosim, naj mi piše. Lep pozdrav vsem vsaka pot je prava pot, dobrodošel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 kako pa to misliš "bojevnik"? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blind 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Preberi kakšno knjigo Carlosa Castanede. Sej tud če ne razumeš nič, so ful zanimive. ima kdo kakšne izkušnje z "iskanjem rok" v sanjah? Lep pozdrav vsem Lunatikom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 ne hvala, se moram učit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blind 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Pravijo da kjer je volja, je tudi pot LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Sploh ni pomembno kako so te vzgajali O načinu , kako se lotevaš stvari ,odloča osebna MOČ ČLOVEK je samo seštevek svoje osebne moči in ta seštevek odloča . kako bo živel in kako bo umrl.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.