Skoči na vsebino

Duhovni razvoj

Behemoth

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Pravijo da kjer je volja, je tudi pot  :o|o:

LP

jah potem pa se opravičujem, da sem na 1. mesto postavil šolo :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>xwizardx Sploh ni pomembno kako so te vzgajali x:)x O načinu , kako se lotevaš stvari ,odloča osebna MOČ :vtz: ČLOVEK  je samo seštevek svoje osebne moči in ta seštevek odloča . kako bo živel  in kako bo umrl.... xyiyax  xyesx  xegox

xokx :D :D :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

xrosex xsrcbumx xyiyax Sporočilo od Maitreje:

Mnogo ljudi se sprašuje, zakaj ne morejo hitreje duhovno rasti? x?x

Mi si želimo, da bi lahko bilo tako. Vendar se mora duhovna rast dogajati počasi, kajti, če se ne bi, vaša fizična telesa ne bi bila več zmožna ravnati z energijo. Ko nekdo dvigne vibracijo svojega telesa, to vpliva na celoten žlezni in hormonski sistem. Vpliva tudi na vsako čakro in prične se proces osvobajanja vse negativne energije znotraj sistema duše.

To osvobajanje lahko traja mnogo let, po času na Zemlji. Če bi se to zgodilo hitreje, telo ne bi zmoglo obvladovati pritoka energije. Ko se enkrat odpravite na pot duhovne rasti, se ne morete več vrniti nazaj. Nekdo lahko ostane na mestu, če se odloči, da se ne bo soočil s strahovi in se osvobodil vse negativne energije, a nazaj se ne more več vrniti. Ko se tako pomikate naprej, se osvobajate vedno več negativne energije in končno je znotraj vas ne ostane nič več. Ko se to zgodi, postanete eno z Bogom, ali Božansko Bitje. Takrat dosežete razsvetljenje.

x:Xx

Pot k razsvetljenju ni lahka in marsikaj je potrebno žrtvovati, nekatere stvari po svoji volji, druge bodo te, katere vam pripeljemo in vodimo do vas mi, v duhovnem svetu. Ko stopite na duhovno pot, lahko vedno na pomoč pokličete Mojstre. Mojstri vam bomo pomagali, kadar boste razočarani, da pridete v stik s svojim Višjim Jazom.

x:Xx

Ne želimo vas poškodovati ali vam škoditi, vendar je lahko včasih potovanje v razsvetljenost boleče ali težko. VI izbirate kakšna bo ta pot. Najbolj pomembna stvar pri učenju za napredek duhovne rasti, je potrpežljivost. Brez potrpežljivosti ne morete napredovati.

xscratchx xsrcbumx xrosex xegox

ql, to pa zlo super povedano x:Dx :palec: Ja sej, mene je neki začelo metat da bi se duhovno razvil, in me je kar malo spremenilo, zdaj sem začel delat tisto: Ne delaj tisto, kar ne želiš da bi drugi tebi, saj vem da mi v naslednjem življenju, en super fant - kot jaz x:Dx - nebo težil. n evo, me že pomirja. Sem pa malo začel meditirat in tudi kar, zdej pa ko sem začel simbole uporabljat mi kar vse gre na smeh, že cel teden se vse smejem, nič več ne doživlam "nesreče" ampka še sam "srečo" ql. Pa vse gledam z drugega vidika, in sem se trdno odločil da v počitnicah, ko nebo več šole, bom začel intenzivno rszvijat vse svoje čaktre od prve do zadnje x;)x Le kronske čakre še ne, to bom pustil naj se razvija spontano in počasi x:Dx Vse pride ob dvojem času :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

xrosex KO SMO PRIPRAVLJENI NA RAST xDDx SE NAM TA ČUDEŽNO RAZKRIJE... x:o)x

Duhovno rast pogosto lahko doživljamo precej nenevadno... xscratchx Lahko se zgodi naključno ali po nesreči ,ob bolezni ali izgube ljubljene osebe :sori:

Včasih nas notranjost sili, da nečemu sledimo ali pa nas nasilno preprečuje , da bi še živeli naprej, na star , enak način.... xscratchx

Ne razvijamo se vsi enako.. x;)x

Duhovno rastemo takrat , ko sprejmemo Odgovornost za svoje življenje xrosex xsrcbumx

To nam daje notranjo moč za spremembe, ki jih moramo narediti pri sebi.. x^x

Duhovna rast ne pomeni spreminjanja drugih :vragec:

Duhovno raste tisti x:Ix , ki je pripravljen opustiti vlogo žrtve x:px . odpuščati in začeti z novim življenjem.. xyiyax xpresentx

Ne zgodi se čez noč....temveč postopoma :sorcerer:

Ljubezen , ki jo čutimo do sebe :love: odpira vrata , pripravljenost na spremembe

pa so nam pri tem v rewsnično pomoč.... :sorcerer: :surprise2: xyiyax

:palec: behemoth666

Ljubezen , ki jo čutimo do sebe odpira vrata , pripravljenost na spremembe x8Dx

Kaj ni ta "ljubezen" čutimo naš največji sovražnik. Ali nas ne naše samoljublje in samorefleksija in misel, da smo nesmrtni drži "tukaj" x?x

Samo sprašuejm :2src:

Lep pozdrav

• 4 weeks later...
(popravljeno)

Odvisno v kakšni smeri se bi rad razvil Behemoth.

Ampak se da v 1 letu kr dovolj napredovat. Odvisno je tud na kakšni stopnji si. Če pa prehitro napreduješ, pa ti včasih telo ne dovoli, da bi šel naprej. In zato moreš počakat določen čas. Ker se morejo možgani in celotno telo navadit na drugačen način razmišljanja.

Lahko ti povem kako hitrejše napredovat, če mi odgovoriš na par vprašanj.

Ali meditiraš in kaj pri tem točno občutiš ?

Zakaj si želiš duhovno napredovat, kakšen je tvoj poglavitni cilj ?

Kakšne tehnike uporabljaš ?

Popravljeno -> matjazz

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...